zelalca burada ki arkadaslardan ates olcme yontemi ile ilgili herseyi ogrendim valla sagolun kızlar, hakkınız helal edin, benim varsa helal olsun... canlarım benim
hb tubacım
yok kız her zaman değil inadına yapınca uyuyormesela hiçbir işimi yapamıyorum ya yarım kalıyor yada başlamadan kalıyor
onun için bende hiçbişey yapmıyorum sadece yemek yap yemek ye çamaşır as topla
çamaşırları makineden alıyorum ağlıyor onu susturuyorum yarısını asıyorum yine ağlıyor
merhaba hoşgeldin tatliş
helal olsun kız ne hakkı
çok doğru bir yöntem ,ovulasyonu,adeti ya da hamileliği anlayabiliorsun ,hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah
merhaba kızlar bende ateş ölçme hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.yardımcı olurmusunuz?
zelalım bak peşinden taaaa buralara kadar geldim.inşallah sonumuz hayırlı olur böle olur
hb tubacımnasılsın canım kızlar ateş ölçerek hamiş kalan varmı topiğinizde:26:
kızlar bebekler mi uyandı? tuba, julia? melegim kolay gelsin hamarat arkadasim misafirlerle iyi vakit gecirdin mi?
merhaba kızlar bende ateş ölçme hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.yardımcı olurmusunuz?
hoşgeldinn sen sor inş yardımcı oluruz canım
uyku muuu ?ben saat 5ten beri ayaktayım,öncesinde de saat başı kalkmıştık,şimdi de sırayla uyuyorlar yani ben uykuya hasretiimmm :84:
evet var canım
uyumuyor ki bi yandan onunla oynuyorum
dedim ya bu saatteki uykusunu öğleden önce uyudu akıllım
Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin canımdarısı bizlerin başına tatlım çatlama gününü nasıl anlarız:26:
saracım hg bebeğiminş. canım hepimiz böle olalım şu ateş işini bi çözsek
zelalım bak peşinden taaaa buralara kadar geldim.inşallah sonumuz hayırlı olur böle olur
evet var canım
uyumuyor ki bi yandan onunla oynuyorum
dedim ya bu saatteki uykusunu öğleden önce uyudu akıllım
yerim ben bızdıgı yerim...
saram ...............ben geldim
hosgeldin canım
hoşbulduk canım. ben bu ay ateş ölçmedim yumoş çatladıktan sonra son dört gündür bakıyorum iki gün aynıydı 36,4 dü.dünde 36,5 oldu bugün yine 36,4 oldu ama bundan bi sonuç çıkmaz sanırım.
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
metuka aabeyazmelek sara_28+ zelalca+ Tuba373 pikepolat+ julia
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
metuka aabeyazmelek sara_28+ zelalca+ Tuba373 pikepolat+ julia
canım canım canımkız sükür kavusturana... arada baska topiclerede geziyorum ondan görünmez olabilirim ama takipteyim, nasılsın?
julia ilk defa duydum bende ismini ... bende alısmısım sana julia demeye...
yok kız her zaman değil inadına yapınca uyuyormesela hiçbir işimi yapamıyorum ya yarım kalıyor yada başlamadan kalıyor
onun için bende hiçbişey yapmıyorum sadece yemek yap yemek ye çamaşır as topla
çamaşırları makineden alıyorum ağlıyor onu susturuyorum yarısını asıyorum yine ağlıyor
merhaba hoşgeldin tatliş
helal olsun kız ne hakkı
kızlar bebekler mi uyandı? tuba, julia? melegim kolay gelsin hamarat arkadasim misafirlerle iyi vakit gecirdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?