Ay ne desem bişey deyin utanıyorum

Tuvaletim geldi yaptım
hanı su haberlerde gordugumuz gıbı mı bır yaslı teyze vardı ıshal olmus tutamamıstı hastanenın korıdoruna kacırmıstı oy kıyamam kenardan kenardan merdıven korıdoruna gıderek onun gıbıdır heralde yoksa şak diye ortaya yapacak bırı gıbı durmuyorsunuz

Hic utanılacak bir sey değil ki.Mesela markette pedi poşetle almayı da anlamıyorum ben.Sanki ayıp bir sey

Markette ped posetle mi aliniyor??? Ben kucagima aliyorum, oyle turluyorum market veya dukkanin icini. Turkiye'de adet olmanin ayip gorulmesi kadar sacma bir durum yok. Ben Turkiye'de ortaokulda okurken bir kiz arkadasim adet gormustu. Eteginin arkasi kan olmustu, sinifimdaki erkeklerin baya kendisiyle dalga gectiklerini hatirliyorum Kiz eve gitmek icin izin istemisti de iki saat ogretmene siniftan cikmak icin dil dokmustu.

hala utanan var yenı evlıydım market kasasında sıra beklıyoruz kızın tekı yamuk yumuk hareketler bır degısık bırseyler yapıyor once anlamadım ben yanı nasıl dıyım tuhaf davranıyor kası gozu oynuyor

megerse ped paketını saklamaya calısıyormus daha cok dıkkat cektı hepımız farkettık o ped paketlerı kediler icin sankı raflarda tuvalet kagıdı bebek bezlerı ıslak mendılın orda gunde kac mılyon ınsan gıdıp esıne alıyordur nolcaksa :)

Evet yani özellikle bakkal gibi kücük yerde alıyorsanız koyu renk ayrıca poşet veriliyor.Ben marketten alıyorum bu tarz seylerle karsılasmamak icin

Büyük tuvalet değildi idrarımı yaptım gölet gibi oldu karton falan sermek zorunda kalmışlar

Hic utanılacak bir sey değil ki.Mesela markette pedi poşetle almayı da anlamıyorum ben.Sanki ayıp bir sey

Ablamlar ben çocukken beni gönderirlerdi ped almaya kendileri alamazdı. Hatta kasiyer siyah poşete koyardı veya kağıda sarardı.

Şu yaşıma geldim hiç saklamadım. Aynı diğer ürünlerle birlikte alır çıkarım. Niye utanayım yahu sağlıklı bir kadınım ben..

Bizde arkadaslarla toplanmistik.
Erkek kadin gruplara ayrildik.
Tabu oynuyorduk.

Kizlardan biri regl olmus koltuga gecmis.
Kalkti ama, altindaki koyu renkti farketmedik hic birimiz.

Koltuk beyazdi. Kadin kalkinca, oraya gecmis tabi artik kalkmista bulundu.

Cocuklardan biri aa buraya visne suyu dökulmus demisti.

Eski nisanlim, beyler bir sigara icelim biraz dinlenelim sonra devam ederiz diye kibarlik gosterip hepsini balkona aldi.

Kiz , bu olay unutulana kadar beni 6 ay falan esli bir yere cagirmayin lutfen demisti.

2 , 2 .5 ay falan bulusmadi cidden bizimle.

Mesela eşler dalga geçip ahahaha deseymiş hep beraber gülseymişsiniz kadın daha çabuk atlatırmış böyle sanki gerilecek bir durum varmış gibi olmuş

2 bucuk ay sonra sanki unutuluyoo ..

Mesela eşler dalga geçip ahahaha deseymiş hep beraber gülseymişsiniz kadın daha çabuk atlatırmış böyle sanki gerilecek bir durum varmış gibi olmuş

Gulsek hosuna gitmezdi.
Cok samimi bir ortamda degildi. Herkes birbirinin bir yerden arkadasi oldugu bir ortamdi.

Bizim kizla esini 2. gorusumuzdu mesela

Erkekler cikinca yakin arkadasim ve ben gulduk diye gulmeyin lutfen ya diye trip atmisti bize.

Icine kapanikdi biraz. Esimede rezil oldum ya diye uzulmüstu.

Teselliyle ugrasmistik birde dalga gecsek olayi hafifletelim diye valla sinir olurdu bize.

Kâbus um geldi aklimaaaa!!! Ne şokdu ama yaa
Ankaradayım kuzenim de, hadi dedi bi kafeye gidelim neyse gittik, yedik içtik onun 3 yaşında kızı vardı çorbayla peşinde dolanıyo yedirmek için. Bende bej trenç var kuzende de beyaz. Kuzenim kafede dolanırken bide ne göreyim tam popo hizası yusyuvarlak kırmızı bi leke hemen yanına uçtum. Yasoooo adet olmuşsun leke var arkan da, yok diyo ne lekesi ben daha yeni yıkandım diye bi kaos halin de konuşurken, kuzenim! Naaaz sende de var demez mi başımdan aşağı kaynar sular döküldü yaaa diyorum öyle bişey mümkün değil yeni temizlendim ben olamaz öyle bişey. En son biz oturduğumuz bi yerden bulaştığina kanaat getirdik. Oturup kalktığımız yerlere bakıyoruz pırıl pırıl garsonu çağırıyoruz ona soruyoruz ne bu böyle diye o da avel avel bakıyo. Velhasıl ı kelam o akşamı, o şoku asla unutmam. Sana da geçmiş olsun konu sahibesi. Seni anlıyorum kötü bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…