Atlatamadığım Kıskançlık

Yaptığın suç. Arkadaşı senden şikayetçi olmasi konusunda umarım ikna ederim. Kolay mı millete hakaret etmek hayırdır sen kimsin?
Asil ben sikayetci olursam cok pis seyler olacak beni bosverinde siz kimsiniz dingonun ahirimi burasi ne saniyorsunuz kendinizi istedim kisiye yorum yapma hakkina sahibim ona gore muhattap olun benimle

Ben size küfür etmedim. Burada birbirimize küfür etmeyiz biz. Küfür edenleri de aramızda barındırmayız.

Asil ben sikayetci olursam cok pis seyler olacak beni bosverinde siz kimsiniz dingonun ahirimi burasi ne saniyorsunuz kendinizi istedim kisiye yorum yapma hakkina sahibim ona gore muhattap olun benimle
İstediğin kişiye istediğin yorumu yapamazsın. TCK buna izin vermez :) hadi bakalım sana şimdiden kolay gelsin

Etiketledigin kişi avukat mi?Hukukcuyum ben de.
Baya suç oluştu işte :) dediğim gibi çok kişinin huzurunda hakaret suçu edilmiş sayılacagi için de nitelikli haline girer üst sınırdan alır cezayı

Yakın arkadaşım, avukat evet. Alsın bakalım ne alıyorsa. Önüne gelene küfür etmemeyi öğrenir belki.

Ben size küfür etmedim. Burada birbirimize küfür etmeyiz biz. Küfür edenleri de aramızda barındırmayız.
Hakarette etmediniz degilmi ben burda sadece sizleri uyardim uygulamayi erkeklerde kullaniyo diye basladiniz yargilamaya yani neden bu kadar hepiniz gocundunuz anlamadim

Bence ayrılın kendinize de erkek arkadaşınıza da dünyayı dar etmeyin daha fazla.

Olmayan şeyleri ya olsaydı diye kafada kurup kurup karşı tarafa bilenmek kusura bakmayın ama çok sağlıklı düsünceler değil

Hakarette etmediniz degilmi ben burda sadece sizleri uyardim uygulamayi erkeklerde kullaniyo diye basladiniz yargilamaya yani neden bu kadar hepiniz gocundunuz anlamadim
Erkekler varsa var? Yani ne yapalım? Herkes senin ahlak kurallarına göre mi yaşamak zorunda? Buraya girenlerin senin kadar aklı yok mu?
Bence hala üste çıkacağına kadından Özür dile. Belki affeder de mahkemeden kurtulursun. Millete fahişe demek senin ne haddine ?

Hayır hakaret de etmedim. Şimdi uyardım falan filan alttan almaya başladınız ama kurtarmaz sizi şu saatten sonra.

Ben kimseden ozur dilemem ha bu arada sende benle boyle knusamassin

Siz Kesinlikle erkeksiniz. .Profilinizde bile sürekli burayı erkekler kullanıyor diye sözüm ona uyarı yapmışsınız. .Erkek kadın neyseniz ne. .Başka insanlara böyle küfür edemezsiniz.
İnsanlar kibarligindan ödün vermeden size cevap veriyor siz neler yapıyorsunuz.
Hiç mi kadına, insana saygınız yok pes yani..

Mune birazdan anlar sizi.

Sizler once bi terbiyeli knusun ona gore bana gecin

Kiskancligini tetikleyen insanlardan uzak dur hasta eder

Kız verseden sonrasını okumayı bıraktım kadın kadının en büyük düşmanıdır derlerdide inanmazdım doğruymuş

Siz abartıyorsunuz. Siz bu düşünce yapısıyla karşınıza kim çıksa aynı şeyleri düşünürsünüz. Arayan bulur. Aramayın. Annesiyle tanıştırma konusunda o kız aklınızda kalmasın diye söylememiş olabilir gerçekten tanıştırdıysa, belki de sadece sosyal medyada arkadaşlar yüzyüze gelmediler annesiyle? Yine de dürüst olmalıydı. Ama siz bu yüzden annesiyle ne sıfatla tartışıyorsunuz ki? Ağırlığınızı bozmayın, basit hareketler bunlar. Varsa sizinle birlikteyken yanlış bir hareketi o zaman düşünürsünüz.

Ha arkadaşlara katılıyorum, üslubunuz çok çirkin. Sinirli de olsanız kız da kabul etseydi birlikte olacaklardı demek yazmak atla deve değil.

Ben bu tavrınızı yanlış buldum kusura bakmayın.Benim de hayatıma çok olmasa da erkekler girdi ama bitince soğuyorsun işte buz gibi.İleri giden yakınlaşmalarım olsa da hayatıma yeni bir erkek girince geçmişi düşünmedim bile.Maalesef ilişkilerinizde hep mutsuz olursunuz ve terk edilirsiniz.Kuruntuya gerek yok hepimiz geçmişte bir şeyler yaşadık ama yeni giren insanlar eskisinin bıraktığı kalp yaralarını tamir etti.Ayrıca bu devirde bakir erkek bulmak imkansız gibi bir şey.Sizin de mutlu olmaya hakkınız var bu takıntılı düşüncelerle en büyük hatayı kendinize yapıyorsunuz.

Son düzenleme:
Cok çirkin bu nasil laf kiz verse ne demek..size kalsa yatan kalkan kiz o bicim kizlardan..ona kalirsa flort de ayip.. neticede erkek arkadaşınız var sizi gören ayip el ele geziyor vs der
Umarim o ayipladiginiz kizlardan biri olmazsiniz ki evlenmeden bu isi yapmak bir insani suclu yapmaz onemli olan ileride neler yapacagidir
Dusunceleriniz saglikli bir insanin dusunceleri degil.oldu ya ayrildiniz ve seneler sonra biriyle tanistiniz.o kişi sizin hakkinizda erkek arkadaşı da olmuş bunu kabullenemem dese üzülmez misiniz. Dusunceleriniz bu yuzden yanlış ve kırıcı..uslubunuz daha da beter.

Sinirliyken konu actigimdan vermek yazmış olabilirim duzenleyebilirsem duzelticem
Hepimiz sinirleniyoruz, hatta küfrediyoruz ama o çok varoşça bir söylem. Kelime haznenizde, bilişsel şemanızda o anlamda bir “vermek” kelimesinin olması bile bir dram.

Ya bi S***** G** (Defol) kendini begenen küflenmiş beyin sen kimsin kadinmisin bana diyorsunda asil sen erkeksin burdakileri anca kandirirsin. Benle adam akilli knus canimi sikma S***** G** (Defol) fayşe seni...

Çok mantıklı aslında, aklıma gelmedi benim.
Estraven kuzum ne yapabiliriz bi bak bakalım.

İnsanlar internet üzerinden hakaret ettiklerinde bunun cezalandırılmayacağı yönünde tuhaf bir inanca sahip nedense. Artık Yargıtay da bu tip davalarda daha fazla cezalandırma eğiliminde. Şu mesajda suçun tüm unsurları mevcut, şikayet etmemiz halinde zorlanmadan dava açılır, sonuç lehimize olur. İstediğin an avukatın hazır biliyorsun kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…