Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

evet canım ultrasyonda belli oldu 7 haftalık sata göre ama ultrasyonda 5+5 göründü 2 hafta sonra durum aynıyıdı bir hafta sonra daha bekledik bebek oluşmadı kürtaj oldum bana hematolojide tahlil yaptırdı dr orda çıktı
sadece polenmi yedin kaç gün yedin bide nerden alabilirim aktarlardanmı çok soru sordum canım kusura bakama :uhm:
canım aktardan alabilirsin polen olarak ben arı sütü kullanmadım eşime içirmedim ben yedim sadece
kahvaltıya gidiyorum dedim ama :kedi::kedi::kedi:

tubam kahvaltı etmedin mi git yap dedim hemen ardına kahvaltıya gidiyorum diye yazmışsın ya korktun dimi dedim yazdığımı okudun sandım:kedi::kedi:

hilaaaaallll kırıldın mı canım
ama sen de yumurta kalitesiz değilki ben de kürtajdan dolayı yumurtalarım erken olgunlaşıyordu ya da tam olgunlaşamıyordu ondan kullandım irem demiş ya bozuk değlse tamir etme diye yersen poleni sadece adet döneminden yumurtlama gününe kadar ye fazlasını yeme ben öyle yedim bilgin olsun

gel selmacım gel burası hepimizin
maşallah 6+4 sün Allah bağışlasın

hoşbulduk kızlar..
zor bulanlardanım. birtane bulup kaybettim. sonra 8 ay debelendim durdum. ya evet 6+4 oldum. heyecanşa şu ilk 3 ayı atlatmayı bekliyorum:)))

kırılmadım küstüm sadece :dilcikar: şaka şaka canım ben netten araştırdım hamilelikte bile kullanılıyomuş fetusun zeka gelişimi için çok faydalıymış istedicem ilaç değilki doğal ilaç bu eşimede yediricem o yüzden almayı planlıyorum hamilelikte klomen içeceğime bunu içerim maksat kaliteli yumurtam olsun kese sağlıklı olsun diye içicem

hoşbulduk kızlar..
zor bulanlardanım. birtane bulup kaybettim. sonra 8 ay debelendim durdum. ya evet 6+4 oldum. heyecanşa şu ilk 3 ayı atlatmayı bekliyorum:)))

darısıda bana inşallah canım hayırlı olsun bitanem kızlar yarın kandil bol bol dua edelim olurmuuu:Saruboceqpuyorumnanaktan

ve bu araştırma bizim burdaki üniversitete gerçekleşmiş
Arı Sütü ve Polen kullanımı Hamile kalma, gebe bırakma (fertility-infertility) yönünden sorunlu aile bireyleri için denenmesi önemle tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde pek çok kaynakta düzenli arı sütü ve polen kullanımıyla sayısız ailenin çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesini artıran yönleriyle daha hızlı gebelik imkanı da vurgulanmaktadır. Arı sütünün sperm sayı ve kalitesi üzerindeki etkisini detaylı şekilde gösteren kapsamlı bir deney Fırat Üniversitesi'nde 2006 senesinde gerçekleştirilmiştir. Deney sonucunda olumlu etkinin önemli boyutta olduğu bildiriliyor.

bir çay kaşığı yetiyor
alternatif tıp kısmında okuyup yapmıştım bak oraya istersen

Emeeel dünden beri bakıorum foto göremiordum sen de şimdi aklıma geldi belki sadece arkadaşlar içindir dedim :) sonunda gördüm yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…