Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

melekcim atesin ben dedim dun basamak basamak artiyor, eger bu 3 gunde dusus olmazsa guzel haberler aliriz gibime geliyor.

inşallah mügecim kısmet..

kanki yemek börek sarma derken birde banyo yaptım uzandım gelemedim .
iyice dinleneyim dedim sayfalar akıp gitmiş yeni bitirdim yatıyorum şimdi...

iiyiym hilalim sen nasılsın bitanem var mı bi gelişme ateşin nasıl??
amma soru sordum he

emelciğim sana nasılsın vs yazdım akşam kaç kere ((( kız arada sayfanı güncellede yazdıklarımızı gör:))) arkadaşların bi çok yazısını da görmüyorsun tatlım...opuyorumnanaktan

juli tatlım maşalah oğluşun çok tatlı:))) sen de:))))
benimde resim çekme merakım var malesef gittiğimiz yerlerde resim çekmekten gezmeye pek fırsatım olmuyor:))) geçen sene urfa ya gittik 150 resm çekmişim:))))) nerdeyse dua dan önce resim çektim dermişimkaydirigubbakcemile3
düğün derrnek olunca sen çok iyi çekiyorsun sen çek be derler :)))

irem canım 5 günün kalmış hadi hayırlısı inş... bu ara pek denk gelemedik:))

meleğim kanki sarma yaparsında beni çağırmazsın he aşk olsun:)))) kaç aydır da canım çekiyordu:))))
afiyet olsun kuşum...

ay tubam kusura bakma canım ya görmedim güzell anne affet emiii biziii accık duygu sömüreyim dimi ya
bi yerden kek kokusu geliyor havuçlu üzümlü gibi ne burun olmuş ben de de

emelciğim bizi avatardaki sensin diye uyuttun he:)))
eee şimdi beni de Tuğba Büyüküstün e çok benzetiyorlar gözlerim dudaklar tenim saçım vs ben de onun resmini mi koyayımzemuszemus
ama feride çetin e pek benzemiyor ki:))) sonradan koyduğun tamam da, şu an avatardaki çok benzemiyor ferdideye? gerçekten o mu sen mi???

günayyyyydınn kızlarrrrr

günaydın tatlım hoşgeldin nasılsın

ay tubam kusura bakma canım ya görmedim güzell anne affet emiii biziii accık duygu sömüreyim dimi ya
bi yerden kek kokusu geliyor havuçlu üzümlü gibi ne burun olmuş ben de de

:)))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim naber bitanem çok özledim canım ya denk gelmiyoruzopuyorumnanaktan

güzel anne he:))))

ya bana yemekten bahsetmeyin kek falan:)) melek de saarma falan demiş içim kıyıldı:))))kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

hoşbuldum şekeriimmm iyiyim sen nasılsın canım

iyiyim tubacım ateşim düşük 36.2 yarın adet görmem lazım bekliyorum sen nasılsın bebiş nasıl yaramazlık yapıyomu annesi meleği merak ettim bugün onun günü adet olmadımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…