- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 43
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Canım iyi yapmışsın,kürün içinde neler var ?bende yağ bakımlarını gece saçımda tutuyorum daha etkili olur diye.Biraz önce saç diplerime mecitefendi saç bakım kürünü, boy ve uçlara ise hakiki zeytinyağı sürdüm. Masaj yaptım ve taradım, şifa olsun inşallah
Bu arada mecitefendi saç bakım kürünün kutusunda minimum 2 veya 3, maximum 5 saat saçta bekletilmelidir yazıyor fakat önceden gece boyunca bekletmiştimYine öyle bekletirim belki
Maalesef öyle olmaz, haftada 1 kez yeterli. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın, bir bakmışsın ara vermişsinSinamaki ilk kürümü uyguladım,acaba diyorum ki haftada 2 ,3 kere kullanıp, hızlıca bitirsem, 8 hafta falan bekleyip ara vermesem etkili olurmu?yani bakımları hızlıca yapıp bitirsem,8 hafta bana çok uzun geliyor yaa
Ikisinden de birer kere kullanmistim canim ama bana en cok iyi gelen mecitefendi olmustu. Sampuaniyla kombin kullanmistim. Aslinda almak lazim gene, hepsini tek tek alip karistirmaktansa..Bugün annem mecitefendi saç bakım kürünü aldı bana, tekrar kullanmaya başlıyorum
En memnun kaldığım iki yağdan birisi bu, kesinlikle saç uzatmak için tavsiye ediyorum ama kokusuna dayanabilenler alsın çünkü kokusu çok kötü ve ağırHassas komşularım en son kullandığımda rahatsız olmuştu, öyle söyleyeyim Ama saçlarımı uzatma konusunda oldukça başarılı. Yağ bakımlarıma her zaman ya barcelino ya da mecitefendi saç bakım kürünü alarak devam edeceğim. Kokusu ağır olmasın diyorsanız barcelino da saç uzatma konusunda çok iyi. İlerleyen günlerde zaten bir aylık saçlarımın uzamasını fotoğraf olarak yükleyeceğim. Artık saçlarımın uzadığını hissedebiliyorum. Aslında uzama hızım aynıymış fakat tek keşkem geçen senelerde kuaförlere uyup uçlarından sık sık kestirmem Eğer çok fazla kestirmeseydim şimdi daha uzun saçlarım olacaktı
Evet, ben de çok memnunum :) Soğan kürüne başlıyorum artık :)Ikisinden de birer kere kullanmistim canim ama bana en cok iyi gelen mecitefendi olmustu. Sampuaniyla kombin kullanmistim. Aslinda almak lazim gene, hepsini tek tek alip karistirmaktansa..
Oooh supeerEvet, ben de çok memnunum :) Soğan kürüne başlıyorum artık :)
Her ay buraya karşılaştırmak için fotoğraf atıyorum, inşallah bende de etkili olurOooh supeer
Bi baslarken foto cek. Bi de her yaptiginda kurudugunda fotografla. Hadi bak ben de heyecanlandim inan.
Bazen sprey sisesi ile sikiyorum ben, bazen de komple kafaya boca sogan suyuesim bile alisti artik
Tatlim ben cok merak ederdim bu kozmik bakimi iyi etmissin koymaklaSadece kozmik bakım günlerinde bakım yapıp diğer günler saçlarımı dinlendirmeyi düşünüyorum.
Rica ederimTatlim ben cok merak ederdim bu kozmik bakimi iyi etmissin koymaklatesekkurler.
Aaa masallahSaçlarımın 1 aylık uzaması...
Tamamdır, yakından görenler çok parlak diyorlar. Özelden fotoğraf atayım.Ve acilen sogan suyuna basla.
Cok matlar. Benim de oyleydi. Isil isil olacaklar guven bana 1 hafta sonra.
Bu kadar bakıma rağmen çok az uzamaAaa masallah
Adim adim da olsa uzuyor canim.
Sen dediklerimi yap emi.
Bal gor nasil hizlanacak uzama.
Demekki isikla alakali canim ok.Tamamdır, yakından görenler çok parlak diyorlar. Özelden fotoğraf atayım.
Ama iste cok bakim ve cok yikama saci geriletir diyorum sana tatlim. Yine de sagliklilar. Ve uzamislarBu kadar bakıma rağmen çok az uzama
Çok iyi olmuş cunku şuan kısacık saclarim var :) baya bir gerideyim . 5 ay sonra rahat ederimArkadaşlar Temmuz’a kadar oluşturduğum saç uzatma takvimiyle saç uzatacak olanları bekliyorum... Kozmik bakım takvimi oluşturdum, bakıp yararlanabilirsiniz. Bilmeyenler için söyleyeyim, bu tarihler saç bakımı için etkili olan günler. Hepimize bu yaptığımız bakımlar şifa olsun inşallah...
sevdabuzer Saricik3 athena S siir @ecca Blackcatt1 ince topuk seyda586 CuriousCat @Fashionista91 pakizee @derunehatun Bluerabbit E elmasecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?