Belki de vardırKeşke asansörde kamera olsaydı....şimdi niye kadınlar tuvaletinin o halde olduğunu daha iyi anlıyorum... Kesinlikle erkekler daha temiz.
hanı su haberlerde gordugumuz gıbı mı bır yaslı teyze vardı ıshal olmus tutamamıstı hastanenın korıdoruna kacırmıstı oy kıyamam kenardan kenardan merdıven korıdoruna gıderekTuvaletim geldi yaptım
Vardır belki şirket asansörüydü sonuçta..ben tüm kadınların temsilcisi değilim kiKeşke asansörde kamera olsaydı....şimdi niye kadınlar tuvaletinin o halde olduğunu daha iyi anlıyorum... Kesinlikle erkekler daha temiz.
Hic utanılacak bir sey değil ki.Mesela markette pedi poşetle almayı da anlamıyorum ben.Sanki ayıp bir sey
hala utanan var yenı evlıydım market kasasında sıra beklıyoruz kızın tekı yamuk yumuk hareketler bır degısık bırseyler yapıyor once anlamadım ben yanı nasıl dıyım tuhaf davranıyor kası gozu oynuyorMarkette ped posetle mi aliniyor??? Ben kucagima aliyorum, oyle turluyorum market veya dukkanin icini. Turkiye'de adet olmanin ayip gorulmesi kadar sacma bir durum yok. Ben Turkiye'de ortaokulda okurken bir kiz arkadasim adet gormustu. Eteginin arkasi kan olmustu, sinifimdaki erkeklerin baya kendisiyle dalga gectiklerini hatirliyorumKiz eve gitmek icin izin istemisti de iki saat ogretmene siniftan cikmak icin dil dokmustu.
ha sımdı ıcımız rahatladı ozamanŞirket asansörüydü
Markette ped posetle mi aliniyor??? Ben kucagima aliyorum, oyle turluyorum market veya dukkanin icini. Turkiye'de adet olmanin ayip gorulmesi kadar sacma bir durum yok. Ben Turkiye'de ortaokulda okurken bir kiz arkadasim adet gormustu. Eteginin arkasi kan olmustu, sinifimdaki erkeklerin baya kendisiyle dalga gectiklerini hatirliyorumKiz eve gitmek icin izin istemisti de iki saat ogretmene siniftan cikmak icin dil dokmustu.
Büyük tuvalet değildi idrarımı yaptım gölet gibi oldu karton falan sermek zorunda kalmışlarhanı su haberlerde gordugumuz gıbı mı bır yaslı teyze vardı ıshal olmus tutamamıstı hastanenın korıdoruna kacırmıstı oy kıyamam kenardan kenardan merdıven korıdoruna gıderekonun gıbıdır heralde yoksa şak diye ortaya yapacak bırı gıbı durmuyorsunuz
İnsanlık halidir diyorum olabilirBüyük tuvalet değildi idrarımı yaptım gölet gibi oldu karton falan sermek zorunda kalmışlar
Hic utanılacak bir sey değil ki.Mesela markette pedi poşetle almayı da anlamıyorum ben.Sanki ayıp bir sey
Şaka bence yawTuvaletim geldi yaptım
Ne kadarda normalmis gibi anlatiyorŞaka bence yaw
Mesela eşler dalga geçip ahahaha deseymiş hep beraber gülseymişsiniz kadın daha çabuk atlatırmış böyle sanki gerilecek bir durum varmış gibi olmuşBizde arkadaslarla toplanmistik.
Erkek kadin gruplara ayrildik.
Tabu oynuyorduk.
Kizlardan biri regl olmus koltuga gecmis.
Kalkti ama, altindaki koyu renkti farketmedik hic birimiz.
Koltuk beyazdi. Kadin kalkinca, oraya gecmis tabi artik kalkmista bulundu.
Cocuklardan biri aa buraya visne suyu dökulmus demisti.
Eski nisanlim, beyler bir sigara icelim biraz dinlenelim sonra devam ederiz diye kibarlik gosterip hepsini balkona aldi.
Kiz , bu olay unutulana kadar beni 6 ay falan esli bir yere cagirmayin lutfen demisti.
2 , 2 .5 ay falan bulusmadi cidden bizimle.
2 bucuk ay sonra sanki unutuluyoo ..Bizde arkadaslarla toplanmistik.
Erkek kadin gruplara ayrildik.
Tabu oynuyorduk.
Kizlardan biri regl olmus koltuga gecmis.
Kalkti ama, altindaki koyu renkti farketmedik hic birimiz.
Koltuk beyazdi. Kadin kalkinca, oraya gecmis tabi artik kalkmista bulundu.
Cocuklardan biri aa buraya visne suyu dökulmus demisti.
Eski nisanlim, beyler bir sigara icelim biraz dinlenelim sonra devam ederiz diye kibarlik gosterip hepsini balkona aldi.
Kiz , bu olay unutulana kadar beni 6 ay falan esli bir yere cagirmayin lutfen demisti.
2 , 2 .5 ay falan bulusmadi cidden bizimle.
Evet valla şaşırdımNe kadarda normalmis gibi anlatiyor
Mesela eşler dalga geçip ahahaha deseymiş hep beraber gülseymişsiniz kadın daha çabuk atlatırmış böyle sanki gerilecek bir durum varmış gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?