Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ALDIK KARPUZU ALDIK MERAK ETMEYıNkaydirigubbakcemile3
EŞıM MARKETTE BULMUŞ 30 TL:)))))) AMA BEBıŞE DEĞER:)))
BEYAZDI ıÇı AMA OLSUN KOKUSU BıLE YETTı

çok doğru sölüyosun ekim kasım hamişleri diye bişeymi olur hepimiz hamişiz işte ayın ne önemi var maksat muhabbet olsun her yerde bi gruplaşma ne bu böle yaa kaydirigubbakcemile3

hamişim canımm 25 haftalık hamileyim bebeğim kız :)) doğuma 3 ay kaldı mesleğim muhasebe ama çalışmıyorum bu sıralar bu mayısta tam 2 sene olucak evleneli hımmm başka ne anlatayım :)

canım geç yazdım canım bişey istemiştide eşim onu getirdi onu yedim ondan geç kaldım birazkaydirigubbakcemile3

Tubacım eşim kombiyi açtı ama yine de farketmedi ki ben hastalandım yine başladık aklinialirimsmile

hmm tamam ozaman kankicim 1 tane dimi allah razı olsun tatlım...

ALDIK KARPUZU ALDIK MERAK ETMEYİNkaydirigubbakcemile3
EŞİM MARKETTE BULMUŞ 30 TL:)))))) AMA BEBİŞE DEĞER:)))
BEYAZDI İÇİ AMA OLSUN KOKUSU BİLE YETTİ

ohhhh afiyet olsun yarasın yigenime...opuyorumnanaktan

hamişim canımm 25 haftalık hamileyim bebeğim kız :)) doğuma 3 ay kaldı mesleğim muhasebe ama çalışmıyorum bu sıralar bu mayısta tam 2 sene olucak evleneli hımmm başka ne anlatayım :)

hayırlı olsun hoşgeldin canım...

Tubacım eşim kombiyi açtı ama yine de farketmedi ki ben hastalandım yine başladık aklinialirimsmile

hadi yaa:roflol::roflol:

gitmeden bakayım dedim sizsiz duramıyorumda..kaydirigubbakcemile3.
öptüm yarın görüşürüz kısmetse...

kızlar ateşim gene düştü diğer topiğe koydum ateşimi bir bakın sizde, allak bullak oldu herşey kafamçokkarıştı

ALDIK KARPUZU ALDIK MERAK ETMEYİNkaydirigubbakcemile3
EŞİM MARKETTE BULMUŞ 30 TL:)))))) AMA BEBİŞE DEĞER:)))
BEYAZDI İÇİ AMA OLSUN KOKUSU BİLE YETTİ

oh oh yarasın yiğenime kışın hamile olmak aslında işkence ha bulamıyosunda mevsiminde herşeyi en güzeli baharda ahmile kalmak bazı meyveler var onu söyleyipte iştahınızı çektirmiyeyim kaydirigubbakcemile3

Dolunay bu kadar çok düştüğüne göre yumurtlaman gecikmiş de olabilir ,yumurtlamanın olduğu gün uykusuzdun ya belki dde normal tarihin bu.Pes etmeyin ya çalışın bence.

evet juliacım gecikti galiba ama 5 gün geçti.. galiba basınç farkından bilmiyorum.. bugün alt kasık bölgemde sancı var.. galiba yakındır yumurtlama... artık bugün de çalıştık.. ne yapcan hersey bebiş için tatlım...

hilalcim sen elazığdaydın değil mi? geçmiş olsun canım deprem olmuş.. iyisinizdir inşallah... haberlerde duyunca aklıma hemen sen geldin.. Allah vefat edenlere rahmet.. yaralılara acil şifalar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…