Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

melekcim biz bu gidişle ve bu enerjiyle adamların üstüne atlayacaz yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayy evet bu gidişle biz atlayacas üstlerine :))))
Teşekkürler gözlerini benden almış o yüzden boncuğum diorum :)
Allah size de benim oğluşum gibi ,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .
ay o 3. ye mi hamile ??? yok ben hemen bir havuç daha yiyorum :))))))))))))

amiiiin juliacım evet 3. hamile ay çok komikti izlemen lazımdı nasıl yiyiyo havuç insanın iştahı açılıyo valla :)))

benim koçiş yiyiyor karışımı bende yiyicem bu ay evet artık onlarmı bize bizmi onlara görücez..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

benim koçiş yiyiyor karışımı bende yiyicem bu ay evet artık onlarmı bize bizmi onlara görücez..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

bu kezde ben atlıyacağım kocişimin üstüne o kaçıcak ben kovalıyacağım böyle giderse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyi kovalamalar delikafadulden
anladım tatlım..
kızlar bana müsade gideyim işlerimi yoluna koyayım gelirim yine..

Ben 4 aydır istiyorum Hilal,Daha erken tabi de önceki olanları yaşamak istemiorum tekrar ,bir de yaşımız geçmesin dioruz,hem ben daha 3. yü doğuracam inşşş :)
Yaşım 30 ,ama ben 25 diorum

Muayenehaneye gelip" doktor nerde?,doktor hanım gelmedi mi ? " ya da " sen bu dişi çekebilecek misin?,yeni mezunsusnuz hehrlde diyen" o kadr çok ki alıştım ben de :)

İncirin içine ceviz koyup yiyorum akşamları :)
Süper enerjik bir aile olacaz yakında delikafadulden

işe yarıyorsa bende yiyeyim canım kaydirigubbakcemile3

beyazmelek sagol canım belkide yok olurlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…