Ay ne desem bişey deyin utanıyorum

tıpkı pırt gıbı
ay alemsınız ya

Ben şu mesajdan sonra dalga geçtiğinize emin oldum.
Sağlıklı beslenmeyle idrarın temiz olmasının ne gibi bir bağı olabilir acabaa...
bence de saka yapıyor degısık bır saka
yanı okadar ıse gıttım geldım senelerce calıstım dur suraya bır yapayım demek hıc aklıma gelmedı kıyafetını cıkar otur yap kalk dıyene kadar asansor durur bırde ıs yerınde hep korıdorda asansore falan bırılerı gırer cıkar mumkun degıl

mumkun olmamalı ya

Bence de pek mümkün değildir, olamayacak kadar saçma..
Çocuk bile tutmaya çalışır en azından.
Elimde olmadan yaptığım tek şey istifra etmekti, hamileliğimde..
Onda bile çok utanirdim, ulu orta denk geldiyse
Çiş yapmak.. Kaçırmak da değil..
Bilemedim, çok ütopik

kedim bıle hıc ortaya yapmaz hanı hayvan dersın ama baya temız tuvaletden sonra lavabo kenarında patısıyle sabunu delık desık ettıkten sonra muslugu da acıyor acıyor ama kapamayı bılemıyor bırde etrafı kurulamayı ogrense ıyı olacak

kediden bahsedıyorum

baska canlılardan ogrenmemız gereken cok sey var galıba :)

Bu kisiyi bilmiyorum saka mi yapıyor ama asansore iseyenler var maalesef... Benim canim annecigim az temizlemek zorunda kalmadi sildiği apartmanlarda...
Gercekten (hastalik haric diyim)bunu yapanlara ne denir bilemiyorum..
Asansore iseyende var, apartmanin ortasinda dıskısını yapanda var ve maalesef aramizdalar. Oralardan kac bebek, çocuk geçiyor gunde hic mi dusunmuyorlar anlamiyorum (Hastalik haric tabi bu söylediklerim)

Sabah sabah öyle cok güldüm ki:)Tesekkürler.

Ablam rahatlığına hayran kaldım. Baban tuvaletini odasının wc ne yapıyor diye sende Asansöre mi yaptın? Valla hayretsin

annenıze bol sabırlar dılıyorum ınsanlara da akıl fıkır cok uzuldum bu haksızlık

Beyninizin bundan haberi yok ama. Çocuklar binebiliyor o asansörlere ya, insanlık biraz ya. Gülen surat çizmişmiş, karton atılmış. Sizin bulunduğunuz yerler karantinaya alınmalı.

Ben böyle şuursuz ve bencil tipler yüzünden çocuğumu her yerde "dokunma oğlum, yaslanma oğlum" diye engelleyip duruyorum. Eve gelince de bir yere oturmadan hemen üstünü değiştiriyorum..

Çalıştığım şirket de 5 katlı, her katta tuvalet var, ama kadınlar sadece 1 katı kullanıyor. Diğerleri üretim katlarında ve erkek tuvaleti. 1 kat aşağı inmek zor gelirse ben de 5 metre ötemdeki asansöre çökeyim o halde..

Kaçırmak ayrı, rahatça koyvermek ayrı şeyler.
İlki insanlık hali denir, diğerini yazmıyorum zira ban sebebidir..

Pissin pissssss

Emektar kadın. .Allah düzgün, temiz insanlar çıkarsın karşısına. .

Her okumuşu alim, her okumamışı da cahil görmemeli. Canlı örneği, gülerek hatırlayacağı bir anısıymış. Regl olup farkında olamayan konu sahibini, asansöre çövdürüp, üstüne karton atılıp, asansöre işenmemesinin ibrazını yapan bir kağıt astıracak kadar idrarını salip,yaptığı iğrençlikle konu sahibini teselli ediyor.
Açıklamaları daha da insanlık dışı, hijyenikmiş idrarı. İçimden geçenleri yazamıyorum ama ban korkusundan değil. Tesirinden şüpheliyim.
Evet, çocuklar konusunda her yere dikkat etmek farz. Ne kadar haklıymışım. Pimpirikli olmakla suçlanıyordum ama değilmişim. Mikrop!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…