Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

canım sağol açıklaman için. ama ben GG sitesini bilmiyorum ki Utangac

Melike seni çok merak ediorum yaa :)))
Ay beni çok güldürdün şimdi Allah da snei güldürsün inş :))
Kocama saldırıyım falan diorsun ya :)))))

Melikecim biz de kaç gündür ailecek hafif grip ve baş ağrısı çekiyoruz,salgın çok fena ,iyi dinlen

evet jüliacım bana kocişten gecti tam onu iyileştirdim derkennn aboooo çamasırları unuttum geliyommmmmmmakannehir

geçmiş olsun melikecim kendine dikkat et grip bu aralr salgın olmuş

evet canım yaa kociş portakal suyu yapıyoo walla yazık hep benle ilgilendi bugün yarın göreve gidicek dinlen ben iyiyim diyom titriyo üstüme saolsun evet canım sorma yaa hiç iii degilim portakal suyunu bile zor içtim o içirdi hatta şimdide midem bulandııııakannehir

kızlar ben çıkıyorum. planlarımı ayarlamalıyım. malum yarın okul var. :)))) herkese hayırlı geceler... nevetnacım inşallah kırmızılar gelmez de bebiş gelir. bu arada ben bu ay düzenli ateş ölçmedim. bugün adet olacak mıyım diye ölçtüm 36.4 çıktı. geçen ay 36.2 çıktığı gün adet olmuştum. sabah bi ölçüyüm ne olcak.

Hosgeldin Ecrin.

Saldir kiz Melike :)))) Onun da isine gelir hehhehe. Hem sabah daha iyiymis hamilelik sansi fazlaymis.

Erkaymak sana mesaj attim nereden aldigimi.

iyi geceler Emelcim..
Ben de artik kalkayim bilgisayar basindan..
Herkese iyi geceler. tatli ruyalar.
Yarin gorusuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…