Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Bende ederim canım, son 4 aydır anladım ki bu duygu bambaşka birşeymiş... Hayatımda hiç böyle hissetmemiştim ben daha önce.. Hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin..

etmezmiyim hiç tatlım ederim tabikide
hmmm demek öyle ben aslında şanslı biri degilimdir ama tablodan banadamı şans geldi ne :roflol::roflol: ne güzel şanslı olsun gelsin hamişlerimiz çogalsın listemiz dimi
seni ümitlendirmek istemiyorum ama biliyorsun hep başından beri sen ilk hamiş olcaksın diyorum inşallah hayırlısyla bende sonkaydirigubbakcemile3:sm_cool:

tubam midem fena değil akşam azıyor gündüz baş dönmem oluyor sen de durum nasıl

evet canım aynen.. akşamları mideem 3 aylık gibi:)) eşim diyor ki vallahi bizi inanmayacak 4 haftalık olduğuna:)))) yalan söylüyoruz zannedecekler:)) eltim 6 aylık son 1 aydır göbeği çıktı:) ben yetiştim ona bu göbekle:) aynı göbeğimiz nerdeyse:)))
bu haftalarda çok şişkinlik olurmuş bağırsak hareketliliğinin azalmasından dolayı ve uyku halsizlik vs..
ama ben size göre yeniyim aramızda 10 -15 gün var galiba yani benim bulantılar henüz çok yoğun değil... hoş ilşkiden hemen 2-3 gün sonra başlamıştı kaydirigubbakcemile3:hulya:

canıııııııım bitanem etmez miyim hiçopuyorumnanaktan nasıl istiyorum bi bilsenkaydirigubbakcemile5 inan eskilerden bi sen bi meleğim kaldı çok üüzlüyorum ve çoooooooook istiyorum dua ediyorum...aylardır burda birbirimize destek olduk .. sevincimizi de hüznümüzü de paylaştık. yeri geldi 1 kaç günlük dinlenmeye çekildik ama hep birbirimize destek olduk dualar ettik..

evet canım dr um demişti bu haftalarda çok halsizlik yorgunluk olur diye hep uyku halindeyim sanki:)) bir de çok fazla neti abartmak istemiyorum malum 3 yıldır beklediğim bebişi bağışladı Rabbim, benim için çok kıymetli. çok itina gösteriyoruz Rabbime dua ediyorum tedbir bizden takdir Allah tan...

ilk gün hemen ailelere kardeşlere söyledik. 2 ayı geçsin sonra başkalarına inş..
evet eltime de söyledik pek sevinmedi sanki:)) o günden beri bi tuhaflar kaynımla o:) herelde zannediyorlardı ki olmayacak ta hükümdarlıklarını sürdüreceler:))) artık daracık şeyler giyinip de gözüme gözüme göbeğini sokamayacak:))) ve hep ay midem ay bilmemnem deyipde özellikle içimi acıtamayacak inş...
işte bu kadar zavallı bazı insanlar.. böyle şeylerle avunuyorlar..
eşimle aramızdaki muhabbeti çok kıskanıyorlardı. şimdi tam çatır çatır durumu:)))))

inş inş canım iremim başı çekecek siz de ardından inş...
inş ovulas. testinin de faydasını görürsün. inş Rabbim ol demştir

Son düzenleme:
ay canım benim boşver sen takma onları sen kendine ailene bak böyle insanlara bende sinir oluyorum ama yapacka bir şey yok benim eltim görümcem yok malesef eltimin olmasını isterdim tek evlat zor oluyor çünkü.. herşeyden ondan bekleniyor vs...
canım ov.testi geldi hafta sonu yapayım diyorum sen saat kaçta yapıyordun bide anlamadım içinde yazıyor ama 10 dakikaya kadar negatifse negatif 15 dakika bekle pozitifte olabilir anlamadım yani..bilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

benim testte şöyle yazıyor:
ovulasyon testinde 10 dakikalık reaksiyon süresi bekleyin. negatife emin olmak için 10 dk bekleyin yazıyor. 30 dakikadan sonra sonuç okumayın

gebelik testinde ise :
5 dakikalık reaksiyon süresi bekleyin ve 10 dak sonraki sonuçları okumayın.

ben 4-5 giibi yapıyordum testi. 4 saat idrar tutuyordum ve hiçbişey yemiyordum. ama arkadaşlardan 2 saat sıvı almamak yeterli diyen de var

erkenden başla canım. benm akıntım adetten hemen sonra başlamıştı ben de dayanamayır erkenden başladım hoş 1 o gün sonra buldum pozitifi ama olsun:)) belki erken belki geç olur diye erken başla canım

merhaba melek,
OV. testini kesinlikle sabah ilk idrarla yapmaman gerekiyor, hatalı pozitif sonuç verebiliyormuş. En iyisi aksam 16:00 - 19:00 saatleri arasında sonuç olacak şekilde yapman galiba.. Tabikii testten 4 saat öncesi idrar yapmaman ve son 2 saat özellikle su başta olarak birşey içmemek gerekiyor...

Ben hep aksam 6 - 8 arası test yaptım bu ay..

teşekkür ederim tubacım pikepolat ilk ya şimdi ne bileyim becebilirmiyim diye endişeleniyorum valla
idranın içine sokup 5saniye bekletip daha sonrada kuru bir yüzeye koyucakmışım sizinki nasılsdı offfff ya ne zor şu cahillik..

Aynen Öyleydı canım 5-10 sanıye tut ve Çıkar..
Ben de ılk kez yapmıŞtım Çok soru sormuŞtum:):)))))))))

Yıne tıckerı deĞıŞtırdım:))))))
haftasını yazmadım ÇÜnkÜ 2 hafta sonra bellı olacak tam olarak.. Sat la uyumsuz olduĞu ıÇın sanırım bebıŞ gÖrÜndÜĞÜnde asıl tarıh Çıkacak ınŞ..

pek güzel canım benim maşallah inşallah hadi bakalım ögrenelim ne kadarlıkmışlar ..
evet ya bende çok soru sorucam bu gidişle..opuyorumnanaktan
duaların için allah razı olsun tatlım benimde duam seninle..

Allah razı olsun canım benım..
MeleĞım kırılmazsan eĞer ben namaz kılıp dınleleyım karnım Çok aĞrıdı.. Dr aĞrıyabılır demıŞtı ve halsızlık vs yapar dedı bu haftalarda

MELEĞıM ıŞıN VAR GALıBA, SENı ÇOK SEVıYORUM TTATLIM MUHABBETıNE DOYUM OLMUYOR BıTANEM AMA BEN BıRAZ DıLNENEYıM
a.s.:1hug:

tamam tubam ne demek kırılırmıyım hiç sen dinlenmene bak bebgin iyi olsun yeterki...
ama özletme kendini.. öpüyorum ikinizideopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…