arkadaslarr ben yeni uye oldumm annem bu dr atkins diyetiyle 1.5 ayda taaaaammm 15 kilo verdii simdi benden zayiffsira bende bende atkins diyetine basliyorum
arkadaslar ben dukan diyetine başlayayım demiştim ama sanıldığı kadar kolay değil gram yağ yok evet kilo verdim atkins daha mantıklı geldi.Süt,peynir, yok ya yağsızda mı tüketemiyoruz acaba.Bu arada sağlıklıdır zaten zayıflar hep ne der 3beyazdan uzak durun.Sağlıklı bir diyetde yapsanız yiyeceğiniz kepek ekmeği,bi kaşık pilav yani Atkins diyeti ölçülerinde...Şu yağsız süt yogurt olayını aydınlatırsanız sevinirim:)
merhaba,
Atkins yag olayinda kisitlamaya gitmiyor.. Yani sutu,yogurdu yagsiz yemek zorunda deglilsin... Aldigin urunlerin karbonhidrat degerlerine bakman yeterli..
Sağol canım.bugün biraz kasap köfte yedim baktım 100gramında karbonhidrat dğeri 10 du hazır gıdaları yemekte güzel:)ayrıca ilk iki hafta 20yi geçmeyin demiş ama bir insanın günlük alması gereken 70miş karbonhidrat değeri 40 ila 50 arasında tutmak yeterliymiş kilo vrmek için.İnsanın gözü doğuyor herşeyden önce:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?