Avukat olan yada bilen yazsın nolur

Burda ki çoğu üye kocası,konu sahibini katledicek diye ikna etti konu sahibi de buna inaniyor....şaka gibi
Ne alaka ya. Yok öyle birsey ben onu tanıyorum yapmaz öyle sey. Bugun eve gidip çocugu alıcam tum ama esim almıcam seni dedi. Burnumu sürtmek istiyor. Ama benim gücüm yok direk davayı açıp boşucam cocugumu da gecici velayet le alıcam insallah

Dava açtığında büsbütün çocuğu kaçıracak gostermeyecek
İnada gitmeden kandır git çocuğunu al öyle dava ac bence
Aynen katiliyorum, suyuna git, zor olsa bile rol yap bir sekilde kandir. Bir daha deneyelim de, suc seninmis gibi duzelecegim de bir sekilde aklini kullan kandir lutfen. Al cocugunu sonra ac davani. Yazik daha cok ufak yavrum ya.

Eşiniz bebeğinize zarar verir mi? Ayrıca neden gelme diyor? Diğer konuda gelmem için götürdü demiştiniz. Eğer bunlara cevap verirseniz daha sağlıklı olur.
Basta döneyim diye yaptı simdi ise ya benim çocugumu gercekten alıp götüreceğimi anladı. Suan eziyet çekeyim alayım diye yapıyor ama ben direk bosucam

Dilekçe mi vericem ama sizce ne zamana kadar sürer ne zaman sonra karar çıkar

Basta döneyim diye yaptı simdi ise ya benim çocugumu gercekten alıp götüreceğimi anladı. Suan eziyet çekeyim alayım diye yapıyor ama ben direk bosucam
İyi o zaman yarın cuma, haftasonu girmeden gidin dilekçenizi verin. Durumunuzu anlatırsanız, Onlar size ücretsiz avukat verirler. Feyza Altun özelden her yazana yardım edemez ki. Burda normal avukatlar da davayı yürütebilir, zaten emen çocuğu da annesine verirler.

Hey maaşallah... bunları bilmiyordum.

Az daha dayanın konu sahibi mahkeme ila ki size verecek. Az daha sabır

Biliyorum verirler bende arastırdım. Oglum küçük ve emdiği için bana verirlermiş emmeye bile anne sevgisine muhtaç oldugu için veriyorlarmış. Eger annenin psikolojisi bozuk degil se tabi. Ama ne kadar sürer acana bunu merak ediyorum

Yorumları okumadım kim ne yazmış bilmiyorum ama benim sevgilim polis ona sordum bunu konuyu 1 sene sürer dedi. Velayeti kolay alabilmeniz için çok iyi bir avukatınız olması gerekmiş.

Onu bilemiyorum maalesef. Çocuğu sütten kesemem derseniz belki hakim velayet sonuçlanana kadar size verir, süt emiyor çocuk sonuçta.

Bosanma davası açıcam yarın. Ben bekliyemiyotum artık. Geçici velayet davası ne kadar sürer yardımcı olun lütfen yarın avukat bulcam kendime. Birikimi hiç yok. Napcam bilmiyorum ama birseyler yazın lütfen
Bulundugun sehirde avukatlar barosuna baş vur..ücretsiz avukat talebinde bulun muhtarlıktan fakirlik kagidi al öyle git...zaten vekalet işi uzun sürmüyor noterde hallolunuyor. Fakat şöyle birşey duydum ücretsiz avukatlar kazanamiyormuş. Yani avukat salliyor

Fakirlik kagıdı mı. Onsuz olmuyor mu. Ya hemen çıkabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…