Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

zelalca burada ki arkadaslardan ates olcme yontemi ile ilgili herseyi ogrendim valla sagolun kızlar, hakkınız helal edin, benim varsa helal olsun... canlarım benim

ne güzel canım şimdi zeynocum ateşin yükselip aniden düşünce yumurtlamış yeniden yükselincede yumoşun çatlamışmı oluyo:26:

hb tubacım nasılsın canım kızlar ateş ölçerek hamiş kalan varmı topiğinizde:26:

merhaba kızlar bende ateş ölçme hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.yardımcı olurmusunuz?

zelalım bak peşinden taaaa buralara kadar geldim.inşallah sonumuz hayırlı olur böle olur

merhaba kızlar bende ateş ölçme hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.yardımcı olurmusunuz?

zelalım bak peşinden taaaa buralara kadar geldim.inşallah sonumuz hayırlı olur böle olur

saracım hg bebeğim inş. canım hepimiz böle olalım şu ateş işini bi çözsek

hb tubacım nasılsın canım kızlar ateş ölçerek hamiş kalan varmı topiğinizde:26:

evet var canım

kızlar bebekler mi uyandı? tuba, julia? melegim kolay gelsin hamarat arkadasim misafirlerle iyi vakit gecirdin mi?

uyumuyor ki bi yandan onunla oynuyorum
dedim ya bu saatteki uykusunu öğleden önce uyudu akıllım

hoşgeldinn sen sor inş yardımcı oluruz canım

saracım hg bebeğim inş. canım hepimiz böle olalım şu ateş işini bi çözsek

hoşbulduk canım. ben bu ay ateş ölçmedim yumoş çatladıktan sonra son dört gündür bakıyorum iki gün aynıydı 36,4 dü.dünde 36,5 oldu bugün yine 36,4 oldu ama bundan bi sonuç çıkmaz sanırım.

Son düzenleme:

hosgeldin gülüm oluruz tabii...

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
metuka aabeyazmelek sara_28+ zelalca+ Tuba373 pikepolat+ julia

elifimin altını değiştim geldim de :)

kızlar ateş ölçme yöntemi başlığı var ,her gün sabah 6-8 arası yataktan kalkmdan dil altından dijital ölçerle ateşinizi ölçüorsunuz gün gün kayedin ve o başlıkta paylaşın yorum yapan olacaktır,olmadı buraya da yazınbiz bakmaya çalışırız

ben ateş ölçerek hamile olduğumu anladım

galiba canım çünkü ateşin geneline bakılıyo inş. hamişsindir canım Rabbim daha fazla aratmasın bi topikte okudum temizlendikten 1 hafta sonra 10 gün aralıksız ilişki diyolardı bi prof tavsiye etmiş ama benim adamın kapasitesini aşar bu

iyiyim canım sen nasılsın evet kavuştuk valla..

yeter tatlım kızın varya iş miş boşverrrr bebegin daha önemli büyüyünce yaparsın işleri

kızlar bebekler mi uyandı? tuba, julia? melegim kolay gelsin hamarat arkadasim misafirlerle iyi vakit gecirdin mi?

sagol canım gittiklerin beri bir iş yapmadım daha iyi yogun geçti oda gece okey oynadık sabah erken kalktıgım izin yorgunum geç yatmasaydık bu kadar yorulmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…