- 28 Mayıs 2018
- 189
- 184
- 103
tıpkı pırt gıbıŞoyle soyleyeyim.
Erkekler dogal olarak her an ereksiyon olabilirler. Akıllarında sevismek olmasa bile herhangi bir dürtü aniden erekte eder. Bazen dürtü bile olmadan.
Karşımda
+ a dogal bir durum erekte olmuş neden saklasin demem mesela.
Neden erekte olmuş organını saklamiyor bu onun özeli derim.
Modern olmak kadınım dogalimdan utanmam demekse erekte olan erkekte aynı şeyi der.
Aynı şey bizler içinde geçerli diye düşünüyorum.
Tıpkı pırt gibi.
bence sız hasta bezı falan kullanırsanız ıyı olur gıbıme geldıBüyük tuvalet değildi idrarımı yaptım gölet gibi oldu karton falan sermek zorunda kalmışlar
Ben şu mesajdan sonra dalga geçtiğinize emin oldum.Ben hijyenik ve sağlıklı besleniyorum
Buna benzer bir şey bana da oldu
Hani şu alttan hava alan mazgallar var ya
Ben farkında değilim etek giymişim üstünden geçeyim dedim
Sen Marilyn Monroe gibi alttan havayı bir ver
Yüzüme yapıştı ben de tutmaya çalışıyorum aşağı doğru işte kenara çekilsene şapşik dimi
Ahahsjgdjsgs gelen geçen gülmüştü valla
bence de saka yapıyor degısık bır sakaBen şu mesajdan sonra dalga geçtiğinize emin oldum.
Sağlıklı beslenmeyle idrarın temiz olmasının ne gibi bir bağı olabilir acabaa...
Bence de pek mümkün değildir, olamayacak kadar saçma..bence de saka yapıyor degısık bır saka
yanı okadar ıse gıttım geldım senelerce calıstım dur suraya bır yapayım demek hıc aklıma gelmedı kıyafetını cıkar otur yap kalk dıyene kadar asansor durur bırde ıs yerınde hep korıdorda asansore falan bırılerı gırer cıkar mumkun degıl
mumkun olmamalı ya
kedim bıle hıc ortaya yapmaz hanı hayvan dersın ama baya temız tuvaletden sonra lavabo kenarında patısıyle sabunu delık desık ettıkten sonra muslugu da acıyor acıyor ama kapamayı bılemıyor bırde etrafı kurulamayı ogrense ıyı olacakBence de pek mümkün değildir, olamayacak kadar saçma..
Çocuk bile tutmaya çalışır en azından.
Elimde olmadan yaptığım tek şey istifra etmekti, hamileliğimde..
Onda bile çok utanirdim, ulu orta denk geldiyse
Çiş yapmak.. Kaçırmak da değil..
Bilemedim, çok ütopik
Bu kisiyi bilmiyorum saka mi yapıyor ama asansore iseyenler var maalesef... Benim canim annecigim az temizlemek zorunda kalmadi sildiği apartmanlarda...bence de saka yapıyor degısık bır saka
yanı okadar ıse gıttım geldım senelerce calıstım dur suraya bır yapayım demek hıc aklıma gelmedı kıyafetını cıkar otur yap kalk dıyene kadar asansor durur bırde ıs yerınde hep korıdorda asansore falan bırılerı gırer cıkar mumkun degıl
mumkun olmamalı ya
o degılde benım etegım basıma gecmıstı anlatım da gulun bıraz ben bazen aklıma geldıkce guluyorum :)
gıymısım pileli etegı efıl efıl antebın en sıcagı hıc olacak sey degıl yaz ortası bır fırtına cıktı etegı tutamıyorum onden tutsam arkamdan acılıyor
yamuk yumuk altıma yapcak gıbı yuruye yuruye bır gozlukcu gordum ıcerı gırıcem guya oyle bır ruzgar yok kıpırdayamıyorum kendımı cam mekanına yapıstırdım meger arkam acık yapıstırmısım totom acıktaallahtan etek gıyındım mı kısa tayt boxer tarzı camasır gıyerım dusersem takılırsam falan dıye ama yınede tabı kımse totomu gormek ıstemezdı
ıcerden calısan geldı mutfak onlugu getırdı sunu sarın dıyeartık herkes nasıl acıdıysa halıme , ıcerı gırdım beklıyorum yok dınecek gıbı degıl toz fırtınası
mutfak onluguyle eve geldım
Ablam rahatlığına hayran kaldım. Baban tuvaletini odasının wc ne yapıyor diye sende Asansöre mi yaptın? Valla hayretsinBen çıkarken kimse yoktu büyük şirket babam çalışıyor nerden baksan beş katlı ve tuvalet sadece iki katta var biri zemin biri beşinci katta ve çok dolanıyorsun babam bile gitmez tuvalete odasında ayrı tuvaleti var. Büyük olsa yapamazdım da küçükten bi şey olmaz
Bir de üstüne dalga geçmiş. .yaş kaç ?Ben hijyenik ve sağlıklı besleniyorum
Bu kisiyi bilmiyorum saka mi yapıyor ama asansore iseyenler var maalesef... Benim canim annecigim az temizlemek zorunda kalmadi sildiği apartmanlarda...
