Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

merhaba erkaymak:)

yanlis hatirlamiyorsam, esiin degerleri guzel cikmisti di mi, ameliyata gerek yok demisti doktor... sevindim cok, artik calismalara basliyorsunuz di mi:)

evet çok şükür ama yine de hareket problemimiz var. benim kociş de çok inatçı en iyi keçiboynuzu kürü geliyomuş hareket problemine ama benim kociş içmiyo.. ben de adet oluyum bu ay daha iyi çalışıcaz inşallah opuyorumnanaktan

Kızlar merak etmeyin 4.ayınızdan sonra bol boooll yiyeceksiniz,şimdilik ne yeseniz kar tabi de midenizde düzelince bakacaksınız ki nelr yiyorsunuz :)

bişey yok emelcim canım sıkıldı şaklabanlık yapıyorum hamilede değilimki size soru sorayım işte sizin yazdıklarınızı okuyorum kaydirigubbakcemile3

ya zaten hamileler ihtiyaclari olan seye asererlermis merak etmeyin bebis ister siz de yemek zorunda kalirsiniz :))))

Hilalcim hergün bir tane yiyorum ,zaten çok severdim salatasını falan bazen 2. bile yiyorum :) kıtır kıtır ..

bişey yok emelcim canım sıkıldı şaklabanlık yapıyorum hamilede değilimki size soru sorayım işte sizin yazdıklarınızı okuyorum kaydirigubbakcemile3

ben de aynı şekilde kaydirigubbakcemile5 neyse canım biz de önceden bilgilenmiş oluyoz. sen ovulasyon testi aldın mı. ben de bu ay alıyım diyorum

vallahi, beni biraksaniz hicbirsey yemem.. zaten normalde de sevmem yemek yemeyi ama ogrendigimden beridir dikkat ediyorum yemek yemeye de, cok sIkIldim ama yaa..simdi yine basladi bulanmaya, mecbur yiyecegiz de, ne yiyecegim ben(

havuc ben de yemek istiyorum, ama vitamin A nin fazlasi zararliymis ondan yemiyorum

simdi annecigim olsa yanimda havuc suyu yapardi bana, ahh ahh

bak şimdi eşim keçiboynuzu ben de incir ve ceviz yiyoruz :)
Ya var ya en rahat dönem bu dönem rahat rahat her bişeyi yapıorsun da son bir hafta çok stresli geçior :)

Bir arkadaşım hmileliğinin ilk 3 ayında 5 kilo vermişti ama bebk normal büyümesini tamamlıyordu,yani o kadar düşünmeyin eninde sonunda o sizin depolardan bile alır :)

herkese iii akşmalar sekerler ben çok hastayımm o yüzden fazla giremedim bugün aman kendinize çok ii bakınnn

ya zaten hamileler ihtiyaclari olan seye asererlermis merak etmeyin bebis ister siz de yemek zorunda kalirsiniz :))))

nevetnacım senin lekelenmen devam ediyo mu? benim de adet geliyo gibi.. aslında ben bu ay hiç yumurtlama belirtisi yaşamamıştım. o yüzden adet pek beklemiyodum. benim bi kaç ay önce de olmuştu 1 ay hiç olmamıştım. doktor bazı aylar yumurtlama olmayabilir demişti. hayırlısı bakalım

Ya tabii dusunun Afrikadaki ac kadinlar bile saglikli bebek doguruyorlar Allah onun rizkini ayiriyor. Stres yapmayin/

Erkaymak olmazsin insallah. Valla devam ediyor mu bilemiyorum cunku gidip bakmaya korkuyorum, alistim ama gene de adetin ilk gunu uzuluyorum napiiim. Evet biliyorum arada bi ay yumurtlama olmayabiliyor, onemli degil o. Bu ay yumurtlama belirtisi yoktu derken akinti mi yoksa test mi negatifti? Sonucta biz anlayamayiz aslinda. Ates olcmedin di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…