Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Zaten Tubacım sağlıklı sıhhatli ve hayırlısı olsun tabiki ama biliorsun yumrtlama günlerinde olursa döllenme ki bu ihtimal sende büyük,erkek olasılığı artıyor.Bir de göbekten çok iyi anlaşılıor ,sizin için dah erken de sivri bir karın bariz erkek bebek demek,top gibiydim ben :))))
ınş hayırlısıyla kucağına al da daha ne ister ki insan :)

tabi canım hayırlı sağlklı olsun da..

evet o göbek olayı genelde ddoğru çıkıyor bende anlıyorum...
ovulas. dönrmi eerkek diyorlar bende duymuştum ama hayırlısı...
eşimede sordum ikisi aynı dedi. kızımıda oğlumuda aynı severim dedi..ilk evlendiğimizde kıza düşkündük biraz daha ama zamanla o heves gitti ikisinde aynı sevgisini hissettik ve eşitlendi sevgiler:))

canım ben anadolu yakasındayım istediğim gibi bi hastane dr bulamadım aslında ama en son tahil için erdem e gitmiştik. Adalet hanım var orda iyi bi bayandı

Tubacım ben sana Feriha Hanımı önerebilirim,herkes memnun ,Feriha Uygur diye netten arat zaten hiç kötü bir şey çıkmaz karşına.Ben de inş ona gideceğim.Burda da çoğu kişi nasıl methetmiş okursun.
Bu arada bizim başlığı okuyan Dalia isimli arkadaşımız tablosunu yüklemiş ,hamileymiş,çok sevindim bir ateşli hamiş daha çıktı :) zemuszemus

ferda uygur özalp dan mı bahsediyorsun??

hoşgeldim pembiş

Son düzenleme:
Hayır ,Feriha Uygur .Altunizade de kliniği var.
Bu yaz arkadaşım doğum yaptı,normal doğumda bebek dönmemişti makattan doğum olacaktı,bebeği doğum esnasında çevirdi ve doğurttu ,çok başarılı bir doktor,herkesten çok iyi şeyler duydum.

benim için uzak tatlım ya çok hırpalanmak istemiyorum yollarda malum bi düşüğüm var korkuyorum

canım hospı... bahar besen ve tülay gönenç i duydun mu nasıl??
sen ne taraftasın canım dr un kim

Onları duymadım hiç ama o hastaneye de çok iyi demişlerdi.
Benim doktorumun muayenehanesi de Üsküdarda Semra Kılavuz Takmaz,ben çok memnunum kendisi Zeynep Kamiln Başhkim yardımcısı ama bu sefer ona gitmeyebilirm.
Tubacım ben sana komşuyum demiştim :)) Erdeme çok yakınım ben :)

Melek,Hilal,Emel genelde bu saatlerde oluyordu ama yok bugün hiç kimse .Tuba var ben varım arada katılanlar var :)

hayırlısı inş ya..
inş isediğim gibi dr la karşılaşırım
bugün rüyamda bahar besene gidiyırdum hayırdır inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…