Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

tubacım benimde tek taşım var ama sıkıldım değiştirmeyi düşünüyorum
geçen ay alyansımı kalınlaştırdım düz ve kalın olanlar varya işte ondan
şimdi sıra tek taşımdabayanssulusmile

ay kısır dediniz patates salatası dediniz
kısıra bayılırım ama güzel yapamıyorum

iyiyiz julia teyzesi bulantımız var bugün geçmedi yatıyorum şu an ama şikayetçi dediğim bulandıkça mutlu oluyorum

yoook kız bişey olmaz
bakma hamile olmasam da canım çekerdi yani hamişliğe has değil juliacım

Misal ben,kaç gündür yardımcımla patates salatası ve kısır diye sayıklıyoruz ama akşamları birimizde yapmadık yani :)))

1 saat oldu birşey yiyip içmedim idrarımıda tutuyorum ovulosyon testi yapıcam inşallah becerirrim..

canım, yemek ye aç kalma, bişey olmaz, yazmıyo zaten yemek yasak diye.. sadece son 2 saat sıvı çok tüketme diyor... kasma kendini o kadar çok.. sadece 4 saat idrar tut garanti olsun...
(canım, senin için de dua ederim ben )

herkes nasıl bu arada? selam olsun cümleten...

evet juli uygunmuş aslında heryere uygulanıyor ve taksit avantajı çok iyi ama ben şu an hamişim:))) he birde genital bölgeye utanırım. günah mı acaba ya
çalışsaydım yapardım belki günnah değilse ama eşimden o kadar para alamam ya utanırım . daha önemli masraflar var bizim için

Hoşgeldin :) iyiyz çok şükür sen nasılsın?

tubacım günahtır kesin ben yaptırıyorum ya :)) ama ne yapayım ya yıllardır ağladm bir de bu sorun bende diye.Teyzelerime benzeyen tek kişiyim ben kardeşim kılsız tüysüz bişey,annemin ve kardeşiminkiler hep bende toplanmış :) gibiydi.Olmayan yer yoktu ben her bi yerime yaptırdım inan :)) mecburum eşim de istedi özellikle .

Arkadaşlar, bizim dinimiz o kadar güzel bir din ki... Aklı, bilgiyi, sevgiyi, yardımlaşmayı vb. (say say bitmez) önemseyen teşvik eden.. böyle kıl ile tüy ile bir dedi olacağını hiç sanmıyorum... hiçde duymadım valla.. Naçizane benim fikrim...

Julia ohh... bak mis gibi... ne iyi yaptırmışsın ve mutlu olmuşsun...ne güssell işte.. :)))

aslında işşte tam da bu nokta da dinimiz herşeyi kıla tüye kadar öyle ayrıntılı bilgilendiriyor ki bizi.. yani herbişeyimiz çok önemli ve iğneden ipliğe herşeyin bi açıklaması var dinimizde..

aslında işşte tam da bu nokta da dinimiz herşeyi kıla tüye kadar öyle ayrıntılı bilgilendiriyor ki bizi.. yani herbişeyimiz çok önemli ve iğneden ipliğe herşeyin bi açıklaması var dinimizde..

var canım var.. Allah gönlümüze göre versin... misal ben seni üzmektense, saçımı çekerim daha iyi... :))
kısır diyordunuz.. nasıl canım çekti... akşama yapamayım bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…