5 haftalıktan önce gözükmüyolar cnm benim gözükmemişti bir hafta sonra gittim o zaman gözüktüiyi gidiyr şükürler olsun canım.. cumartesi keseyi görebilirim inş.. dr randevumuz var teyzesi. dua et bize olur mu
ben kahvaltı yapayım gelirim tamam mı arkedeşlerim
tubammmm kahvaltı ettin mi bakalım
ben dedim korktundimi hehehehehehhe tubaaa
ben de edeyim geleyim kızlar
görürsün canım ben gittiğimde 4+5 tim gitiim minicikti öyle güzeldi ki hayatında görebileceğin en güzel şeylerden biri hep görmek istersin ilkinde de öyle güzeldi ki meleğim
neyse şimdi ağlayacağım ağlamayayım dimi yemek yiyim
niyeyse ağlayasım var hüzünden değil ama
sağol canım teşekkür ederimcanım merakta bırakma bizi hadi hayırlı haberlerle dönersin inş. korkma dualarımız seninle
evet tubişim 3yıldır istiomsağol bitanem çok merak ettik seni yabilmiyorumkismile
testlerden haberdar et bizi tatlım
hakkında hayırlısı inş canım..
sen 3 yıldır istiyordun değil mi yanlış mı hatırlıyorum??
inş hayılrı sonuçlarla gelirsinopuyorumnanaktan
hilalbebikim kalbimiz seninle bunu yaşadım ben 7 ay önce eğer boş gebelikse hemen test iste
ben de kan pıhtılaşması çıktı yani bebeğim sağlıklıydı ama kanım onu besleyemeden pıhtılaşıyordu
umarım geç döllenmedir hilalcim inşallah duamız seninle arkadaşım
beni hep adetimin 12.günü çağırırdı o günden itibaren 2 gün çalışma 1 gün ara verirdi askerimiz orda nöbet tutsun derdi 18.gün çağırırdı bi de çatlamış mı diye hamile kaldığım ay bu iş bu kadar allahın izniyle başardık demişti ben de hadi beee demiştim içimden ama olmuştu sonra kürtaj düzensizlikler soldan yumurtlama oluyordu sol tüpüm hafif tıkalı benim polen yedim yarım kavanoz yedim iki ayda yumurtalarım gelişti sağdakiler kafamı dinleyeyim diye yollamıştı çok yoruldun toparlan gel bana dedi 2 ay y sonra hamiş oldum
hakkında hayırlısı melikeciğim sen hala yumurtlamadın mı kız:)))
ateş tabloları diğer tarafta tatlım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?