Komiksiniz gercekten kim adliyede olucak gorucez bebegim esimde avukat sikinti etme istanbuldayim buyrun bekliyorum sizleriİnsanlar internet üzerinden hakaret ettiklerinde bunun cezalandırılmayacağı yönünde tuhaf bir inanca sahip nedense. Artık Yargıtay da bu tip davalarda daha fazla cezalandırma eğiliminde. Şu mesajda suçun tüm unsurları mevcut, şikayet etmemiz halinde zorlanmadan dava açılır, sonuç lehimize olur. İstediğin an avukatın hazır biliyorsun kuzum.
Allah razi olsun sendenO zaman sana adliye yollarında başarılar. Hakimin önünde de böyle dersin.
İnsanlar internet üzerinden hakaret ettiklerinde bunun cezalandırılmayacağı yönünde tuhaf bir inanca sahip nedense. Artık Yargıtay da bu tip davalarda daha fazla cezalandırma eğiliminde. Şu mesajda suçun tüm unsurları mevcut, şikayet etmemiz halinde zorlanmadan dava açılır, sonuç lehimize olur. İstediğin an avukatın hazır biliyorsun kuzum.
Meslektaşım adına gerçekten üzüldüm. Bu şekilde devam ederseniz arkanızı toplamaktan kendi işlerine yoğunlaşamaz hale gelir. Kolaylıklar diliyorum.Cok
Komiksiniz gercekten kim adliyede olucak gorucez bebegim esimde avukat sikinti etme istanbuldayim buyrun bekliyorum sizleri
Tamam canim buyrun gelin. Benden buyuksunuz 25 li 30 lu yaslrda varsiniz kendinizdrn yasca kucuk bi bayanla nasil knusacaginizi gercekten bilmiyorsunuzMeslektaşım adına gerçekten üzüldüm. Bu şekilde devam ederseniz arkanızı toplamaktan kendi işlerine yoğunlaşamaz hale gelir. Kolaylıklar diliyorum.
Tamam canim buyrun gelin. Benden buyuksunuz 25 li 30 lu yaslrda varsiniz kendinizdrn yasca kucuk bi bayanla nasil knusacaginizi gercekten bilmiyorsunuz
Sinirliydim verse kelimesini yazmış olabilirim. Bahsettiğim kız yapmak istese idi...Cok çirkin bu nasil laf kiz verse ne demek..size kalsa yatan kalkan kiz o bicim kizlardan..ona kalirsa flort de ayip.. neticede erkek arkadaşınız var sizi gören ayip el ele geziyor vs der
Umarim o ayipladiginiz kizlardan biri olmazsiniz ki evlenmeden bu isi yapmak bir insani suclu yapmaz onemli olan ileride neler yapacagidir
Dusunceleriniz saglikli bir insanin dusunceleri degil.oldu ya ayrildiniz ve seneler sonra biriyle tanistiniz.o kişi sizin hakkinizda erkek arkadaşı da olmuş bunu kabullenemem dese üzülmez misiniz. Dusunceleriniz bu yuzden yanlış ve kırıcı..uslubunuz daha da beter.
Eşinin avukat olmasinin sana ne gibi bir faydası olacak? Suç işledin ve cezasını çekeceksin. Yerinin neresi olduğunu bildirmene gerek yok. İp adresi üzerinden zaten adresin belli olacak. Hesabını kapatmanın bir faydası yok onu şimdiden uyarayım.Cok
Komiksiniz gercekten kim adliyede olucak gorucez bebegim esimde avukat sikinti etme istanbuldayim buyrun bekliyorum sizleri
Yasim 19 daha yeni evliyim ornek kadiblar olacaginiza her neyseee vallahi yazik sizlereYaşın kaç bilmiyoruz, umurumuzda da değil. Kimse yaşın küçük diye senin küfürlerini ve hakaretlerini hoş görmez. Cezai ehliyetin varsa yaptıklarının, yazdıklarının ve söylediklerinin sonuçlarına katlanacaksın.
Hesabim hep acik olucak merak etme kapatmam gozun arkada kalmasin buyrun istediginizi yapin bakalim neler olucakEşinin avukat olmasinin sana ne gibi bir faydası olacak? Suç işledin ve cezasını çekeceksin. Yerinin neresi olduğunu bildirmene gerek yok. İp adresi üzerinden zaten adresin belli olacak. Hesabını kapatmanın bir faydası yok onu şimdiden uyarayım.
