GÜnaydın arkadaŞlarr
bugun hasta oldum bende hastalıgım 3,gÜnÜ tedavİye baŞlıyoruum
İnŞ.İyİ sonuÇlar alırım
günaydın kızlarr nasılsınız?opuyorumnanaktan
GÜnaydın arkadaŞlarr
bugun hasta oldum bende hastalıgım 3,gÜnÜ tedavıye baŞlıyoruum
ınŞ.ıyı sonuÇlar alırım
ya herkes nerde ????
Bugün neden kimse yok,yoksa dün akşam herkes çılgınlar gibi ibadet edip uçtu mu ??kaydirigubbakcemile3
ya da yorgun düştünüz de hala mı uyuyorsunuz ???
selam kızlar ben arada sırada topic'inizi takip ediyordum...
butun hamişleri tebrik ederim darısı isteyenlerin basında:CüvCüv::Saruboceq:
tuba ya yazdigim ozel mesajda da belirttigim gibi aralık ayında 3 adet cikolata kistimi laparoskopi ile aldırdım ve doktor bize 6 ay deneyin eger olmazsa sonra bana gelin dedi..
ilk ay denedik ve atesimi olcmeye basladım ve olmadı..
yalnız ben oole ilk regl gununden itibaren olcemiyorum cunku esimden gizli olcuyorum o yuzden anca yumurtlama donemimden sonra olcebiliyorum regl ye yakın o da zar zor lavaboya gittiginde uyuyor rolu yaparak kaydirigubbakcemile2 ..
ben ovulasyon kiti kullanıyorum ve yumurtladıgım gunleri oole tespit edebiliyorum...
bu ay cok erken yumurtladım 12. gunde en gec 13. gunde diyelim ve beklenmeyen gunum 3 mart arkadaslar..
biliyorum buraya tablo koyulmuyor ama ben sadece normal olup olmadigini sormak icin bir kereye mahsus ekliyorum tablomun resmini, bir bakabilir misiniz acaba? cok zigzaglı biraz garip sanki:uhm:
genelde sabahları aynı saat olmasa da yataktan kalkmadan dil altından olcuyorum...
bu arada hicbir sey hissetmiyorum ne belirti ne de bir sey, bugun 21. gunum kaldı 5 gun..
dune kadar arada bel agrılarım kasık cekmelerim oluyordu cok akıntım oldu, su anda goguslerim şiş o kadar ama acımıyo sadece sızlıyor o da dokunuca , akıntım da beyaz gibi bazen de sarı..bazen şeffaf...
uff cok yazdım kusuruma bakmayın..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?