- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Ne alaka ya. Yok öyle birsey ben onu tanıyorum yapmaz öyle sey. Bugun eve gidip çocugu alıcam tum ama esim almıcam seni dedi. Burnumu sürtmek istiyor. Ama benim gücüm yok direk davayı açıp boşucam cocugumu da gecici velayet le alıcam insallahBurda ki çoğu üye kocası,konu sahibini katledicek diye ikna etti konu sahibi de buna inaniyor....şaka gibi
Aynen katiliyorum, suyuna git, zor olsa bile rol yap bir sekilde kandir. Bir daha deneyelim de, suc seninmis gibi duzelecegim de bir sekilde aklini kullan kandir lutfen. Al cocugunu sonra ac davani. Yazik daha cok ufak yavrum ya.Dava açtığında büsbütün çocuğu kaçıracak gostermeyecek
İnada gitmeden kandır git çocuğunu al öyle dava ac bence
Eşiniz bebeğinize zarar verir mi? Ayrıca neden gelme diyor? Diğer konuda gelmem için götürdü demiştiniz. Eğer bunlara cevap verirseniz daha sağlıklı olur.Yazdım cevap vermedi
Yok hiçbirsey. Adliye de oluyor demeÇalışmıyordun değil mi üzerine mal vs yoksa barodan da ücretsiz avukat isteyebilirdin.
Basta döneyim diye yaptı simdi ise ya benim çocugumu gercekten alıp götüreceğimi anladı. Suan eziyet çekeyim alayım diye yapıyor ama ben direk bosucamEşiniz bebeğinize zarar verir mi? Ayrıca neden gelme diyor? Diğer konuda gelmem için götürdü demiştiniz. Eğer bunlara cevap verirseniz daha sağlıklı olur.
Dilekçe mi vericem ama sizce ne zamana kadar sürer ne zaman sonra karar çıkarCanm durumunu hiç bilmiyorum ama boşanma davası açtığında sen talep etmesen bile hakim geçici velayete hükmeder
Çocuk küçükse muhtemelen anne alır tabi şartlara da bağlı
Boşanma davası açtıktan sonra geçici velayet için dilekçe ver
İyi o zaman yarın cuma, haftasonu girmeden gidin dilekçenizi verin. Durumunuzu anlatırsanız, Onlar size ücretsiz avukat verirler. Feyza Altun özelden her yazana yardım edemez ki. Burda normal avukatlar da davayı yürütebilir, zaten emen çocuğu da annesine verirler.Basta döneyim diye yaptı simdi ise ya benim çocugumu gercekten alıp götüreceğimi anladı. Suan eziyet çekeyim alayım diye yapıyor ama ben direk bosucam
Hey maaşallah... bunları bilmiyordum.Dünkü konuya da yazdım "Riske girilir bazen, illa gidecekseniz en ince ayrıntıya kadar planlayın" diye ki yine de insan bilinmezden korkar, endişelendik. Konuyu bilmeden, salt şu emen çocuğu annesinden ayırmasına bakarak vicdan durumunu irdeledik adamın; ki bugün bir bakayım dedim, nasıl bir adammış bu. Buyurun, bu adamın cinnet getirmeyeceğini garanti(!) edin de kız rahat rahat gitsin, biz de abartıyor olalım.
Hiçbir eee kaçıramaz hadi bir kaçırdı iki kaçırdı nereye kadar.Dava açtığında büsbütün çocuğu kaçıracak gostermeyecek
İnada gitmeden kandır git çocuğunu al öyle dava ac bence
Oyuzden mi senden kaçırıyor çocuğunu ?Hiçbir eee kaçıramaz hadi bir kaçırdı iki kaçırdı nereye kadar.
Biliyorum verirler bende arastırdım. Oglum küçük ve emdiği için bana verirlermiş emmeye bile anne sevgisine muhtaç oldugu için veriyorlarmış. Eger annenin psikolojisi bozuk degil se tabi. Ama ne kadar sürer acana bunu merak ediyorumİyi o zaman yarın cuma, haftasonu girmeden gidin dilekçenizi verin. Durumunuzu anlatırsanız, Onlar size ücretsiz avukat verirler. Feyza Altun özelden her yazana yardım edemez ki. Burda normal avukatlar da davayı yürütebilir, zaten emen çocuğu da annesine verirler.
Çünkü o cocugu benden almadan önce kendisi gitmiş polise ve herseyi ögrenmiş. Cocugu aldıktan sonra davayı açmadan alamıcagımı herseyi arastırman öyle aldı oglumuOyuzden mi senden kaçırıyor çocuğunu ?
Sen bilirsin
Çok özledim oglumu burnumda tütüyor. Sabrediyorum zaten. Dayanamıyorum. Dua edin nolur. Yavrum hemen kavusayım.Hey maaşallah... bunları bilmiyordum.
Az daha dayanın konu sahibi mahkeme ila ki size verecek. Az daha sabır
Onu bilemiyorum maalesef. Çocuğu sütten kesemem derseniz belki hakim velayet sonuçlanana kadar size verir, süt emiyor çocuk sonuçta.Biliyorum verirler bende arastırdım. Oglum küçük ve emdiği için bana verirlermiş emmeye bile anne sevgisine muhtaç oldugu için veriyorlarmış. Eger annenin psikolojisi bozuk degil se tabi. Ama ne kadar sürer acana bunu merak ediyorum
Gfçici velayet mi 1 sene sürerYorumları okumadım kim ne yazmış bilmiyorum ama benim sevgilim polis ona sordum bunu konuyu 1 sene sürer dedi. Velayeti kolay alabilmeniz için çok iyi bir avukatınız olması gerekmiş.
Nolur düzgün bir sekilde sorun lütfen. Gecici velayet mi 1 sene sürüyor.Yorumları okumadım kim ne yazmış bilmiyorum ama benim sevgilim polis ona sordum bunu konuyu 1 sene sürer dedi. Velayeti kolay alabilmeniz için çok iyi bir avukatınız olması gerekmiş.
Bulundugun sehirde avukatlar barosuna baş vur..ücretsiz avukat talebinde bulun muhtarlıktan fakirlik kagidi al öyle git...zaten vekalet işi uzun sürmüyor noterde hallolunuyor. Fakat şöyle birşey duydum ücretsiz avukatlar kazanamiyormuş. Yani avukat salliyorBosanma davası açıcam yarın. Ben bekliyemiyotum artık. Geçici velayet davası ne kadar sürer yardımcı olun lütfen yarın avukat bulcam kendime. Birikimi hiç yok. Napcam bilmiyorum ama birseyler yazın lütfen
İnsallah ya indallahOnu bilemiyorum maalesef. Çocuğu sütten kesemem derseniz belki hakim velayet sonuçlanana kadar size verir, süt emiyor çocuk sonuçta.
Fakirlik kagıdı mı. Onsuz olmuyor mu. Ya hemen çıkabilir miBulundugun sehirde avukatlar barosuna baş vur..ücretsiz avukat talebinde bulun muhtarlıktan fakirlik kagidi al öyle git...zaten vekalet işi uzun sürmüyor noterde hallolunuyor. Fakat şöyle birşey duydum ücretsiz avukatlar kazanamiyormuş. Yani avukat salliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?