Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

D benim ismimde ecrin diil. bende beğeniyorum ama kızım olursa koymucam akrabalardan koyan oldu

benimde eşimin tarafından koyan oldu bu ismi olsun ben yine de koycam tabiki kız olursa canım çok hoşuma gidiyor bu isim.bakalım nasip

eşim değil de ben gece uykudan uyandım 99 kere okudum olmaz mı acaba olmazsa kocama söyleyeyim okusun bebeğimize

erkeklere de konuyor öğrencim var adı ecrin yani isterseniz oğlunuza da koyarsınız

eşim değil de ben gece uykudan uyandım 99 kere okudum olmaz mı acaba olmazsa kocama söyleyeyim okusun bebeğimize

ne okudun cnm hayrola anlamadım. nasılsın bu arada benim bu ara kasıklarım ağrımıo korksammı kasıklarım ağrıyınca mutlu oluom

bebeğin anne karnından düşmemesi için eş karısının karnına elini koyuyor mubdi diyor 99 kere

kasık ağrın şiddetliyse kork ama normal hafif bir ağrıysa önemli değil mesela ben de sabahları daha çok ağrıyor sen de nasıl

c.tesi gidiom doktora 10 gün c.tesi doluo c.tesi hastane açıkmış 6+4 olcek görünürmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…