Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ayyy sorma canım ben tam çalışmalar bitti beklemeye geçtim ki
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum hemde feci dün gece 2 ye kadar uyuyamadım
kasıklarımda sancım var acayip yanma var ve dün kan geldi idrarımdan
canım çok sıkkın bu ay tam yumurta takibide yaptırmıştım
yine gitti sanırımm :93:

ronyacım onu dert etme canım benim,geçmiş olsun,inş bu mübarek günde edilen dualarımız kabul görsün de bebeklerinize hayırlısıyla kavuşun ,doğmuş bebeklerimiz de sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar :)

aminnn canım benimmm
yani zararı olmazmı diyosun
tabi gebelik varsa
bir buçuk yıldır olmaz olmaz bide bu ay olurmuş kısmet

riski var diorlar da sen içini ferah tut ,gebelik varsa da daha çok yeni olacak ,ilaç kullanımı önemli,antibiotik falan yani inş hamilesindir iltihabın da geçer hemen :)

Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun arkadaşlar

Ben giremedim kaç gündür bulantım var kokulara hassasiyetim çok fazla sürekli uyuma modundayım öle yatarak geçiriyorum günlerimi şimdilik inşallah çabuk geçer bu günler

Ayyy canım yaaa...İdrar yolu enfeksiyonunu çok iyi bilirim...Çok dikkat etmen gerek...Ben ne kadar çok ilaç kullandım geçmedi bende sinirlendim bıraktım ilaçları bol bol su içtim zorladım kendimi ve bol suyla atlattım Allah'ıma şükür...İnşallah bıdık geliyordur canım...Nezaman test günün...

Geçecek hepsi canım...Bulantıydı hassasiyettir kalmayacak rahatça hamileliğin tadını çıkaracaksın Allah'ın izniyle...

Kandilimizi kutlayan arkadaşlar çok teşekkür ederim...Tekrardan sizlerinde kutlu olsun ve dualarımız kabul olsun...

sağol welcome bugün belki 5 litre su içtim
biraz azaldı yanmam
inşallah sendede bir daha olmaz

bulantı olması iyi bir isaret sanırım, saglikli bir hamilelik oldugunu gösteriyormus.... sen ve bebegin iyi olsunda gecer tabii ki guzelim...

hatunn.. nasıl gidiyor gebelik, moralin yerinde mi bızdık... canım ya adını sorabilir miyim tekrardan kusura bakma hep welcome yazıyoruz ya anımsayamadım ama merak ettim :)))

Canlar merhaba
nasılsınız

kızlar burada pek denk gelmeyişimizden ötürü dertleniyorduk ya hani, gün saat belirleyelim istedim. Arada yazmaya devam edelim ama hepimiz bir arada olursak muhabbet süper olur inş... Aslında bugün yada yarın saAt verecektim ama belkİ görmeyen olur diye 2 gün sonrasına yazdım canlar

perşembe günü
saat 14:00

Miranda geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inş...

Son düzenleme:
canlar hergün saat 14:00 giibi gelebilen gelir inş.. ama asıl buluşma günümüz
perşembe saat 14:00 olsun sizce???? perşembe günü diğer gün için karar veririrz inş.. ne dersiniz??

kimsecikler girmemiş sanırım. ama perşembeye kadar yazıyı görürler kendilerini ayarlarlar inş.. randevu saatine gecikmeyin he ona göre

Kızlar yazdım mı hatırlamıyorum...1 hafta önce dr. alttan muayene etmişti beni...Akıntın var başka bişey yok demişti...Ogün içinde wc gittiğimde küçük mavi yeşil renk arasında bir parça gelmişti önemsemedim...Dün biraz daha büyük geldi aynısından...Bende internette baktım...Yeşil akıntı köpüren ve pis kokulu akıntılarda dr. başvurun yazıyordu ama benim sarı veya yeşil akıntım yok beyaz geliyor kokusu yok ve köpüren bir akıntım da yok sadece parça şeklinde 2 sefer geldi...Bende bugün sağlık ocağına gittim hem kontrolüm vardı...Daha önce idrar yollarından enfeksiyon yaşadığından kendini temizliyor olabilir dedi...Rahatladım...Bebişiminde maşallahı vardı pıt pıt atıyordu bıdığımın kalbi...

sağol welcome bugün belki 5 litre su içtim
biraz azaldı yanmam
inşallah sendede bir daha olmaz

İnşallah canım...2 oldu idrar testi yaptırdı dr. bişey çıkmadı...Sorun kalmamış...Sende bol su ile atlatacaksın canım...

Moralim yerinde canım...Günler yaklaştıkça bebeğimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum...Adım DİLEK canım...Bende isimleri bilsem bile nick ile hitap ediyorum yinede...Öyle alıştım...Sen nasılsın...

Canım ilk önce teklifi kabul ettiğin için teşekkür ederim...Sonra çoook tatlı bir bebişin var...41,5 kere maşallah...Bol bol oku onu annesi nazara gelmesin...Tabi bu tüm anneler için geçerli...

Çok iyi düşünmüşsün canım bu konu hakkında...Özledim vallah okuyup cevap yetiştiremediğim günleri özledim...

julia
canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ben uzun zamandır takılmıyordum bu topiğe o yüzden geç bi tebrik oldu :) çok mutlu oldum adına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…