Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Sana da kolay gelsin Melek ev işi çok zor valla ,ben bir günde hepsini yaptığım için tersim dönüor her seferinde :)

iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok melekcim regl bugün son başlıcaz artık çalışmalara hayırlısıyla inş geçen ay ov. testinde erken + görmüştüm ya o yüzden bende başladım ov. testine

julia dikkat et kendine,havasız kalma veya saçlar ıslak kalınca başağrısı yapıyor genelde dikkat et canım

selam kızlar!!
oncelikle bana gostermis oldugunuz yakınlık icin hepinize cok tesekkur ederim..
son 2 gunum ve akıntım yok oldu artık yok, dune kadar cok geldi ama!
bugun karnım hafif agırıyor ve arada kasıklarımda seyirme oluyor o kadar..
goguslerim hep acıyor zaten... ama ben pek umitli degilim..

ateşim zaten evlere şenlik...aynı saatlerde olcmedigimden midir nedir anlamadım cok degisken.. ama su son iki gune onem verecegim, bugun 36,6 idi..

bakalım hayırlısı insallah..

Yarın gitçem tubaacım bakalım doktor ne diycek kist gitsinde erken olduğuma takılmıyorum

Biliorsun bu belirtiler hamilelikte de yaşanabiliyor,bekleyip görecez,eğer ateşin düşmezse yarın bir test yapabilirsin,inş hamilesindir :)

Tebrik ederim Tubaa .. Hayırlı olsun hamileliğin... Allah Kucağına almayı nasip etsin.. (Maşallah)

sağol bitanem..Allah razı olsun...

selamkızlar ben geldim kankam gelmiş canım benim nasılsın keyfin nasıl bakalım
nailm sende hoşgeldin şekerim...

hoşbulduk canım benim.. iyiyi çok şükür..
ya bu sayfalar uçmuş gitmiş yeni birtirim:)))

Yarın gitçem tubaacım bakalım doktor ne diycek kist gitsinde erken olduğuma takılmıyorum

hayırlıısı bitanem hayırlısı inş

emele de aşk olsun yani hiç geçmiş okumuyır((
dr a gideceğimi bile unutmuş(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…