Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

iç iyidir valla ben hergün içiyorum çok seviyorum portakalı yazın bile yiyiyorum kaydirigubbakcemile3

iç iyidir valla ben hergün içiyorum çok seviyorum portakalı yazın bile yiyiyorum kaydirigubbakcemile3

hımmm benim kociş daha çok sever kendine havuç suyu yapar bayıla bayıla içer ben öle düşkün degilimmm canım boshayallersmile

Kizlar bana da uyku bastirdi. Aslinda gunduz uyudum ama uyusukluk iste, hava da kapaliydi disari cikamadik. Optum hepinizi.

ıyi geceler ben de 2 saate yakın uyumuşum gündüz ama hala mayışık tembel hissediorum kendimi

irem söylemiş nerden aldığını canım ordan alırsın iyi geceler kızlar ben çıkıyorum opuyorumnanaktan

Herkese iyi geceler kızlar benim gitmem lazım aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile
Sabah görüşmek üzere ,kendinize dikkat edinn..

2a3bac Ovulation Charts

Kizlar bana bi akil verin napiiim. Atesim yukseldi. Ama test gene negatif ve hafif lekelenme var. Kan testi yaptirmak istemiyorum, hayalkirikligi istemiyorum yaaa ufff. Gun ortasinda ov. testi yapicam belki onda cikar. Acaba gidip iyi bi idrar testi mi alsam? Kan testinde simdi 40-50 falan cikacak diye korkuyorum. Aslinda bugun esim icin hastaneye gidiyoruz ama hic gitmedigim bi devlet hastanesi. Ne yapicam? Jinekolojiye gidip direkt kan testi istiyorum mu diycem? Yoksa beklesem mi? Off ya off. Allahim sen tasiyamayacagimiz yukle imtihan etme.

nevetna neden 40-50 çıkmasından korkuyosun ki benim bebeğimde 21 çıkmıştı 6 gün sonra 406 olmuştu yani çok erken bi dönemdi ama sonuçta yükseldi bence sen test yaptır kendini hiç kasmaya gerek yok... umarım güzel sonuçlar alırsın...

günaydın kızlar ates degerlerimi yazdım yardımcıolurmusunuz bügün yükseldide yani 36.2 den 36.4 cıktıı diger topige yazdım bi baksanız acil canlarrrrrr

nevetna hemen test yap kan testi bak benim de lekelenmem vardı dr ilaç verdi hadi arkadaşım git test yap bekleme
evet jinekoloğa git ve test istediğini söyle

ateşin bayağı yükselmiş döllenme yeni oldu bence ondan çıkmadı kanda çıkar hadi irem git yap

valla telefonunu bilsem aramıştım başının etini yemiştim git yaptır diye
ben çıkıyorum akşama görüşürüz güzel haberler bekliyorum iremden inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…