Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

canım adet döngün kaçtı? kaç gün sürüyor ? ve ovulasyonun kaçıncı gün gerçkleşti?
ovulasyonun zamanında olduysa sat ile uygun olur canım.
hani 14 koyuyorduk ya ovulasyonun üzerine ve regl tarihini hesaplıyorduk.

tünaydın kızlar nasılsın bakalımm
kankicim akşam yaptımya bugun çagırıyorum hepinizi ama hamişler sadece anca onlara kadar sarabildim kızlar sizin için başka zaman yapıp çagırıcam

busemmmmmm nerdesin gülümmm bak burdaki arkadslar çokbilgili sende söle yardımcı olurlar bitanemmm

şimdi benimki düzensiz aslında kürtajdan dolayı
son olarak 14 ocakta adet oldum adetimin 12.günü yani 26.ocakta ovulasyonum gerçekleşti yani ateşim düştü o gün ,adet günüm 10 şubattı o gün test yaptım çıktı

hoşbulduk arkadaşlar kısca anlatayım kendimi size.23 yasındayım 1,5yıllık evlıyım.kızken adet düzensizliği sorunu yasıyordum 1ay önce doktora gittim.doktorum bana pko hastası oldugumu söyledir.hastalııgmı ögrendıkten sonra bebiş kararı aldık eşimlee.tahlıllarım temiz çıktı.2hafta yumurta takıbı yapıldı ama malesef yumurta yokk çıktı olusmamıs.sag ve sol yumurtalıklarımdad kistler var.şimdi farlutal kullandım bitti.hastalıgımın 3,günü ilaç tedavisine başlayacam.bakalım hayırlsıı.
15 gün soğan suyu içtim.
arısütü ,polen,bal karışımı yedim 1kavonoz.
bugunde incir kürüne başladım arkadaşlar kısa anlatayım dedim ama biraz uzun oldu galıbaa.kaydirigubbakcemile3

melek bayılırım sarmaya
anneciğim ne zaman memlekete gitsem sarar bana sağolsun

ınş hepsi de işe yarar da sen de bebeğine kavuşursun.Temiz çıkmış ne de olsa her şeyin inş yumurtan da görülür Ecrin

inş.canım bakalım nasip kısmet.allahım isteyen herkese versin :Saruboceq:

amin kankacımm alhım hayırlı bebişler versin bize inşllahh dalmışımmmkaydirigubbakcemile3 bende soner kabadayıdan buzz dinliyodum acayip güzel bişarkı yaa hepinize armagan ediyommmopuyorumnanaktan

ecrincim soğan suyunun faydasını gördünmü kistlerin geçtimi

soğan suyu şişkinliği aldı .beni çok rahatlattı akıntım çok oldu herhalde içim temizlendi iyi geldi.doktora sordum kistlerim ne durumda diyee.bu kistler gitmezx canım dedi.küçük küçük birsürü var.belkide gitmiştir doktora sordugumda 7 günüm falan canım

amin kankacımm alhım hayırlı bebişler versin bize inşllahh dalmışımmmkaydirigubbakcemile3 bende soner kabadayıdan buzz dinliyodum acayip güzel bişarkı yaa hepinize armagan ediyommmopuyorumnanaktan

evet süper bi şarkı sagol kankı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…