Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ecrinececiğim çok sevindim darısı başımıza inş...
çok güzel bi duygudur eminim:ecrin_bebek:

inş bizde 2 hafta sonraki kontrolde görürüz inşşşşşşş.
senin sat la uygun değil mi??? sen ne zaman gitmiştin keseyi görmeye? kaç haftalıktı

seninde az kaldı en kıza zamanda hepinz yaşayın inşllh bu duyguyu doktordan çıkarken karı koca sırıtık çıktık

erkaymak canım macunun üzstünde şöyle yazıyor:

nurs lokman hekim-PANAX GıNSENGLı BıTKıSEL KARIŞIMLI MACUN
ıÇıNDEKıLER:
h. pekmezi
ginseng kök
çakşır kök
zencefil rizom
polen
ısırgan tohum
havlıcan rizom
tarçın kabuk
mercan köşk yaprak
kebabiye meyve
arısütü

bir de poşet çay şeklinde tansalp çaksır bitki çayı almıştık.

sen bi ara nette bulamazsan biz göndeririz inş..
özelden aktarcının numarasını yazacağım belki kendileri bile gönerir

evet hilalcım yiyiyorum ama bugun ilk oldugu için sanırım karnım açıkmadı.. kolay gelsin sana..
tubam afiyet olsun..
erkaymak benim arkadşım satıyordu karışımı ben ondan aldım...30 tl

sabahları ve akşamları yemeklerden önce aç karnına yiyince acıktırıyo melekcim sanada kolay gelsin :dance:

tubacım diğer topiği okudunmu hilalbebiğin kanaması başlamış bebeğimi kaybedebilirim diyo çok üzüldüm

canım ben karışımsız saf polen aldım isimide fanus organik polen yazıyo aktarlardan aldım sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı alıyorum

Meraba Hilal. Diger Hilal'e cok uzuldum ins tutunur bebegi. Sen nasilsin.

Tuba Ecrin sizin haberlerinize cok sevindim. Insallah her kontrol bayram havasinda gecer :)

Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar.

Merhaba herkese,
uzuldum hilale ama dedigi gibi hamile kalabildigini ogrendi. En kisa zamansa saglikla bebisi olur:)

Merhaba herkese,
uzuldum hilale ama dedigi gibi hamile kalabildigini ogrendi. En kisa zamansa saglikla bebisi olur:)

inşllh. hamile kalabildiğini bilio en azından. bencede ama herşeyin bi tedirginliği oluo bende geçen yıl hamile kaldım boş gebelik oldu hamile kalabildiğimi biliodum ama hep boşmu olcak düşüncesi vardı bugune kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…