ecrinece nerdesin geçmiştemi...
pikepolat seninde sesin çıkmıyor..
cnm geçmişi okuodumecrinece hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli ..
tühbattaniyem aşagı düştü bu işin arasında onu almaya gittim
ecrinece nerdesin geçmiştemi...
pikepolat seninde sesin çıkmıyor..
evimi süpürdüm yerleri silicem toz alıcam daha
siz neler napıyorsunuz bakalım...
canım benim, çalışıyorum bir taraftan dergiyi hazırlıyorum (malum grafikerim'ya) ondan bazen işe kaptırınca gidiyor öyle.. ama bir gözüm burada hep
Bende komik ama becericem mi bu OV. testini diye düşünmüştüm ilk.. zaten bi bu ay kullandım.. ama çok yaptığım için işi çözdüm gibi sanki..
şöyleki.. son 2 ayda saat gibi 28 günlük olan düzenim bozulduğu için (ki bu siteyi o konuyu araştırırken bulmuştum ve üye oldum) adetin 8. günü başladım atlamamak için ve iyiki öyle yapmışım diyorum, çizgi silik çizgiyi görmüştüm hemen.. üstelikte 4 saat bile tutmamıştım idrarı, su ve kola da içmiştim... Ama yapmamak lazım ....
ayy.. kaçıırmışım seni yazarken, neyse sonra okursun.. ben yazıyorum...
sen de 8. gün felan mutlaka 4 saat idrar tutup başla derim... eğer ki birşey çıkmazsa 2 gün sonra tekrar deneyebilirsin ama silikte olsa çizgi çıkarsa, bence ertesi günde yap derim..
Başka ne sormak istersen her zaman bildiklerim doğrultusunda cevap vermeye çalışırım..
sonuçta hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ve bunun kıymeti çok büyük... inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
cnm geçmişi okuodum
tüh
geldim kaçmışın
amma temizlik yapıon kızboşver mobilyaların toza ihtiyacı var
hilacım seninkide farklı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?