Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

nerden söyledim herkeste hasırmış kısır yemeye yahuuuuukaydirigubbakcemile3:smiley-cool:

Evet evet insallah bakalim. Bu ay da gecen ayki gibi kocayi takipteyim. mahvoldu valla sempatiksalakcinni

Emelcim benim aldigim bal-polenin de plastik minik kasigi var onunla sadece sabah ac karnina aliyorum. Insallah vesile olur.

Nassiniz kizlar?

merhaba kızlar ben geldim,
su anda hakkaridetim artık malesef (((((((((((((((((((
aklıma bir sey takıldı sormak istiyorum.. benim k.validemin evi sobalı ve ben hep sobasız soğuk evde uyudum memlekete giitim ateşim düştü.. buraya geldim ateşim yükseldi acaba soğuk oda insanın vucüt ısısını etkilermi? eğer etkilerse benim daha ovulasyon olmamış olabilir mi ki?

Dolunay çok etkili olduğunu görmedim çünkü eşim ben üşüorum diye kombiyi full açmıştı ama son günlerde ateşim yine de düştü.Çok çok etkili değil anladığım kadarıyla.
Sadece şu olabilir,daha önce de yaşadığım için söylüorum,sen denizseviyesine yakın bir yere gittin,daha yüksek bir yere çıktığın için basınç ve hava değişimi regl tarihini etkiliyor.

arkadaşlar şu lazer epilasyon için nacizane fikrimi daha doğrusu dr umdan edindiğim bilgiyi aktarayım ben daha önce koltuk altı için iğneli yaptırmıştım (memnunum gayet rahat oluyor) hatta malum bölge için de bitirme garantiliye başlayıp yanlızca bir kere gittiğimde hamile kaldığım için devam edmemiştim sonra dr uma sorduğum da yaratılmış olan herşeyin bir nedeni olduğu gibi bunun da bizi koruma amaçlı olduğunu söyledi hatta normalde bile kılların tamamen kesilmemesi gerektiğini (milim bırakılmalıymış) çünkü oraya herhangi bir mikrobun girmesini bu kılların engellediğini söylemişti bende daha sonra devam etmedim tabi bu alt kısım için geçerli ben hala üst taraf için düşünüyorum :)) bilginize

hımm demek adet tarihini etkiliyor ee o zaman bu ay adetim gecikirse ümitlenmeyeyim ben dimi

Tabiki doğru söylemiş.Sonuçta o şekilde yaratılıyorsa bir nedeni vardr değil mi ?
Gel görr ki biz duramıoruz :) Benim yaptırdığım yerdeki görevli iç kısımlarda mutlaka kalması gerektiğini özellikle söylüor, fakat her yer tertemiz olunca onlar da gözünüze öyle bir batıyor ki kaydirigubbakcemile3

ayyy inş. bu ay hamile kalırsam acaba bebeğime k.validem yada k.babamın adını mı koysam.. sonuçta temeli onların evinde atıldı dimi kaydirigubbakcemile3

:)))) inş olur canım yaaa,eşim dior ki bu kız olursa annemin ismini koyarız ayy ben de tam tersi hiç isemiyorum bakalım napacaz :) oğlumun adı kayınpederin ismi zaten :)

ben de hiç istemiyorum zaten eşim de koymayız diyor.. sen oğluna vermişsin zaten kızın olursa da karışmaz artık eşin herhalde

Iyiyim Juliacim gecti gecti. Ilk gun cok siddetli olunca sonraki gunler rahat geciyor benim. Ama 7 gun gidiyor lekelenmeyle. Ya sinir oluyorum buyuklerin ismi konmamali bence.

bence de konmamalı ama bazı anneler babalar o kadar ısrarcı oluyor ki hiç anlamıyorum onları valla

Bence de ya şimdi kızıoruz ,sus dur dioruz ya ,madem kızacaktınız neden benim ismimi verdiniz diyor kayınpeder .
Ben de istemiorum heleki sağ olanın yanında hitap etmek çok zor.Bizimkinin iki simi var ben efe istemiştim eşim de ahmet olsun dedi ahmet efe oldu ama ben efe derim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…