Gercekten (hastalik haric diyim)bunu yapanlara ne denir bilemiyorum..
Asansore iseyende var, apartmanin ortasinda dıskısını yapanda var ve maalesef aramizdalar. Oralardan kac bebek, çocuk geçiyor gunde hic mi dusunmuyorlar anlamiyorum(Hastalik haric tabi bu söylediklerim)
Beyninizin bundan haberi yok ama. Çocuklar binebiliyor o asansörlere ya, insanlık biraz ya. Gülen surat çizmişmiş, karton atılmış. Sizin bulunduğunuz yerler karantinaya alınmalı.
Ben çıkarken kimse yoktu büyük şirket babam çalışıyor nerden baksan beş katlı ve tuvalet sadece iki katta var biri zemin biri beşinci katta ve çok dolanıyorsun babam bile gitmez tuvalete odasında ayrı tuvaleti var. Büyük olsa yapamazdım da küçükten bi şey olmaz
Burdan bir çok kişi ne şaşırtıyor beni..Böyle hayatlarına dair küçük ip uçlar verince...Pissin pissssss
Emektar kadın. .Allah düzgün, temiz insanlar çıkarsın karşısına. .Bu kisiyi bilmiyorum saka mi yapıyor ama asansore iseyenler var maalesef... Benim canim annecigim az temizlemek zorunda kalmadi sildiği apartmanlarda...
Gercekten (hastalik haric diyim)bunu yapanlara ne denir bilemiyorum..
Asansore iseyende var, apartmanin ortasinda dıskısını yapanda var ve maalesef aramizdalar. Oralardan kac bebek, çocuk geçiyor gunde hic mi dusunmuyorlar anlamiyorum(Hastalik haric tabi bu söylediklerim)
Her okumuşu alim, her okumamışı da cahil görmemeli. Canlı örneği, gülerek hatırlayacağı bir anısıymış. Regl olup farkında olamayan konu sahibini, asansöre çövdürüp, üstüne karton atılıp, asansöre işenmemesinin ibrazını yapan bir kağıt astıracak kadar idrarını salip,yaptığı iğrençlikle konu sahibini teselli ediyor.Ben böyle şuursuz ve bencil tipler yüzünden çocuğumu her yerde "dokunma oğlum, yaslanma oğlum" diye engelleyip duruyorum. Eve gelince de bir yere oturmadan hemen üstünü değiştiriyorum..
Çalıştığım şirket de 5 katlı, her katta tuvalet var, ama kadınlar sadece 1 katı kullanıyor. Diğerleri üretim katlarında ve erkek tuvaleti. 1 kat aşağı inmek zor gelirse ben de 5 metre ötemdeki asansöre çökeyim o halde..
Kaçırmak ayrı, rahatça koyvermek ayrı şeyler.
İlki insanlık hali denir, diğerini yazmıyorum zira ban sebebidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?