Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

benimki internetten tarif alır onları dener elinden gelir sagolsun yeterki istesin
benimki süpürgeden falan anlamaz ama yap desem yapar allah razı olsun eşlerimizden valla ..

merhaba herkese:) yine bayagi yazmissiniz.
Obur ates formuna gittim de gordum, melekcim hilalcim umutlar bir daha ki aya kaldi oyle mi? Hadi bakalim:))

evet ya nerdeler nevetna yogunnum demişti..
mügecim nerelerde ecrinecede bir girdi yok bidaha uykucu uyudu yine herhalde...
dolunay ne zaman gelicek ya özledim onuda..

hoşgeldin mügecim bende seni yazdım nerde diye
sanırım öyle .. yarın kesinleşir artık
hilalcım 1 gün arayla hasta olucaz senle ozaman..

melekcim ben geldim bile:))
ama cok okuyamadim cok yazmissiniz..
Bugun artik evde kalmayayim dedim, ise geldim.. ogle yemegimi yedim, simid baslayacagim calismaya..
Ama merak ettim dedim 5 dk da olsa gireyim..

melekcim aslinda kendini taniman guzel birsey, ne zaman olacaksin hasta, atesin ne zaman yukselecek vs.
ben de gecen aylarda biliyordum yumurtlamadan sonra 11. gun dusmezse atesin hamileyim diyordum, gercekten de 11 ve 12 de dusmedi, ve hamile ciktim..
Insalalh bizi cok yanliz birakmadan geleceksiniz, beraber mide bulantisi cekecegiz:)

öpüyorum hepinizi
hayırlı akşamlar kızlar
ben artık kaçar yarın görüşürüz inş...

evet gerçektende güzel ..
geçen ayki tabloma benziyor bi bak istersen ateş ölçme topiginde 2768 sayfa
inşallah mügecim bir dahaki ay kısmetse gelecegim

ben cikayim da su islerimi gec olmadan bitireyim.. opuyoru herkesi:))

tamam canım kolay gelsin...
yine gel özletme bizi..opuyorumnanaktan

Sabah ben actim, aksam da geldim herkes gitmis. Bu hafta boyle ne yazik ki. Hepinizi okudum.

Mugecim, Tubacim, Emelcim aferin dinleniyosunuz, besleniyosunuz. Iyi bakin yegenlerime. Emel, fotoyu ben de sen saniyordum. O zaman fotosunu koyan bi ben miyim be!

Melek, Hilal hic belli olmaz. Ben de neredeyse eminim olmadigindan ama bekliyoruz bakalim. Kismet.

beyaz melek canım dileklerin için sagol ama doktorum kistler girmez dedi canım pkolarda gitmiyormuss

Ecrinciim, adi kist ama onlar kist degil. Bir yere kadar olgunlasmis ve sonra olgunlasmasi durmus yumurtalar. Hormonel sistemdeki dengesizlikten ve insulin direncinden oluyor. Ama PKOlular bazen kendiliginden hamile kalabildikleri gibi tedaviyle neredeyse kesin hamile kaliyorlar uzulme. PKOnun 4 evresi var hangisindeymissin onu ogren. Bir de kiloluysan, kilo insulin direncini arttiriyor, o da hormon dengesini daha da bozuyor, kilo vermeye calismalisin. Kilo fazlan yoksa daha da kolay isin. Ama hic uzulme, cok yaygin ve internette ararsan gorursun coook pkolu hamile ya da pkolu anne var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…