Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

beni hep adetimin 12.günü çağırırdı o günden itibaren 2 gün çalışma 1 gün ara verirdi askerimiz orda nöbet tutsun derdi 18.gün çağırırdı bi de çatlamış mı diye hamile kaldığım ay bu iş bu kadar allahın izniyle başardık demişti ben de hadi beee demiştim içimden ama olmuştu sonra kürtaj düzensizlikler soldan yumurtlama oluyordu sol tüpüm hafif tıkalı benim polen yedim yarım kavanoz yedim iki ayda yumurtalarım gelişti sağdakiler kafamı dinleyeyim diye yollamıştı çok yoruldun toparlan gel bana dedi 2 ay y sonra hamiş oldum

ben kahvaltı yapayım gelirim tamam mı arkedeşlerim
tubammmm kahvaltı ettin mi bakalım

afiyet olsun canım..
aynı anda yazmışız:)) ben yumurtamı ocağa koydum geldim

ben dedim korktundimi hehehehehehhe tubaaa
ben de edeyim geleyim kızlar

neden korkrtum kız ???anlamadım valla

canım benim evet bizde 1,5 sene bekledikten sonra görmüştük miniğimizi babişiyle çok mutlu olmuştuk:))
inş yine çok mutlu olacağız bebişlerimizle:)))kaydirigubbakcemile2

emelciğim ben ovulasyona göre 4+5, ama sat a göre 5+3

şu an sen kaçsın

canım merakta bırakma bizi hadi hayırlı haberlerle dönersin inş. korkma dualarımız seninle
sağol canım teşekkür ederim
öğleden sonra haber veririm inşallah
evet tubişim 3yıldır istiom
inşallah hayırlı sonuçlarla gelirim

ne testi canım
kan testimi
senin nasıl oldu ya bende çok ama çok korkuyom
bi yanımda hamile kalabiliyorum diye mutlu
inşallah dediğin gibi geç döllenmedir
sen nasıl anldın canım kürtajmı oldun

sadece polenmi yedin kaç gün yedin bide nerden alabilirim aktarlardanmı çok soru sordum canım kusura bakama :uhm:

kızlar ben gidiyorum allaha emenet olun
gelince haber veririm sizlere
kendinize çok iyi bakın

Günaydın kızlar ..
Güzel dilekleriniz için teşekkürler...
Hilalbebik inş güzel hayırlı haberlerle dönersin..

ıyiym iyim kızlar da ben pek bir uykucu oldum ya :)) gözümü açamıorum sabahları :)
Benim kendime gelmem lazım dinçleşmem lazım :)

Muhamad tarafından yapılan geniş bir deneyden sözediliyor. Buna göre spermde kalite ve hareket eksikliği sorunu yaşayan 99 çiftin yarısına arı sütü veriliyor. Diğerlerine normal tedavi uygulanıyor. 2 Aylık bir süre sonunda, arı sütü kullananlar arasında 23 hamilelik, diğer grupta ise 7 hamilelik gerçekleşiyor. Araştırmanın sonuç kısmı şöyle: Arı Sütü kullanımı gebelik oranını 3 kata kadar artıran basit ve etkin bir çözümdür.
buldum arştırdım emelim 2 ayda baksana senin gibi olmuş sperm kalitesinide artırıyormuş

hakkında hayırlısı melikeciğim sen hala yumurtlamadın mı kız:)))
ateş tabloları diğer tarafta tatlım)

hakkında hayırlısı melikeciğim sen hala yumurtlamadın mı kız:)))
ateş tabloları diğer tarafta tatlım)

hadi yaaaa sasırdım yine canım kusura bakmayın ne bilim yumurtalamamışım heralde tavuk olucam wallaaaaa yakındaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…