Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

kızlar bende mi var anormallik bilmiyorum. herkes gögüslerim sızlıyr şişiyor diyor.. ama benim nedense hiiççç böyle bişi olmuyor .. var bir anormallik bende

yok dolunay yok,ben ilkinde hiçbişey hissetmemiştim sadece adete yakın göğüslerinmde çok az sızlama oluyordu o kadar ,onu da kolumu kaldırınca hisediordum.

Siz Egelisiniz hani,ben de soyadımız çok uzun diye kısa isim istemiştim yine upuzun oldu :)))

Dolunaycim herkesinki farkli oluyor. Takma yani.

Efeler yaramaz olmuyor mu arkadaslar? Ben isme cekmeye cok inanirim da.

Kızlar devir teslim yapıyorum size bırakıorum nöbeti :)
Sizlere iyi akşamlar.Görüşürüzzz

Benim oğlum çok hareketli ama yaramaz değil,herkes de söyler bunu inş böyle devam eder :))
Hareketlilği de yorulmak bilmez hep oyun oynamak ister uyku sevmez falan öyle yani :)

iyi akşamlar juliacım... buraya gelir gelemz moralimbozuldu gene... sular yok zaten.. yarın, pazar ve pazartesi günü de sabah 6 ile 16 arası elektrikleri de kesecekelrmiş... sanki bizi bekliyorlar kesmek için ( şu ilden bir kurtulsam.. nefret ediyorum burda yaşamaktan

benim bildiğim efe yaramaz değil çok akıllı kendi kendine oynar sakin bilgiç çocuklar olur ya öyle arkadaşlarımızın oğlu
dolunay ben adete yakın şişmez hiç hissetmem hamile kaldım onda da daha yeni şişmeye başladı

Emelcim nasılsın?

Pikepolat bana mı baktın gülüm? Burada takılıcam gayrı, öbüt tarafta yorum yapıcam sade.

evet muhabette gelelim orda yorum olsun ama bazen nerdene yapıyoruz karışıyor haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…