Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

melegım hayrlı zamanda Rabbım ınsallh sana da yasatr demek kı bebıs ıcın hayrlı zaman daha gelmedı

optm bende cıkıyrm cnm

melegım hayrlı zamanda Rabbım ınsallh sana da yasatr demek kı bebıs ıcın hayrlı zaman daha gelmedı

optm bende cıkıyrm cnm

sağol canım darısı senin başına adet tarihlerimiz aynıydı sende müjdeli haberi verirsin inş..:Saruboceq:

sağol canım sağlıkla alalım bebişlerimizi hep beraber

Aaaa ben sana ozel mesaj attim ama aaaaaa. Bekleseydin be gulum. Neyse insallah ilk ve son kullanisin olur :)

Sagol erensezen. Bu ay olmadi bakalim, onumuzdeki maclara bakicaz :) Kizlar hepinize ismen veya nik olarak dua ettim. Allah biliyor sonucta. Insallah hayirli evlatlar verecek Rabbim bize.

kızlar bende adetiliyim diye sadece salvat-ı şerif ve esmaül hüsna okudum bol bol ALLAH KABUL ETSıN

ya kızlar acil yardım istiyorum siz yoksunuz ovulosyon testi 28 tanemi alayım 18 tanemi...

melekcim ne yapacan 28 tanesini 18 tane bile fazla ben geçen ay 10 tane aldım 3 tane arttı bu ay yine 10 tane alıcam inş. bu testler ikimizede son olur inş.inmazsın ama içimden ikimizde bu ay hamile kalacaz diyo yinede RABBİM bilir inş. Peygamber Efendimizin yüzü hürmetine ona getirilen salavatlar hürmetine bu geceler hürmetine kabul eyle ALLAHIM göbişlerimize sen doldur bizim yüzümüzü güldür onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip et eli ayağı düzgün,akıllı,sağlıklı evlatlar nasip et bize AMİN....

günaydııııııııııııııııııııııııııına.s.
nasılsınız kızlar

kimse gelmemiş daha

geç kaldın tatlım
18 tane 2 gebelik testi
28 tane 12 gebelik testi napıcam dedim 18ligi aldım

canikom 18 tane yeter tatlım benim. zaten 28 falan senin adetin adetten sonra hergün yapsan bile hergüne bi tane düşüyorkaydirigubbakcemile3

Sagol erensezen. Bu ay olmadi bakalim, onumuzdeki maclara bakicaz :) Kizlar hepinize ismen veya nik olarak dua ettim. Allah biliyor sonucta. Insallah hayirli evlatlar verecek Rabbim bize.

sağol canım benim Allah hepimizden razı olsun inş ve dualarımızı katında kabul buyursun inş.
ben de aynen hepinizin ismiyle dua ettim..
mart ayı da cümbüş var desene .. inş hepiniz hamiş olcaksınız:)))

kızlar bende adetiliyim diye sadece salvat-ı şerif ve esmaül hüsna okudum bol bol ALLAH KABUL ETSİN

Allah razı olsun canım.Allah Teala dualaımızı kabul buyursun inş...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ne güzel dualar bunlaropuyorumnanaktan

ben de kaçar kıxlar kimse yok ((((((((

meleğim senin atteşi merak ettim ama leke gördüğünü yazmışsın hayırlısı inş

GÜnaydın arkadaŞlarr

bugun hasta oldum bende hastalıgım 3,gÜnÜ tedavıye baŞlıyoruum

ınŞ.ıyı sonuÇlar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…