Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

hataya ait tepsi kebabı ezo gelin pirinç pilavı salata nasıl gel misafirim ol

iyiyim canım sen nasılsın? Kaçıncı günün? Nasıl gidiyor? Ates ölçüyor musun?

Mügeee nasılsın?

hataya ait tepsi kebabı ezo gelin pirinç pilavı salata nasıl gel misafirim ol

ayy canim nasil cekti? nasil yapiyorsun boyle guzel yemekler??
benim de canim dun kebap, doner cekti, ondan turk restoranina gidecegiz bu gece..

Kizlar ben mide bulantisindan hicbirsey yiyemiyorum( kilo veriyorum desem yalan olmaz

merhaba iremcimmm:))
vallahi iyiyim ama acim
az ve oz yiyorum anca midem kaldiriyor.
ama bu gece oldurusiye yiyecegim insallah:))

ya ben hic guzel yemek pisiremiyorum, burda yani seyleri pisirmekten cok sIKILdim, yaa cok ariyorum turkiyeyi..(

tas kebabi nasil yapiliyor acaba, boyle degisik seyler pisireyim de istahim yerine gelsin

Hiiiii Emel maşallah kız, adres ver acele geliyorum gülüm. Amanın benim koca duymasın bayılır kebaba. Ya işte sizin o tarafların mutfağı süper.

Mügecim normalmiş kilo vermek ilk aylarda hatta daha iyi Amerikada büyük ihtimal normal doğum yapıyorlar ya az kiloyla gidersin kolay olur doğumun üzülme. Bir arkadaşımın hiç midesi bulanmadı ve üzülüyordu çok kilo aldım ya normal doğuramazsam diye

Ahh canım orada malzeme bulmak bi dert. Hoş benim olduğum yerde market vardı, Türk market. Ya şey yapsan kağıt kebabı. Şu yağlı kağıtlardan alıp internetten tarifle olabilir. Bezelye, havuç, patates, parça et. Hem besleyici de olur.

iyiyim canım sen nasılsın? Kaçıncı günün? Nasıl gidiyor? Ates ölçüyor musun?

Mügeee nasılsın?

iyi gidiyor irem.. bugun 29. günüm 4 gündür sabah ateş ölçüyorum.. 36.4, 36,4 - 36.6 - 36.7 (Bugunkü bu).. Atık 12 martı bekliyorum.. adet için..

evet.. kebap çok güzel olurdu şimid.. yoğurtlu kebabı çok severim..

dogru diyorsun, bizim turk marketi cok uzakta, ama internetten ismarlarim gelir..
ben bare arada yemek forumlarina da gireyim de degisik yemek yapayim.

pikepolat kebabi kim sevmez ya:)))
gecen gun canim ailemi seyrettim de, ondan beridir kebap istiyorum yemek:)
burda gerci turkiyede yapilanin %1 guzelligini bile bulamiyorsun ama ne yapalim buna da sukur

maydanozu çok koymadım valla
eşim istedi diye yaptım seviyor
gelin canlarım
yapılışı kıymaya soğan ben rendeledim dişe gelmesin diye sarımsak domates kırmızı biber koydum maydanoz karabiber tuz koydum yağ koydum içine azıcık yoğurdum tepsiye yaydım üzerinesalça sosu yapıp fırına sürdüm

ben kahvaltıyı zor yapıyorum bi de bulantım arttı okulda olunca zor oldu ama gastrirtten dolayı bulantıya alışığım

fazlası yasak kızlar her gün bir bağ yemedikten sonra sorun değil hatta arada yenmeli yeşillik arkadaşım bağ bağ yemiş maydanoza aşerdim diyordu çok komik

hahah maydonaza mi asermis, hehhe..

Vallahi tarifini yapacagim emelcim bu haftasonu, vallahi simdiden agzimin suyu akti:)

mide bulantisi basa dert bakalim, umarim yakinda gecer.

maydanoz yemek dusuk yapiyormus, ondan hamilelere yasak..yani yenmemesi oneriliyor.
bir de vitamin A nin fazlasi da yasak..

fazlası düşüğe sebeb oabiliyor ondan pikecim
yap canım güzel olur

öyle
herşeyin fazlası yasak dikkatli yemek lazım
kocam köy yumurtası almış dr köylü gübü beslen dedi ya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…