sağol canım darısı senin başına adet tarihlerimiz aynıydı sende müjdeli haberi verirsin inş..:Saruboceq:Erensezen diger tarafta da tebrik ettim burada da tebrik edeyim. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Bir avazda kurtarsin insallah.
Kizlar ben de gidip ibadet edeyim bu gece. Hepinize ismen dua edecegim ve Peygamberimiz yuzu suyu hurmetine ortak dilegimizi tekrarlayacagim. Allah samimiyetle dua edenleri geri cevirmez. Hepinizin kandili mubarek olsun.
sağol canım sağlıkla alalım bebişlerimizi hep beraberhayırlı kandiller Rabbim hamilelerimize bebeklerini hayırlısıyla kucağına alsın anne olmak isteyen arkadaşlarımızı tez zamanda hayırlısıyla anne yapsın canlarımmmmmmmmmmmm
tüm dualarınıza yürekten amin diyyorum kızlar dualarınızda bizlere de yer verin sizi çok öptüm
erensezencim tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı diyorum canım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yok canım ovülasyon testi yapmadım hiççeren sezen bir bilgin varmı bu konuda..
ya kızlar acil yardım istiyorum siz yoksunuz ovulosyon testi 28 tanemi alayım 18 tanemi...
geç kaldın tatlım
18 tane 2 gebelik testi
28 tane 12 gebelik testi napıcam dedim 18ligi aldım
Sagol erensezen. Bu ay olmadi bakalim, onumuzdeki maclara bakicaz :) Kizlar hepinize ismen veya nik olarak dua ettim. Allah biliyor sonucta. Insallah hayirli evlatlar verecek Rabbim bize.
kızlar bende adetiliyim diye sadece salvat-ı şerif ve esmaül hüsna okudum bol bol ALLAH KABUL ETSİN
melekcim ne yapacan 28 tanesini 18 tane bile fazla ben geçen ay 10 tane aldım 3 tane arttı bu ay yine 10 tane alıcam inş. bu testler ikimizede son olur inş.inmazsın ama içimden ikimizde bu ay hamile kalacaz diyo yinede RABBİM bilir inş. Peygamber Efendimizin yüzü hürmetine ona getirilen salavatlar hürmetine bu geceler hürmetine kabul eyle ALLAHIM göbişlerimize sen doldur bizim yüzümüzü güldür onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip et eli ayağı düzgün,akıllı,sağlıklı evlatlar nasip et bize AMİN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?