Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

herkese ii geceler cicişlerrr yarın kandill oruc tutabilirseniz tutun ben tutucam inşallahh kandiliniz mübarek olsun canlarımm k.ibbb

amin canım
bende herkezin mevlud kandili mübarek olsun herkezin duası kabul olsun inşallah... açılan ellerimizn dualarını kabul et yarabbim..
herkez duada sanırım bende gidiyorum..

GÜnaydııınn kızlar hepınızın mevlÜd kandılı mÜbarek olsun rabbım bu gÜnÜn hatrına peygamber efendımızın aracılıĞıyla dualarımızı kabul etsın kucaklarımızı doldursun ınŞŞŞŞ
bızı kapısından boŞ Çevırmesın...

kandiliniz mübarek olsun kızlar ALLAH ne muradınız varsa versin inşallah

aminnnnn kızlar hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin allahım çocuğu olanların çocuklarınıda hayırlı sağlıklı başarılı evlatlar ihsan etsin:Saruboceq:

herkese hayırlı sabahlar arkadslar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun insallah allahım bebiş isteyen tüm anne adaylarınbın yüzünü hayırlı bi bebiş vererek güldürsünn...

bende hafif lekenlenme gibi bir şeyler var hilalcım heran olabilirim
afiyet olsun şekerim kaçıp durma ama..

ben oldum tatlım bu sabah çok şükür ama üzülüyorum mevlit kandiline böyle girdim kuran okuyamadım namaz kılacaktım hiç birini yapamadım dini görevimi yerine getiremezsemde dua çok edicem RABBİM DUALARIMIZI EN KISA ZAMANDA KABUL EDER İNŞ. MEVLİT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun .dualrınız kabul olsun arkadaşlar.hepimiz için bol bol dua etcem.inş.kabul olurr rabbim sesimizi duyarr:Saruboceq:

ben daha beklemedeyim ben üzülmüyorum zaten bekliyordum sende bekliyordun neden üzülüyorsun bitanem... üzülme lütfen...

:teselli:

kızlarb merhaba...

maşallah maşallah ne güzel ne anlamlı dualarla Rabbimize niyaz etmişsinizz.. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum herbiri için... ve bu akşam hepimiz birbirimizin ismini söyleyerek dualaşalım ne olur canlarım

meleğim ateşin düşmüş malesef kendini tanıman ne güzel bende öyleyim kesin olacağım derim ve olurum. ama bu ay başından beri bebiş olacak bebiş olacak diye diye :)))) Rabbim bağışladı hamdolsun

amin bitanem edecegiz tabikide
öyle her kötü şeyin bir iyi yönü vardır oda bunu bilmem
amam bu ay olmayacagım zemuszemus gelmiyecekler inşallah..kötükedihüso

yok canım ya tamam nasıl istersen öyle hitap ederimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
bende sizi çok seviyorum

amin bitanem edecegiz tabikide
öyle her kötü şeyin bir iyi yönü vardır oda bunu bilmem
amam bu ay olmayacagım zemuszemus gelmiyecekler inşallah..kötükedihüso

bebiş gelecek bebiş gelecek de:))) hep tesbih çek ve ovulasyon testi al tamam mı canım

acaba cetveli mi değiştirip sat a göre mi yapsam:)) o zaman 5+4 falan yazar daha çok hoşuma giderkaydirigubbakcemile3

yok canım ya tamam nasıl istersen öyle hitap ederimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
bende sizi çok seviyorum

bebiş gelecek bebiş gelecek de:))) hep tesbih çek ve ovulasyon testi al tamam mı canım

alıcam inşallah tatlım kaçıncı günü başlıyacagım hangi marka kullanmıştın özelden yazrmısın ..

acaba cetveli mi değiştirip sat a göre mi yapsam:)) o zaman 5+4 falan yazar daha çok hoşuma giderkaydirigubbakcemile3

sat göre yap tatlım tabikide...
melekciğim pembeciğim nasılsınız??
altta ikiniizn ismi var sadece

çamaşır astım geldim güzelim iyiyim hamdolsun sen nasılsın..

sat a göre 5+4 ovulasyona göre 4+6
biliyorum dr lar sat a göre ayarlıyor ama ben ovulasyondan emin olduğum için 4-5 gün geriden gelirse gelişimi korkmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…