Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Herkesin dualarına kocaman bir AMııNNNNNNNNNNN.
Ben de bol bol dua ettim,inşallah kabul görür.

ya herkes nerde ????
Bugün neden kimse yok,yoksa dün akşam herkes çılgınlar gibi ibadet edip uçtu mu ??kaydirigubbakcemile3
ya da yorgun düştünüz de hala mı uyuyorsunuz ???

günaydın kızlarr nasılsınız?opuyorumnanaktan

günaydıııııııııııınopuyorumnanaktan
ben iyiyim ttalım sen nasılsın??? kan testi ???

GÜnaydın arkadaŞlarr

bugun hasta oldum bende hastalıgım 3,gÜnÜ tedavıye baŞlıyoruum

ınŞ.ıyı sonuÇlar alırım

inş canım dualarımız seninleopuyorumnanaktan

ya herkes nerde ????
Bugün neden kimse yok,yoksa dün akşam herkes çılgınlar gibi ibadet edip uçtu mu ??kaydirigubbakcemile3
ya da yorgun düştünüz de hala mı uyuyorsunuz ???

asıl siz nerdesiniz sabahın köründe geldim kimse yoktuaklinialirimsmile

selam kızlar ben arada sırada topic'inizi takip ediyordum...
butun hamişleri tebrik ederim darısı isteyenlerin basında:CüvCüv::Saruboceq:

tuba ya yazdigim ozel mesajda da belirttigim gibi aralık ayında 3 adet cikolata kistimi laparoskopi ile aldırdım ve doktor bize 6 ay deneyin eger olmazsa sonra bana gelin dedi..

ilk ay denedik ve atesimi olcmeye basladım ve olmadı..
yalnız ben oole ilk regl gununden itibaren olcemiyorum cunku esimden gizli olcuyorum o yuzden anca yumurtlama donemimden sonra olcebiliyorum regl ye yakın o da zar zor lavaboya gittiginde uyuyor rolu yaparak kaydirigubbakcemile2 ..
ben ovulasyon kiti kullanıyorum ve yumurtladıgım gunleri oole tespit edebiliyorum...

bu ay cok erken yumurtladım 12. gunde en gec 13. gunde diyelim ve beklenmeyen gunum 3 mart arkadaslar..

biliyorum buraya tablo koyulmuyor ama ben sadece normal olup olmadigini sormak icin bir kereye mahsus ekliyorum tablomun resmini, bir bakabilir misiniz acaba? cok zigzaglı biraz garip sanki:uhm:
genelde sabahları aynı saat olmasa da yataktan kalkmadan dil altından olcuyorum...

bu arada hicbir sey hissetmiyorum ne belirti ne de bir sey, bugun 21. gunum kaldı 5 gun..
dune kadar arada bel agrılarım kasık cekmelerim oluyordu cok akıntım oldu, su anda goguslerim şiş o kadar ama acımıyo sadece sızlıyor o da dokunuca , akıntım da beyaz gibi bazen de sarı..bazen şeffaf...

uff cok yazdım kusuruma bakmayın..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $f.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 28
Tablona göre yorum yapmak biraz zor ama şunu söyleyebiliriz senin için beklemekten başka çare yok,eğer ateşin düşüş göstermezse sevindiri haber gelecek demektir.

Kızlar bakın ne buldum :)
linki isteyene özelden atayım artık :)

Son düzenleme:

hep yazmanı istiyordum şükür bugüneymiş kısmet:)))) hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktan
evet bende ilk zamanlar nadir ölçüyodum eşim de stres olmasın diye gizli gizlikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
ama bu ay alenen saat kurarak ölçtüm:)) hatta benden önce o kaç çıktı diye bakıyordu meraklıı melahatkaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni

belirtilere takılma taklım belirti olsada olmasa da Allah ol deyince oluyor...opuyorumnanaktan

bu arada yazdığına çok sevindim.. aramıza hoşgeldin tekrar.. senide hep aramızda görmek isterizopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tubacım çizelgen süper ,çok renkli,ama kız işi olmuş ya sen erkek işi hazırla bence yerimseniben

tuba cım kan testi kısmetse pazartesi yaptırıcam hastahanedemi yapılıyo sağlık ocağındamı kızlar

Valla dün eve giderken aklıma geldi ,ne bilim içime öyle doğuyor yani,erkek hani ,olursa çifter çifter :))))

eren sezen her ikisnde de yaptırabiliorsun galiba ama özel yerlerde daha hızlı sonuç alıyorsun bildiğim kadarıyla :)

Ben Özelde 45 dk da aldım. SaĞlık ocaĞını bılmıyorum ama sanırım adet geÇmeden yapmıyorlar ve sonuÇ 1-2 gÜn sonra

hem de 2 erkek he vay anasına vay halimekaydirigubbakcemile3

ne yalan söyleyeyim benim içimdende hep erkek geçiyor ve ailem taaa bekarlığımda ilk oğlun olacak sanki derlerdi... nasip..
eşim içinde benim içinde hiiiiiç ama hiiiiiiiiiç farketmez.. asla takıntımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…