Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

canım gerçekten de yakından görünce o olduğunu anladım:)))
uzaktan tanıyamamıştım
gerçekten güzel kadın

tubiş
topiğin hayırlı olsun canım
bu arada günaydın herkese
ben bugün doktora gidiom
inşallah bişiler netleşir
ama çok korkuyorum
ama yinede kötü bişi olsana sevincem rabbim büyük
en azından hamile kalabildiğimi öğrenirim

hilalciğim meleğin günü cuma
ben de iyiyim ne olsun işte mide şikayetim oluyor biraz ama kayısı yiyiyorum :))) bebişlere değer:=)))))))))))

ben kahvaltı yapayım gelirim tamam mı arkedeşlerim
tubammmm kahvaltı ettin mi bakalım

canım merakta bırakma bizi hadi hayırlı haberlerle dönersin inş. korkma dualarımız seninle

sağol bitanem çok merak ettik seni yabilmiyorumkismile
testlerden haberdar et bizi tatlım
hakkında hayırlısı inş canım..
sen 3 yıldır istiyordun değil mi yanlış mı hatırlıyorum??
inş hayılrı sonuçlarla gelirsinopuyorumnanaktan

hilalbebikim kalbimiz seninle bunu yaşadım ben 7 ay önce eğer boş gebelikse hemen test iste
ben de kan pıhtılaşması çıktı yani bebeğim sağlıklıydı ama kanım onu besleyemeden pıhtılaşıyordu
umarım geç döllenmedir hilalcim inşallah duamız seninle arkadaşım

iyi gidiyr şükürler olsun canım.. cumartesi keseyi görebilirim inş.. dr randevumuz var teyzesi. dua et bize olur mu

görürsün canım ben gittiğimde 4+5 tim gitiim minicikti öyle güzeldi ki hayatında görebileceğin en güzel şeylerden biri hep görmek istersin ilkinde de öyle güzeldi ki meleğim
neyse şimdi ağlayacağım ağlamayayım dimi yemek yiyim
niyeyse ağlayasım var hüzünden değil ama

yaramı deşme emelim ah ahhhhhhhhhh aklıma gelince sinir oluyorum o adamı dövesim geliyo alsanaalsanasmile sana klomen verince doktorun ne demişti kaç günde bir gir dedi ilişkiye gün verdimi ya aslında klomen iyide gününü tutturamadık :kedi:

Son düzenleme:
tatlıkız erencim günaydın hoşgeldiniz erencim en son adet tarihin kaç senide eklyeyim tabloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…