Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

havuc ben de yemek istiyorum, ama vitamin A nin fazlasi zararliymis ondan yemiyorum

simdi annecigim olsa yanimda havuc suyu yapardi bana, ahh ahh

havuç suyunu hafatada 2-3 kez iç bişey olmazki canın çekiyosa iç gözünde bırakma hiçbişeyi mügecim annen olsa daha iyi olurda ama annen yok senin bebişinin annesi var o anneannesinden istemiyo annesinden istiyo demi :))

bu ay bebiş olmaz benim. sperm testi için iki defa 4 gün perhizdeydik. tam da yumurtlama olabilecek günlerdi. yok test hiç kullanmadım henüz. bu ay olmayı düşünüyorum. adetten bu zamana kadar hiç akıntım olmadı. farkederdim hep. bu ay çok kuru geçti. yarın normalde adet günüm bakalım ne olacak..

yok canım hiç denemedim. netten mi alacaksın. ben telefonla sipariş verip kapıda ödemek istiyorum. eşim netten kartla alışveriş yapmamı istemiyo. öyle alınıyomu ki?

evet netten istedicem bugün istesem ertesi günü hemen geliyo beklemiyorum fazla eşim hesaplarına havale yaparak istedi

Canim kapida odeme secenegi GGde yok ama bazi eczane sitelerinde bu secenek olabilir. Ovulasyon topigine bi sor istersen. Ama su var GGnin havuz prensibi var. Sen odemeyi direkt saticiya yapmiyorsun GGye yapiyorsun, GG senden onay almadan parayi saticiya iletmiyor. Yani diyelim urun kotu geldi, sikayet ediyorsun paran direkt GGden iade. Guzel bir sistem. Bi de normal eczanelerde de olabilir ama bizim aldiklarimiz kadar cok ve ucuz olmaz.

Melikecim biz de kaç gündür ailecek hafif grip ve baş ağrısı çekiyoruz,salgın çok fena ,iyi dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…