TUBA373 canım ben fotoğrafı göremedim...Kaldırdın mı...
JULİA herzaman diyorum Allah yardımcın olsun...2 cadı kızla uğraşmak çok zordur kesinlikle ama anladığım kadarıyla biraz rahatsız olduklarında seni zorluyorlar...Peki abileri ne durum da...İnşallah o üzmüyordur seni ama anlattığın kadarıyla çok akıllı bir oğlun vardı...O süpürge sesini banada kardeşim demişti...Çocuk gelişimi bölümünde okuyor...Anne karnında sesleri sanki süpürge çalışır gibi duyuyormuş dünyaya geldiklerindede huzursuz olursa uyumazsa o yöntemi denersin deyip duruyordu...
RONYA sen nasılsın canım...DURUŞAH ve MİRANDA nerelerde acaba...
ronyacım onu dert etme canım benim,geçmiş olsun,inş bu mübarek günde edilen dualarımız kabul görsün de bebeklerinize hayırlısıyla kavuşun ,doğmuş bebeklerimiz de sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar :)
ayyy sorma canım ben tam çalışmalar bitti beklemeye geçtim ki
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum hemde feci dün gece 2 ye kadar uyuyamadım
kasıklarımda sancım var acayip yanma var ve dün kan geldi idrarımdan
canım çok sıkkın bu ay tam yumurta takibide yaptırmıştım
yine gitti sanırımm :93:
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun arkadaşlar
Ben giremedim kaç gündür bulantım var kokulara hassasiyetim çok fazla sürekli uyuma modundayım öle yatarak geçiriyorum günlerimi şimdilik inşallah çabuk geçer bu günler
Ayyy canım yaaa...İdrar yolu enfeksiyonunu çok iyi bilirim...Çok dikkat etmen gerek...Ben ne kadar çok ilaç kullandım geçmedi bende sinirlendim bıraktım ilaçları bol bol su içtim zorladım kendimi ve bol suyla atlattım Allah'ıma şükür...İnşallah bıdık geliyordur canım...Nezaman test günün...
Geçecek hepsi canım...Bulantıydı hassasiyettir kalmayacak rahatça hamileliğin tadını çıkaracaksın Allah'ın izniyle...
Kandilimizi kutlayan arkadaşlar çok teşekkür ederim...Tekrardan sizlerinde kutlu olsun ve dualarımız kabul olsun...
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun arkadaşlar
Ben giremedim kaç gündür bulantım var kokulara hassasiyetim çok fazla sürekli uyuma modundayım öle yatarak geçiriyorum günlerimi şimdilik inşallah çabuk geçer bu günler
Ayyy canım yaaa...İdrar yolu enfeksiyonunu çok iyi bilirim...Çok dikkat etmen gerek...Ben ne kadar çok ilaç kullandım geçmedi bende sinirlendim bıraktım ilaçları bol bol su içtim zorladım kendimi ve bol suyla atlattım Allah'ıma şükür...İnşallah bıdık geliyordur canım...Nezaman test günün...
Kandilimizi kutlayan arkadaşlar çok teşekkür ederim...Tekrardan sizlerinde kutlu olsun ve dualarımız kabul olsun...
sağol welcome bugün belki 5 litre su içtim
biraz azaldı yanmam
inşallah sendede bir daha olmaz
bulantı olması iyi bir isaret sanırım, saglikli bir hamilelik oldugunu gösteriyormus.... sen ve bebegin iyi olsunda gecer tabii ki guzelim...
hatunn.. nasıl gidiyor gebelik, moralin yerinde mi bızdık... canım ya adını sorabilir miyim tekrardan kusura bakma hep welcome yazıyoruz ya anımsayamadım ama merak ettim :)))
Canlar merhaba
nasılsınız
kızlar burada pek denk gelmeyişimizden ötürü dertleniyorduk ya hani, gün saat belirleyelim istedim. Arada yazmaya devam edelim ama hepimiz bir arada olursak muhabbet süper olur inş... Aslında bugün yada yarın saAt verecektim ama belkİ görmeyen olur diye 2 gün sonrasına yazdım canlar
perşembe günü
saat 14:00
Miranda geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?