Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

eşim aradı akşama sinemaya gidelim diye ben kalkayım yemek yapyım son kolaferimi sileim öptüm hepinizi iyi akşamlar kızlar akşam gelince girerim ama geç olur sanırım..

Ben geeldimm. Ne yazik ki cok guzel haberler getirmedim. BCHG 2.38 cikti. Yani negatif. Ama o zaman atesim niye cikti. Yalniz bundan once cesitli testler icin iki kez olcturmusum ikisi de 0 cikmis. Yeni bir hamilelik de yeni mi yukseliyor bilemiyorum. Dun ogleyin 2-6 arasi uyudum ve sonra 11de tekrar uykum geldi. Bugun de yine uykum var, yaticam birazdan. Bakalim yarinki ates ne olacak. Yarin da yuksek olursa atesim umudum artacak. Lekelenme ise devam ediyor ama hep kahverengi ve az. Kramplar ise hic kalmadi.

Hayırlısı olsun irem.. ama BANA göre ihtimal devam ediyor gibi sende, çünkü o lekelenmeler yerleşme kanaması ise zaten kanda BCHG yüksek çıkamaz .. neyse beklemek gerek tabii.. Tekrar hayırlısı olsun...

Sagol Pikepolat. Evet ben de oyle dusunuyorum. Zaten yuksek olsa evdeki idrar testinde de silik de olsa cizgi cikardi. Yukselebilir de dusebilir de tam anlamiyla O'na kalmis. Iste acik secik goruyoruz, biz istedigimiz gibi ugrasalim son karar yine Allah'in. Can mi bulacak bulmayacak mi O karar veriyor. Ve O ne ederse guzel eder. Bunu dusundukce icim cok rahatliyor.

ay tubam ben seni tebrik ettim sanıyordum etmedim mi keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı demiştin
maşallah diye yazdım inş kalp atışını da görürrüsn bende çarşamba gidecem diye yazdım
yazmadıysam dalgınlığıma ver tubam yoksa hamile olman için çok dua etmiştim hamileliğinin güzel geçmesi için dua ediyorum bu sevinci senle paylaşmaz mıyım
senden binlerce kez özür dilerim bitanem

Ne güzel yazmışsın.. Rahman'ın işi ağırdır ama emin'dir.. bende O'na sığınıyorum...

Tubisss:))
gordun demek keseyi, masallah masallah:)))
Senden mutlusu yoktur simdi.. hadi gozun aydinn, darisi benim basima ve emelin basina:))

Nevatna bende bugün kan ve idrar testi yaptırdım idrar negatif çıktı kan testi ise BetaHCG 1.00 çıktı doktor yoktu yanındaki kız herhalde oda negatiftir dedi yıkıldım vallah. Ateşim benimde biliyorsun 37.0 geziyordu belirtiler çoktu neden böyle oldu anlamadım.

Hayırlısı olsun WELCQME .. En doğru zamanda gelsin bebişin... Moralini bozma sen...

evet canım o kadar güzel anlatmışsın ki bize söz kalmamış..Rahman ım gönlünü genişletmiş zaten maşallah...

yerimseniben tamam affettimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende senin için çok dua erttim ve ediyoruma.s.

Tubisss:))
gordun demek keseyi, masallah masallah:)))
Senden mutlusu yoktur simdi.. hadi gozun aydinn, darisi benim basima ve emelin basina:))

amin canım inş.. hayırlı spnuçlarla...
evet canım inş 2 hafta sonnra gittiğimizde bbeişi ve kalp atışınıda görürüz

canım benim.. dua edin ve gayret edin canım. inş çok yakındır muradınyerimseniben

Hayırlısı olsun WELCQME .. En doğru zamanda gelsin bebişin... Moralini bozma sen...

evet canıım inş amiiiiiiiiiiin

emelciğim nasılsın gülüm

miden nasıl? bol bol sebze meyve ye canım bulansın mideler boşveeeeeeeer:)))))

juli h. kıyafetlerinden bahsetmişsin ah ahhhhhhh:)) bi ben hayal kuruyorum zannederdim:))) çevvremdeki hamileler kilodan falan şikayet ederken biz:)))) kilo alsakta giysek diyoruz:)))))

kimse yok bende gidem bari:))))))

erkaymak isn-min var ama geçmişi mi okuyorsun canım

tubam midem fena değil akşam azıyor gündüz baş dönmem oluyor sen de durum nasıl

hayırlısı olsun iremcim allahımın yazdıgı yazıları görecez ...

oh oooooh kankim sinemalara gitmiş..yarasıın:)) hangisine???

sagol kankicim olumunekankayizsmile eyvah eyvah gittik güzeldi...zemuszemus

Tubacim, Melekcim sagolun kizlar, hayirlisi olsun diye dua eder misin hakkimda?

Tuba kiz dun yoktun ortalarda????? Niredesin kizzzz? Yoksa internete girmiyo musun bilgisayar onunde durmamak icin? Sizinkilere soylediniz mi? Eltine falan? Ayy herkes cok sevinmistir kesin. Her gun Felak ve Nas oku kendine gozum.

Melek, kesin senin yaptigin tablo sansli, kismetli. Ellerine saglik.

Welcome canim adet olmussun, uzuldum canim, ama bak ben de ayni durumdayim her an olabilir yani. Allah'a kalmis. O'ndan hep hayirlisini istiyoruz sonucta di mi? Ins bize saglikli, hayirli bebekler verecek Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…