- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Doktorcum ben kızımızın can güvenliğinin llacağından emin değilim o evde.Kocası da kurnaz.Sanmıyorum kolayca kanacağını.Şüphelenir gibi geliyor.Geri dönmüş gibi yapıp çocugu aldıgınız gibi evden çıksanız olmaz mı ?
Politik davranmak lazım diye düşünüyorum.
Katiliyorum oteki turlu cok yipranirsiniz adam dengesiz kalkar baska sehire falan goturur donmus gibi yap bir hafta 10 gun sonra al cocugunu don ac davani dava sonuclanana kadarda tek gosterme baban abin biriyle beraberken gelsin cocugu yaninda gorsun gitsinGeri dönmüş gibi yapıp çocugu aldıgınız gibi evden çıksanız olmaz mı ?
Haydaaa idare edecem diyordun en sonBen de acacam,verecem dilekçeyi gitsin amaann.
Hayır yok ne kadar sürer acanaDava açtıktan sonra geçici velayeti talep ediyorsun.Çocuğun çıkarları doğrultusunda veriyor hakim.Şu durumda sana verir.Emziriyordun sanıyorum birde.Yine de sağlıklı bilgi için bir avukat cevap verecektir.Senin avukatın yok mu.Konuşmadınmı bu konuyu.
Mesaj attım al beni diye ama almıcam diyor simdi deGeri dönmüş gibi yapıp çocugu aldıgınız gibi evden çıksanız olmaz mı ?
Polise sorduğumda gecicek velayet davası açarsın bize kararı getirirsin bizde direk alır veririz çocugu dediKatiliyorum oteki turlu cok yipranirsiniz adam dengesiz kalkar baska sehire falan goturur donmus gibi yap bir hafta 10 gun sonra al cocugunu don ac davani dava sonuclanana kadarda tek gosterme baban abin biriyle beraberken gelsin cocugu yaninda gorsun gitsin
Yok edilecek gibi değil,toplandim geldim.Haydaaa idare edecem diyordun en son
Ya o islerde bazen oyle olmuyor iste senin kocanda ariza ugrasacak bir adam gibi baska sehire goturunce kararin oradaki polise bildirilmesi onlar gidene kadar ordan alip baska yere falan gecmesi soz konusu olursa prosudur diye ugrasip durmakta var haberlerde denk geliyoruz mahkemenin verdigi cocugu gostermeyip kadin veya adam elinde belgelerle kapi kapi dolaniyor ver bir danismanlik ucreti avukata git otur detayiyla anlat en guzel o yonlendirir seni bak daha once acmissin konu millet yazmis ters tepmis en sagliklisi o gibiPolise sorduğumda gecicek velayet davası açarsın bize kararı getirirsin bizde direk alır veririz çocugu dedi
Hayirlisi olsun cocuk nasil karsiladi bu defa zaten o sipa icin donmus ittiriyodunYok edilecek gibi değil,toplandim geldim.
Burda ki çoğu üye kocası,konu sahibini katledicek diye ikna etti konu sahibi de buna inaniyor....şaka gibi
Oldukça iyi,hatta çok iyi şaşırttı baya beni. Hatta gitmek istemiyor babasına o eve.Hayirlisi olsun cocuk nasil karsiladi bu defa zaten o sipa icin donmus ittiriyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?