Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kismet canim ne diyeyim.

Dun catlama gunun olmus olabilir. Keske ff grafigi olsa.

tesekkür ederim canım benim büyüyüdük Allaha şükür progesteron iğne oluyorum hergün onun dısında bir sıkıntım yok sizlere bol bol dua ediyorum

tesekkür ederim canım benim büyüyüdük Allaha şükür progesteron iğne oluyorum hergün onun dısında bir sıkıntım yok sizlere bol bol dua ediyorum
maşallah canım...sağolasın darısı başımıza inşallah sağlıklı bir şekilde...bugün sağ kasığım acayip ağrıyor yahu...

Kızlar moralim çok bozuk. Adet olucam galiba. Düştü birden ateşim. Ama sancım yok hiç. Tekrar çıkma gibi bi durum olur mu ?

Merhaba arkadaşlar, ben de aranızda yeniyim. uzun süredir takip ediyorum. 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş düşünüyoruz ancak henüz olmadı. ateş ölçme yöntemini deniyorum. ateş tablom aşağıda. nasıl aceba durumum?

genel kontrollere gittim ayrıntılı olarak bakmadılar. 1 yıl dolsun bekleyelim dedi doktorum .bir sorun görünmüyor ama . İnşallah bu ay olur çok istiyoruuuuzzzzz
inşallah canım. bizde çok istiyoruz bu ay hepimiz güzel haberlerle yazarız inşallah burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…