Eşinin avukat olmasinin sana ne gibi bir faydası olacak? Suç işledin ve cezasını çekeceksin. Yerinin neresi olduğunu bildirmene gerek yok. İp adresi üzerinden zaten adresin belli olacak. Hesabını kapatmanın bir faydası yok onu şimdiden uyarayım.
Yasim 19 daha yeni evliyim ornek kadiblar olacaginiza her neyseee vallahi yazik sizlere
Sizinle polemiğe girip forumda cezalandırılmak istemiyorum. Bu nedenle son mesajım olacak.Tamam canim buyrun gelin. Benden buyuksunuz 25 li 30 lu yaslrda varsiniz kendinizdrn yasca kucuk bi bayanla nasil knusacaginizi gercekten bilmiyorsunuz
Git istedigini yap alakadar etmiyor beni zarali sizler cikacaksinizDediğim gibi yaşın bizi ilgilendirmiyor. Kimseye örnek olmak gibi bir yükümlülüğümüz de yok. Hakkında bir dava açılıp ceza alınca küfür etmemeyi öğrenirsin belki.
Hyr telafi falan yapmiycam istediginizi yapabilirsiniz buyrun acigim ben zararli sizler cikarsinizSizinle polemiğe girip forumda cezalandırılmak istemiyorum. Bu nedenle son mesajım olacak.
Hangi küçükle bilinçsizce konuşmuşum, merak içindeyim. Yaşınız evlenmeye yetiyorsa insanlarla nasıl konuşmanız gerektiğini bilmeye de yetiyor olmalı. Burada size bunları öğretecek değilim. Hakaret etmek suçtur, bunu bilmiyor olmanız mümkün değil, bilmeseniz de mahkeme nezdinde önemi yok, sarfettiğiniz kelimelerin hakaret olduğunun bilincindesiniz. Bile isteye hakaret ediyorsunuz. Bunun cezalandırılmayacağı yönündeki inancınızın kaynağı avukat olan eşinizse ciddi bir yanılgı içindesiniz. Bizler yakınlarımızın kanun önünde eşitliğe aykırı haklar elde etmesini sağlayabilecek kudrette insanlar değiliz. Somut olayın mahkeme huzurunda ortaya çıkmasını sağlamakla yükümlüyüz.
Size profesyonel tavsiyem hatanızı kabul edip telafi etmeniz. Diler şimdi yaparsınız, diler savcılık uzlaştırma bürosuna yönlendirdiği zaman yaparsınız. Karşı tarafla anlaşmaya varabilmek dava yolundan daha kolaydır. Tarafların yok yere yıpranmasına engel olur.
Valla avukat hanim zaten Yargıtay görüşünü belirtmiş. Ben de hakim olarak suç olduğunu belirttim. Bu arada esin umarım gerçekten avukattır. Değilse o da suç. Kamu görevlisi nüfusunu kullanmak bunun da uzerine gidilir. Bu sana son mesajim. Hakaret ettiğin kişinin bu işin peşini birakmayacagina inancim tam. Eline mahkeme kağıdı gelince anlarsın zaten. Hadi hoşçakalHesabim hep acik olucak merak etme kapatmam gozun arkada kalmasin buyrun istediginizi yapin bakalim neler olucak
Insan malesef sinirliyken belli olur...belli ki bu konuyu kafaya takarak sinirleriniz bozulmuş..geçmişteki detayları bilseniz ne olcak kim geçmişi silmiş..boyle yaparak hem sevdiğinize ve en cok da kendinize zarar veriyorsunuz.Sinirliydim verse kelimesini yazmış olabilirim. Bahsettiğim kız yapmak istese idi...
Su an zararlı çıkarsınız diye aklınca tehdit ediyor. Lütfen asla peşini bırakma.İsmi cismi olmadığı için gizli olduğunu ve kendisine ulaşılamayacağını sanıyor muhtemelen.
Hmm, bir de tehdit ediyorsunuz yani? Eşinize danışmadan sosyal platformlara girmemeniz sizin için daha faydalı olur.Hyr telafi falan yapmiycam istediginizi yapabilirsiniz buyrun acigim ben zararli sizler cikarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?