Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

umutcum hayırlısı olsun inş hiçüzülme Rabbim hayırlı evlatlar versin

tubacım arkadaş olmak gerekior galiba ben göremedim

herkesler gelmiş ama ben uğrayamadım dün,benim kızlar coşmuş durumdalar ,ne kötü şeymiş şu kolik yaa ,her gün akşam savaştan çıkmış gibi oluoruz ,sonra gece 4te yine başlıor offf hayırlısyla bir geçseydi şu ,kızlarımın gözyaşlarına dayanmak çok zor

merhaba minietek
tablon güzel ilerliyor önümüzdeki günlerde daha net anlaşılacaktır. ilerki günlerde tekrar tablonu koyarsan yorum yaparız inş... ovulasyondan sonra ani çıkış yapmış sonrasında düşmü ve tekrar çıkmış şu an olması gerektiği gibi ilerliyor bence

julia canım kabul ettim isteğini. kızların çok mu sancılı canım ahh canlarım benim Rabbim şifalar ihsan eder inş... benim kızın 1 ay çok yoğun gazı vardı akşam 2-3 saat sürekli emmek istiyordu ağlıyordu. sonrasında her sabah kurulu saat gibi 5 gibi kalkıyordu bi daha uyutablene aşk olsun:) babası masaj yapardı kucağında gezdirirdi de öyle susardı.

ara sıra yazman çok güzel canım. kızlardan fırsat buldukça gel inş...

ikizlere bakmak çok zor ama çok keyiflidir:)))) hiç karıştıryor muusn:)))

Son düzenleme:

çok sağol yorumların için cnm bu hafta sonu yıne eklıcem inşallah güzel gider

Tubacım maşallah çok tatlı,Allah nazarlardan saklasın.
kolik saati geldiğinde başlıorlar ağlamaya nerdeyse 5-6 saat sürüyor diyebilirirm,nasıl gözyaşı akıor görsen o bıdıklardan,çok üzülüorum ya,tek başımayım yetişemiorum,pusetlerde sallayarak susturmaya çalışıorum,tabi bu arada efe de acıktım,tuvaletim geldi dior,ilgi istior,şu zor dönemi bir atlatsak hayırlısıyla,daha 1.5 ay varmış bunun geçmesine inş erkenden geçer.
gece uyku sersemliğinde karıştırabiliorum da normalde karışmıolar benzemedikleri için :)

şimdi de internetten elektrik süpürgesi sesi araştırıorum ki indireyim sürekli dinletecem

sabah kahvaltıyı facebooktan bulduğum sesle yaptım inş bundan sonra da bu numarayı yerler

Son düzenleme:

KORKMA CANIM KIZ ÇOCUKLARINDA ÇOK UZUN SÜRE OLMUYOR GENELDE. BİZİM ŞİDDETLİYDİ AMA 1 AY SÜRDÜ SONRASINDA HAFİF HAFİF ATLATTIK. ŞİMDEDE BAZEN GAZ YAPINCA BAĞIRIYOR AMA BEN KAKA YAPAMAMASINDAN BAĞIRIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
AYNI BEŞİKTE Mİ YATIRIYORSUN ÇOK TATLIDIRLAR YA ŞİMD GELİP YEMEK İSTEDİM BAK

şimdi de internetten elektrik süpürgesi sesi araştırıorum ki indireyim sürekli dinletecem

sabah kahvaltıyı facebooktan bulduğum sesle yaptım inş bundan sonra da bu numarayı yerler

ÜZGÜNÜM AMA AYNI NUMARAYI YEMİYORLAR:))) BİİZMKİ 1 KERE UYUDU SÜPÜRGE SESİNDEN BAŞKA ZAMANLAR SADECE SUSUYOR HATTA BAZEN AĞLAMAYA DEVAM:))))
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM 3 ÇOCUK TABİ YARDIMCI ALMAYI DÜŞÜN MYÜYOR MUUSN EN AZINDA YEMEK TEMİZLİK VE ÇOCUKLARIN UFAK TEFEK İHTİYAÇLARI İÇİN

