Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ecrinece sen de gidecektin gittin mi dr a?

sen keseyi gördüğünde kaç haftalıktı? yanında kaç mm yazıyır

4 haftalıkmış.. normal mi dedim. evet dedi kese normal haftaya göre dedi.. geç ovulsayondan sanırım 4 haftalık henüz

canım benim göüzn aydın çok sevindim hadi hayırlısıyla kalpının pıt pıt attıgınıda görürsün dualarım seninle..
hilalcım bende yarın atlatırım herhalde eşim sagolsun sabah kalkatıgı hazırlamış kahvalatıyı yaptım yattım yine eşim toplamış hertarafı akşam napacagız bakalım...
erkaymak hayırlısyla sende mart ayının hamişlerinden olursun...

ay bu poleni yiyince miğdem kazınıyo habire yemek yiyesim geliyo kaydirigubbakcemile3 melekcim sendemi yiyiyosun ye valla çok faydalı ben hamile olursam inş. devam edicem yemeye

kızlar nette baktım polen olsun karışımlar olsun hep farklı görüntüde farklı fiyata. bilmeden de almak istemiyorum. sizin kullandığınızın adı ne? bu arada tubacım ginseng macununu nette buldum ama o da öyle farklı çeşitleri var. sizin kullandığınızın kutusu duruyosa resmi ya da üzerinde yazan ayrıntılı bilgiyi gönderiri misin?

evet hilalcım yiyiyorum ama bugun ilk oldugu için sanırım karnım açıkmadı.. kolay gelsin sana..
tubam afiyet olsun..
erkaymak benim arkadşım satıyordu karışımı ben ondan aldım...30 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…