Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

pikecimmm canım hayırlı uğurlu olsun
canım ikili test temiz çıktıktan sonra üçlüde temiz çıkıyor
güzel haberlerini almak umuduyla öpüyorum

darısı basına olsun canım, 3 lü testi sonucuda iyi cıktı cok sükür (ama tabii bunlar ihtimal sadece kesin degil tabii ki)
Senin nasıl gidiyor hamilelik tatlım? cok calisip yorma kendini sakın..

Dahada iyi olun insallah tatlım... Seker bizim Hilal24 vardıya o.. simdi dombiklerim nick ile geri dönmüs...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım saol seninde gözünaydın hamilesin Allah tamamını erdirsin inş. öpüyorum seni

slm kızlar kimser yokmu bende küçük yaramazlarla uğraşıyorum uykusuz her gece:)) çok yaramazlar 2 sn boş durmuyorum valla :))

DOMBİSLERİM *HİLAL24* canım tebrik ederim...Allah'ım analı babalı büyütsün...Cinsiyetleri nedir miniklerin?...

zeynep maşallah 18 haftalık olmuşsunuz

dilek size de maşallah 5 aylık olmuşsunuz,zaman geçior çok şükür bir şekilde

hilalcim ben de aynıyım
tatil yaramadı bize,kızların huyu değişti şimdi sürekli kucak istiyorlar ,iyice bunaldım yine,dayanmak çok zor ya

emel valla herkes kucağına aldığı için alışltılar iyice ,tabi kimseye almayın sevmeyin denmior,bırakın onlar tek başına oyynamaya alışkın dedim kaç kere ama oturuken bile kucağa alındılar

zaten hava değişiminden hastalanadılar,keşke hiç gitmeseydim

inş eski düzene kavuşuruz diycem de daha benim kızlar diş çıkaracak offf offf :)

offff ki ne offf denmiyor işte kucakçı diyorlar sonra halbuki evde hep yerde olurlar dediğin gib alma da denmez

Zeynepcim tebrik ederim allah sonuna kadar daim etsin sağlıkla size bağışlasın inşallah zaman nasılda geçiyor değilmi :) bizimde az zamanımız kaldı bugün kontrolümüz vardı 3300 gr olmuş oğluşum maşallah doğum için eğer sorun olmazsa eylül sonunu bekleyeceğiz dedi dr

doğuma az kalmış maşallahhh canm
Az kaldı tuğbacım ya zaman öyle çabuk geçtiki bu zamana kadar ama son zamanlar geçmiyor nedense
Özlem maşallah senin oğlan 4 kiloyu geçecek desene
Valla şeydacım dr da zamanını beklerse 4 kilo doğar diyo bakalım ne olacak canım.Sizede geçmiş olsun nasıl kkızlar

Emelcim kusura bakma tuğba yazmışım :))) bu hamilelik beni unutkan yaptı yaf

Evet canım zaman çok çabuk ilerliyor...Oğlum olmadan saatler geçmiyordu ama şimdi ise nasıl geçiyor anlamıyorum...6. ayımıza doğru ilerliyoruz...Dün Sağlık Ocağı'nda kontrolümüz vardı...Artık yoğurt ile başlıyoruz bizde...

Seninde kızların maşallahı var canım...Çok şeker olmuşlar...Allah nazarlardan saklasın...

Doğuma az kalmış canım seninde...Dün gibiydi hamile haberini verdiğinde...Kilosu da maşallah...Benim oğlum 36+5'te 3300 gr doğmuştu...Senin paşa maşallah tombiş olacak...

Doğuma az kalmış canım seninde...Dün gibiydi hamile haberini verdiğinde...Kilosu da maşallah...Benim oğlum 36+5'te 3300 gr doğmuştu...Senin paşa maşallah tombiş olacak...

Az kaldı teyzesi ama son günler geçmek bilmiyor sanki tam tombiş sorma zamanını beklerse 4 kilo doğar heralde sağlıklı olsunda inşallah ben hala kusuyorum kendim sadece 4850 gr aldım çok üzülüyordum bebeğimi besleyemiyorum diye ama allahım yardım etti oğluma şükürler olsun.

zeynep maşallah 18 haftalık olmuşsunuz

saol tatlım Allah sana da kolaylık versin, güç kuvvet, saglık versin insallah... sevgiler...

amin canım, saol .. geciyor valla, evet senin cok az kalmış, Rabbim saglıklı, hayırlı dogumlar nasip etsin tatlım, darısı benim gibi sırasını bekleyenlere olsun insallah.. Masallah tatlım ogluna
Adını ne koydunuz şeker? :26:

biz de Noyan düsünüyoruz bakalım degişmezse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…