Son düzenleme:
aynı karyolada yatıorlar şimdilik ,uzun sürede yatarlar gibi görünüor ama bugünlerde biri diğerinin sesine uyanır oldu,bilmiorum napacaz.
neşeli oldukları zaman çok güzel de ağladıklarında çok zor oluor :)bize 1.5 ay oldu ,son iki haftadır maximumda gazlarını çıkarıorlar da o kadar çok gaz var ki bitmior bir türlü :)

juliaa canım üzüldüm yaaa Allahım inşallah tez vakitte geçerde bebişlerin acısı diner
sanada Rabbim güç kuvvet versin

julia canım arkadasim, Allah kolaylık versin sana, dayanmaz tabii yuregin aglamalarina.. ama 1-2 ay sonrada tadından yenmez artık o güzel kızlar yaaa...

Tubacim saol canım benim... insallah nasip olurda bende burdan sizlere neyi nasıl yaptıginizi sorarım artık :)))

saol canım benim inş sabır diliorum Allahtan sürekli,bir de güç kuvvet,inş geçecek bu zamanlar

saol zeynepcim inş ben de mutlu mutlu yazarım burdan :)
hep şikayetlerimi yazıorum ya

bu sıra bakıcı alamam,onun için benim çalışmaya başlamam lazım.akrabalardan gelebilecek yok,kayınvalide de allah yardımcın olsun dedi ve gitti en boş o iişte :) aman böyle idare ederim zaten napim

Son düzenleme:

canım sikayetlerini yazacaksın tabii ki, bizde insanız paylasmaya ihtiyacımız var ve oluyor... ama tabii ki sen mutlu ol ve mutlulugunu yaz o ayrı :))
bence kendi basına olman sanki daha iyi mi? hani canın sıkılmasın acisindan..

Selam hatunlar...Nasılsınız...Unutmadan ilk önce herkesin kandili mübarek olsun sonrada sevgililer gününüz kutlu olsun...

Canım inşallah şeker yükleme testin güzel sonuçlarla çıkar...Ben nedense en çok bu testte paniklemiştim ama çok iyi çıkmıştı...

Sağol canım...Biz gayet iyiyiz...Sende iyisin anladığım kadarıyla...Öptük...

33939a Ovulation Charts

kızlar benım tablomu da yorumlarmısınız

Canım tablon şuanlık harika ilerliyor...Maşallah...İnşallah güzel sonuçlar verir...

TUBA373 canım ben fotoğrafı göremedim...Kaldırdın mı...

JULİA herzaman diyorum Allah yardımcın olsun...2 cadı kızla uğraşmak çok zordur kesinlikle ama anladığım kadarıyla biraz rahatsız olduklarında seni zorluyorlar...Peki abileri ne durum da...İnşallah o üzmüyordur seni ama anlattığın kadarıyla çok akıllı bir oğlun vardı...O süpürge sesini banada kardeşim demişti...Çocuk gelişimi bölümünde okuyor...Anne karnında sesleri sanki süpürge çalışır gibi duyuyormuş dünyaya geldiklerindede huzursuz olursa uyumazsa o yöntemi denersin deyip duruyordu...

RONYA sen nasılsın canım...DURUŞAH ve MİRANDA nerelerde acaba...

herkese hayırlı kandiller ,dualarımız kabul olsun inşallah

zeynepcim zaten burda da yazmasam iyice bunalırım herhalde.burdak tüm arkadaşlar çok iyi,insan kendini çok rahat hissedior ben kayınvalidemin gelmesini istemiorum ,onun giderken söyledikleri ve resmen kaçmasına sitemim,çok bunaltmıştı beni ,gelse o da ayrı bir stres :)biz daha hastaneden çıkmadan ben gidiorum dedi.eşim çağıracam dior bana üzüldüğü için ben de yok dedim ,neyse ben azmettim kendim başaracam bu işi,rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…