Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Ayy aklim diger ecrine gitti. Tamam tamam. Canim insallah gumbur gumbur duyarsinizi pitpitlari

peki hilal kusura bakma samimiyetten öyle kaçmış hakkını helal et

ya bitanem yanlış anlama o zaman bende sana tubişim diyorum demiyeyimmi istersen demem seni çok seviyorum vallahi inan bana tubişim ben kimseyi incitmeyi kırmayı sevmem inş. kırılmamışsındır senağlama opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Şeniz

tubişim şimdi uykuda girmez gözüme nasıl istiyosan öyle de nolur bana kırılma tamammı tatlım :teselli:

yok iremcim hasta olacağım kesin kısmet ne yapalım

kimsede yok bu akşam iyi geceler uykucu şirineler kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bende hafif lekenlenme gibi bir şeyler var hilalcım heran olabilirim
afiyet olsun şekerim kaçıp durma ama..

ecrinece demek annedeydin iyi tatlım bende seni sordum durdum ..
nevetna yogun oldugun ben biliyordum ilettim ..

ecrinece gözükmüyor nerde tatlı anne adayımız
hilal bunlar bizi yakında bırakırlar baksana şimdiden topigi boşluyorlar..kaydirigubbakcemile3
bırakırmıyım kızlar sizi bugun öğlen annem aradı pazardayım die bulaşıkları falan bırakıp çıktım bekletmiyim die
sonra balık aldık eşim akşam yemeğine gelmicem dediydi annemde tek başına tadı çıkmaz bizde yapalım yiyelim dedi. oraya gittim. malum geç geldim. bu saatte hepinizin yazdıklarını okudum
ecrinece de bu ara hep uyukluyor:))) normal ama ya, ben özellikle akşamları öyleyim
ahh ahh uyutmuolarki
Hadi bakalim canim. Ne testler olacak? Allah yardimcin olsun.
amin cnm ne test yaparlar bilmiom.
hadi bakalım inşallah
kalp atışı için değil mi ece
evet kalp atışı için ve bebeği görememiştik inşllh görürüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…