Tubacim, Melekcim sagolun kizlar, hayirlisi olsun diye dua eder misin hakkimda?
Tuba kiz dun yoktun ortalarda????? Niredesin kizzzz? Yoksa internete girmiyo musun bilgisayar onunde durmamak icin? Sizinkilere soylediniz mi? Eltine falan? Ayy herkes cok sevinmistir kesin. Her gun Felak ve Nas oku kendine gozum.
Melek, kesin senin yaptigin tablo sansli, kismetli. Ellerine saglik.
Welcome canim adet olmussun, uzuldum canim, ama bak ben de ayni durumdayim her an olabilir yani. Allah'a kalmis. O'ndan hep hayirlisini istiyoruz sonucta di mi? Ins bize saglikli, hayirli bebekler verecek Allah.
Tuba kiz dun yoktun ortalarda????? Niredesin kizzzz? Yoksa internete girmiyo musun bilgisayar onunde durmamak icin? Sizinkilere soylediniz mi? Eltine falan? Ayy herkes cok sevinmistir kesin. Her gun Felak ve Nas oku kendine gozum.
Welcome canim adet olmussun, uzuldum canim, ama bak ben de ayni durumdayim her an olabilir yani. Allah'a kalmis. O'ndan hep hayirlisini istiyoruz sonucta di mi? Ins bize saglikli, hayirli bebekler verecek Allah.
tubam midem fena değil akşam azıyor gündüz baş dönmem oluyor sen de durum nasıl
etmezmiyim hiç tatlım ederim tabikide
hmmm demek öyle ben aslında şanslı biri degilimdir ama tablodan banadamı şans geldi ne :roflol::roflol: ne güzel şanslı olsun gelsin hamişlerimiz çogalsın listemiz dimi
seni ümitlendirmek istemiyorum ama biliyorsun hep başından beri sen ilk hamiş olcaksın diyorum inşallah hayırlısyla bende sonkaydirigubbakcemile3:sm_cool:
ay canım benim boşver sen takma onları sen kendine ailene bak böyle insanlara bende sinir oluyorum ama yapacka bir şey yok benim eltim görümcem yok malesef eltimin olmasını isterdim tek evlat zor oluyor çünkü.. herşeyden ondan bekleniyor vs...
canım ov.testi geldi hafta sonu yapayım diyorum sen saat kaçta yapıyordun bide anlamadım içinde yazıyor ama 10 dakikaya kadar negatifse negatif 15 dakika bekle pozitifte olabilir anlamadım yani..bilmiyorumkismilekafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?