Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

emelciğm şimdi yiyeceğiim inş...

evet juli her saat çekeblirsin. ayrıca ya Hay ya Halık. ya Rakıb
düşük olmasın diye de eşi sağ elini karnının üzeerine koysun 99 kere ya Mubdi çeksin. biz her akşam yapıyoruz inş

melekciğim afiyet olsun canım benim. ama hakketen canım çekti:) üşeniyorum yapmaya yorgunum uzanmaktan:)))

hoşgeldin aramıza..kistlerin inşallah geçmiştir bebgin gelir..

melek bayılırım sarmaya
anneciğim ne zaman memlekete gitsem sarar bana sağolsun

buyur gel tatlım...

amin kankacımm alhım hayırlı bebişler versin bize inşllahh dalmışımmmkaydirigubbakcemile3 bende soner kabadayıdan buzz dinliyodum acayip güzel bişarkı yaa hepinize armagan ediyommmopuyorumnanaktan

bende begeniyorum o şarkıyı çok teşekkürler melikecim...

melekciğim afiyet olsun canım benim. ama hakketen canım çekti:) üşeniyorum yapmaya yorgunum uzanmaktan:)))

ay canım kıyamam ben sanaa istersen kargoyla göndereyim söylememn yeter..opuyorumnanaktan
tamam bir daha bahsetmiyecegim böyle şeyler

rica ederim melekcimmmopuyorumnanaktan

güle güle meleğim kolay gelsinnnnnn

ben de yemek yerim biraz dinlenirim inş. sabahtan beri burdayım

beyaz melek canım dileklerin için sagol ama doktorum kistler girmez dedi canım pkolarda gitmiyormuss

Tubacım çooooooooooookkkk teşekkür ederim inşşşşş,bu aya çok umutluyum :)
Ecrin hiç belli olmaz,daha önce de anlatmıştım burda,aeşimin kuzenine hala kistler var diyorlar,o zamanda bebek olmaz demişler,olmuş kistler bbeği öldürecek demişler,çok şükür şimdi 3 tane çocuğu var şimdi.hiç bir zaman umut kaybetmeyin .Allahın izniyle her şey olur.

Son düzenleme:

sagol canım yok umudumu kaybetmedım canımm umutluyum pko hastalrında bu olna bişey ve bu sitede çok duydum pko hastaı olupdaa hamıle kalan onun için çok umutluyum daha 1ayım allahım ne zaman nasip ederse o zaman olcak inş.hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…