peki hilal kusura bakma samimiyetten öyle kaçmış hakkını helal et
kimse kalmamış bende çıkayım bari hilal nereye kayboldun kız..
iyi akşamlar herkeze...
hilalcım hoşgeldin nasılsın yemek isini hallettinmi sende..
hoşgeldin mügecim bende seni yazdım nerde diye
sanırım öyle .. yarın kesinleşir artık
hilalcım 1 gün arayla hasta olucaz senle ozaman..
Sabah ben actim, aksam da geldim herkes gitmis. Bu hafta boyle ne yazik ki. Hepinizi okudum.
Mugecim, Tubacim, Emelcim aferin dinleniyosunuz, besleniyosunuz. Iyi bakin yegenlerime. Emel, fotoyu ben de sen saniyordum. O zaman fotosunu koyan bi ben miyim be!
Melek, Hilal hic belli olmaz. Ben de neredeyse eminim olmadigindan ama bekliyoruz bakalim. Kismet.
Ecrinciim, adi kist ama onlar kist degil. Bir yere kadar olgunlasmis ve sonra olgunlasmasi durmus yumurtalar. Hormonel sistemdeki dengesizlikten ve insulin direncinden oluyor. Ama PKOlular bazen kendiliginden hamile kalabildikleri gibi tedaviyle neredeyse kesin hamile kaliyorlar uzulme. PKOnun 4 evresi var hangisindeymissin onu ogren. Bir de kiloluysan, kilo insulin direncini arttiriyor, o da hormon dengesini daha da bozuyor, kilo vermeye calismalisin. Kilo fazlan yoksa daha da kolay isin. Ama hic uzulme, cok yaygin ve internette ararsan gorursun coook pkolu hamile ya da pkolu anne var.
ben geldim. kızlar dua edin bana c.tesi gidiom kontrole hastane 2 ye kdr açıkmış.
kimsede yok bu akşam iyi geceler uykucu şirineler kaydirigubbakcemile3
bırakırmıyım kızlar sizi bugun öğlen annem aradı pazardayım die bulaşıkları falan bırakıp çıktım bekletmiyim dieecrinece gözükmüyor nerde tatlı anne adayımız
hilal bunlar bizi yakında bırakırlar baksana şimdiden topigi boşluyorlar..kaydirigubbakcemile3
ahh ahh uyutmuolarkiecrinece de bu ara hep uyukluyor:))) normal ama ya, ben özellikle akşamları öyleyim
amin cnm ne test yaparlar bilmiom.Hadi bakalim canim. Ne testler olacak? Allah yardimcin olsun.
evet kalp atışı için ve bebeği görememiştik inşllh görürüs.hadi bakalım inşallah
kalp atışı için değil mi ece
ecrinece demek annedeydin iyi tatlım bende seni sordum durdum ..
nevetna yogun oldugun ben biliyordum ilettim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?