merhaba minietek
tablon güzel ilerliyor önümüzdeki günlerde daha net anlaşılacaktır. ilerki günlerde tekrar tablonu koyarsan yorum yaparız inş... ovulasyondan sonra ani çıkış yapmış sonrasında düşmü ve tekrar çıkmış şu an olması gerektiği gibi ilerliyor bence
julia canım kabul ettim isteğini. kızların çok mu sancılı canım ahh canlarım benim Rabbim şifalar ihsan eder inş... benim kızın 1 ay çok yoğun gazı vardı akşam 2-3 saat sürekli emmek istiyordu ağlıyordu. sonrasında her sabah kurulu saat gibi 5 gibi kalkıyordu bi daha uyutablene aşk olsun:) babası masaj yapardı kucağında gezdirirdi de öyle susardı.
ara sıra yazman çok güzel canım. kızlardan fırsat buldukça gel inş...
ikizlere bakmak çok zor ama çok keyiflidir:)))) hiç karıştıryor muusn:)))
Tubacım maşallah çok tatlı,Allah nazarlardan saklasın.
kolik saati geldiğinde başlıorlar ağlamaya nerdeyse 5-6 saat sürüyor diyebilirirm,nasıl gözyaşı akıor görsen o bıdıklardan,çok üzülüorum ya,tek başımayım yetişemiorum,pusetlerde sallayarak susturmaya çalışıorum,tabi bu arada efe de acıktım,tuvaletim geldi dior,ilgi istior,şu zor dönemi bir atlatsak hayırlısıyla,daha 1.5 ay varmış bunun geçmesine inş erkenden geçer.
gece uyku sersemliğinde karıştırabiliorum da normalde karışmıolar benzemedikleri için :)
şimdi de internetten elektrik süpürgesi sesi araştırıorum ki indireyim sürekli dinletecem
sabah kahvaltıyı facebooktan bulduğum sesle yaptım inş bundan sonra da bu numarayı yerler
saol canım benim inş sabır diliorum Allahtan sürekli,bir de güç kuvvet,inş geçecek bu zamanlar
saol zeynepcim inş ben de mutlu mutlu yazarım burdan :)
hep şikayetlerimi yazıorum ya
bu sıra bakıcı alamam,onun için benim çalışmaya başlamam lazım.akrabalardan gelebilecek yok,kayınvalide de allah yardımcın olsun dedi ve gitti en boş o iişte :) aman böyle idare ederim zaten napim
Gerkl canim iyiyiz cok sukur. 24. haftanin icindeyiz, haftaya seker testim var. Merak etme sana ve isteyen tum arkadaslara dua ediyorum ben de. Allah'in izniyle bu forum bebek fotolariyla dolacak.
Julia canim cok tatlilar 41 kere masallah. Hic erken dogmus gibi gorunmuyorlar, masallah toparlamislar. Insallah daha da yoluna girecek hersey.
Umut canim ben de Ronya, Melek, Zeynep arkadaslara katiliyorum. Insallah saglikla kucagina alacagin bebeklerin gelir. Sperm yikama kismi cok onemliymis zaten. Insallah gerek kalmaz ama olursa da onda da bir hayir var.
Zeynepcim, esinin sperm testini mi yaptirdiniz? Nasil cikti bilemiyorum ama biz de yaptirmistik. Ta en son, halbuki en basta yaptirmak lazimmis. Esiminkiler sinirda cikti. Urolaga gitmeyi dusunuyorduk, varikosel mi var diye, ama o arada ben preseed kullandim ve vesile oldu, cok sukur hamile kaldim. Yani demem o ki, eslerinin degerleri sinirda olan arkadaslar asilamadan once birkac ay preseed deneyebilirler. Bir de biz gun asiriyla asla basarili olamadik. Ust uste daha iyi oldu.
Taf, canim seni takip ediyorum. Benim de bir dusugum var. Dusuk veya kurtajdan sonra duzene girmesi biraz zaman aliyor. Ama annem demisti, dusugun ayagi icerdedir derlermis, yani arkasina gelir hemen hesabi. Benim doktorum da benzer birsey soyledi. Ilk gebelikte anne vucudu asiri tepki verebiliyormus, yabanci madde ya, ama sonra asilanmis gibi ikinci gebeligi kolay kabulleniyormus.
Tugba, Emel sizinkilerin fotolarini albumden nasil gorecegiz? Cok merak ediyorum yegenleri.
canlar kızımın resimleri profildeki albümde var.
irem nasılsın canım resimler albümde
meleğim sağol canım benim resimleri artık görebilirsin canımcım,ekledim
kızlar hepiniz iyisinizdir inş... umutcum canım RAbbim en kısa zamnda nasip eyler inş... hepimiz bu yollardan geçtik cnım seni çok iyi anlıyorum....
ronya, welcQme , julia, pikeciğim sizer nasılsını canlarinş unuttuğum kimse yoktur bebekten kafa kalmadı acele acele yazıp çıkıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?