Belli olmaz. Yukselebilir ama benim dusunce geri cikmiyorEki Görüntüle 2088794 Kızlar moralim çok bozuk. Adet olucam galiba. Düştü birden ateşim. Ama sancım yok hiç. Tekrar çıkma gibi bi durum olur mu ?
Merhaba arkadaşlar, ben de aranızda yeniyim. uzun süredir takip ediyorum. 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş düşünüyoruz ancak henüz olmadı. ateş ölçme yöntemini deniyorum. ateş tablom aşağıda. nasıl aceba durumum?Eki Görüntüle 2088802
Ff e tum degerleri girmemissin...
Bu ay öğrenmiş olacağım artık geri çıkıp çıkmadığını.Belli olmaz. Yukselebilir ama benim dusunce geri cikmiyor
28inde catlamis yum. Bekleyecegiz artik :)
Bir kontrol et canim. Hata var.
canım burdan görünmüyor ama daha yakından da çek bi istersen
Daha yakindan bulanik cikiyor canim :)canım burdan görünmüyor ama daha yakından da çek bi istersen
tamam canım :) sanırım test markalarımız aynı. bende 15 dk sonra tekrar ovulasyon testi yapacağım 2 gündür çok koyu pozitif çıkıyor artık bugün silikleşmesini ümit ediyorum silikleşsin ki çatlamış olsun yumurtam :)Daha yakindan bulanik cikiyor canim :)
çözemeedim canım ben bu programı ya tüm bilgileri girdim hepsini kontrol ediyorum yazılı duruyor ama neden hata veriyoBir kontrol et canim. Hata var.
silik çizgi görüyorum ben
:) saol cnm. Dpo7 henuz....silik çizgi görüyorum ben
Hemen çıktıysa çizgi hamilesin bence :):) saol cnm. Dpo7 henuz....
Normal merak etme. Bu gece son gecenkızlar şimdi ovulasyon testini yaptım çatlamış sanırım. dün kopkoyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?
İnsallah canim... Cay vs icmistim. Demin yine yaptim ve hemen belirdi. Fotografta cikmaz ama :)Hemen çıktıysa çizgi hamilesin bence :)
yani çatlamış mı bu durumda yoksa hala duruyo muNormal merak etme. Bu gece son gecen
Moralini bozmak istemem ama Dpo7'de idrar testinde çıkması teknik olarak imkansız. 10-15 arası süre. Ya yumurtlama günün yanlıştır ya da öyle görmek istediğin için öyle görüyorsundur. Ben hayalet çizgi bile göremiyorum. Sen yok gibi düşün tekrar dene 3-4 gün sonra. Boşuna hayal kırıklığı olmasın.:) saol cnm. Dpo7 henuz....
Ben de silik çizgi görüyorum. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap. Takipteyim.
canım bence olabilir yarın sabahtan ilk idrar ile yap inşallah hamilesindir çok merak ettim :) evde ovulasyon testi var mı hiç ? hamileysen onda daha erken hemen çift çizgi çıkıyormuş. sitede okumuştum
Catlamis cnm. Yum maksimum 24saat yasar. O yuzden son..yani çatlamış mı bu durumda yoksa hala duruyo mu
Tesekkur ederim canim. Erken degil normal gebelik testi :)Moralini bozmak istemem ama Dpo7'de idrar testinde çıkması teknik olarak imkansız. 10-15 arası süre. Ya yumurtlama günün yanlıştır ya da öyle görmek istediğin için öyle görüyorsundur. Ben hayalet çizgi bile göremiyorum. Sen yok gibi düşün tekrar dene 3-4 gün sonra. Boşuna hayal kırıklığı olmasın.
Erken gebelik testi değilse tabi bu söylediklerim. Erkende 6 güne kadar düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?