Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

emelcim bence de listeye göre yemeye çalış,doktorun da eminim sna önerilerde bulunacaktır,her şey bebek için :)

kızlar ben geldim ama ece pazara gitmişşşşşşşşşşşşşşşş neyse gelir elbet bende yiyiyorum juliacım dün gittim pazardan havuç aldım tavşanalr gibi yiyiyorum

Dişe,göze ,başa .... :))
Oğlumun dişi çıkarken veriorduk eline ısırmaya çalışıordu.Hem faydalı hem de sert ya kaşıyıcı gibi :)

Ay onda bile işe yarıor baksana :))))
Kadın o haliyle 2 tane erkek doğurmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neyden emin miyim kız_?sarmadan mı???

evet tatlım gönderecektim sana..:umursamazpuyorumnanaktan

beyaz melek canım dileklerin için sagol ama doktorum kistler girmez dedi canım pkolarda gitmiyormuss

valla ecrincim orasını allah bilir ümidini kaybetme sen bir bakmışsınki yok olmuşlar...

erkeklere de konuyor öğrencim var adı ecrin yani isterseniz oğlunuza da koyarsınız

yuh yani bence kız ismi ecrin sinir oluyorum ben böyle şeyler konulunca
yinede herkezin kendi düşüncesi çoçugunuda düşüneceksin dalga geçilmeyecek isim anlamı güzel olmalı bence...
benimde okulda aynur isminde erkek arkadaşım vardı düşünün artık..

kızlar ben geldim ama ece pazara gitmişşşşşşşşşşşşşşşş neyse gelir elbet bende yiyiyorum juliacım dün gittim pazardan havuç aldım tavşanalr gibi yiyiyorum

hoşgeldin hilalcım bende başlıyacagım artık ve birde cevizli lokum yiyiyorum sende ye..:sm_cool:

ıncirin içine ceviz koyup yiyorum akşamları :)
Süper enerjik bir aile olacaz yakında delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…