pikecimmm canım hayırlı uğurlu olsun
canım ikili test temiz çıktıktan sonra üçlüde temiz çıkıyor
güzel haberlerini almak umuduyla öpüyorum
Dahada iyi olun insallah tatlım...Selam kızlar...Nasılsınız?..
Biz ana oğul çok iyiyiz...Yazın keyfini çıkarıyoruz...29'un da oğlum 5. ayına girdi...Maşallah'ı var...Birkaç güne kadar 1 tane dişimiz de çıkarmış dr. amcamız öyle dedi...
Kimin ikiz bebekleri olmuş anlamadım...Eski nicki neydi?..
Merhaba güzeller nasılsınız? Herkesin Bayramı kutlu olsun..
Hilal tebrik ederim ikizlerin olmus masallah
Bizde 1 ay Türkiye ye tatile gittik cok iyi geldi... gelir gelmez 3lu testi yaptırdım simdi sonuc bekliyoruz insallah iyi cıkar.. 2li testimiz temiz cıkmıstı cok sükür.. Oglum olucakmis hayırlısıyla insallahgerci ben kızları az biraz daha cok seviyodum ama saglıklı dogsunda basımız ustüne hepsi..
Bizden haberler böyle sekerler... herkese sevgiler
teşekkür ederim canım saol seninde gözünaydın hamilesin Allah tamamını erdirsin inş. öpüyorum seni
Merhaba güzeller nasılsınız? Herkesin Bayramı kutlu olsun..
Hilal tebrik ederim ikizlerin olmus masallah
Bizde 1 ay Türkiye ye tatile gittik cok iyi geldi... gelir gelmez 3lu testi yaptırdım simdi sonuc bekliyoruz insallah iyi cıkar.. 2li testimiz temiz cıkmıstı cok sükür.. Oglum olucakmis hayırlısıyla insallahgerci ben kızları az biraz daha cok seviyodum ama saglıklı dogsunda basımız ustüne hepsi..
Bizden haberler böyle sekerler... herkese sevgiler
Az kaldı tuğbacım ya zaman öyle çabuk geçtiki bu zamana kadar ama son zamanlar geçmiyor nedensedoğuma az kalmış maşallahhh canm
Valla şeydacım dr da zamanını beklerse 4 kilo doğar diyo bakalım ne olacak canım.Sizede geçmiş olsun nasıl kkızlarÖzlem maşallah senin oğlan 4 kiloyu geçecek desene
zeynep maşallah 18 haftalık olmuşsunuz
dilek size de maşallah 5 aylık olmuşsunuz,zaman geçior çok şükür bir şekilde
hilalcim ben de aynıyım
tatil yaramadı bize,kızların huyu değişti şimdi sürekli kucak istiyorlar ,iyice bunaldım yine,dayanmak çok zor ya
Zeynepcim tebrik ederim allah sonuna kadar daim etsin sağlıkla size bağışlasın inşallah zaman nasılda geçiyor değilmi :) bizimde az zamanımız kaldı bugün kontrolümüz vardı 3300 gr olmuş oğluşum maşallah doğum için eğer sorun olmazsa eylül sonunu bekleyeceğiz dedi dr
Doğuma az kalmış canım seninde...Dün gibiydi hamile haberini verdiğinde...Kilosu da maşallah...Benim oğlum 36+5'te 3300 gr doğmuştu...Senin paşa maşallah tombiş olacak...
zeynep maşallah 18 haftalık olmuşsunuz
Zeynepcim tebrik ederim allah sonuna kadar daim etsin sağlıkla size bağışlasın inşallah zaman nasılda geçiyor değilmi :) bizimde az zamanımız kaldı bugün kontrolümüz vardı 3300 gr olmuş oğluşum maşallah doğum için eğer sorun olmazsa eylül sonunu bekleyeceğiz dedi dr
DOMBİSLERİM *HİLAL24* canım tebrik ederim...Allah'ım analı babalı büyütsün...Cinsiyetleri nedir miniklerin?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?