Saç Uzatma Yöntemleri Aybusss Rapunzel Olma Yolunda

Canım iyi yapmışsın,kürün içinde neler var ?bende yağ bakımlarını gece saçımda tutuyorum daha etkili olur diye.

Maalesef öyle olmaz, haftada 1 kez yeterli. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın, bir bakmışsın ara vermişsin

Ikisinden de birer kere kullanmistim canim ama bana en cok iyi gelen mecitefendi olmustu. Sampuaniyla kombin kullanmistim. Aslinda almak lazim gene, hepsini tek tek alip karistirmaktansa..

Ikisinden de birer kere kullanmistim canim ama bana en cok iyi gelen mecitefendi olmustu. Sampuaniyla kombin kullanmistim. Aslinda almak lazim gene, hepsini tek tek alip karistirmaktansa..
Evet, ben de çok memnunum :) Soğan kürüne başlıyorum artık :)

Evet, ben de çok memnunum :) Soğan kürüne başlıyorum artık :)
Oooh supeer
Bi baslarken foto cek. Bi de her yaptiginda kurudugunda fotografla. Hadi bak ben de heyecanlandim inan.
Bazen sprey sisesi ile sikiyorum ben, bazen de komple kafaya boca sogan suyu esim bile alisti artik

Oooh supeer
Bi baslarken foto cek. Bi de her yaptiginda kurudugunda fotografla. Hadi bak ben de heyecanlandim inan.
Bazen sprey sisesi ile sikiyorum ben, bazen de komple kafaya boca sogan suyu esim bile alisti artik
Her ay buraya karşılaştırmak için fotoğraf atıyorum, inşallah bende de etkili olur

Saç diplerime mecitefendi saç bakım kürü, boy ve uçlarına ise hakiki zeytinyağı sürdüm, masaj yaptım ve taradım.

Bugün 1 diş sarımsak yuttum ve şampuanıma sarımsak rendeledim. Önceden de şampuanıma sarımsak rendelemiştim, hem uzatmıştı hem de dökülmeye iyi gelmişti ama kokusuna dayanmak lazım.

Eklentiler

• 0940BDBD-1F63-45AE-AEFC-4095D8B32AA1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 73
Saçlarımın 1 aylık uzaması...

Eklentiler

• C9A5C56F-AFE7-4979-AEF8-AFCC138A13E6.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 110
  • 91C8C9B7-4A5E-44D4-918F-0A22DFEFB420.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 96
Çok iyi olmuş cunku şuan kısacık saclarim var :) baya bir gerideyim . 5 ay sonra rahat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…