- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.179
- 78
- 34
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Prenses naptın kek malzemelerini saydın hepŞampuanınada kat ekstra bakım olsun,ben öyle yaptım elimdeki karışık bakım yağının yarısını ,şampuana ilave ettim,bir yumurta sarısını ekledim şampuana,limon suyuda eklicem daha sonra sarımsak eklicem bide bu şampuan okadar iyi geliyorki, iki gündür yıkıyorum saçta yağ,koku hiç bişey kalmıyo saç bildiğin kadife gibi yumuşacık oluyor deneyin farkı görün tavsiye ediyorum,bide mucize yağınız varsa katın ben keratinli pantene yağ vardı ondanda koydum biraz çorba gibi oldu ama fark oluyor kesinlikle,özellikle kuru saçlara birebir.
Evet saydıklarım kek malzemesi ama gerçekten yumuşattı saçımıPrenses naptın kek malzemelerini saydın hep
banyoda duruyor. yani hava kış ayı, ve serin yerde muhafaza edilmiş,oluyor,bide bunu ben bir saç bakım kitabım vardı ,ordan öğrenmiştim.yumurtanın sarısını şampuana katmak saçı protein bakımından besliyor diyordu,ama bozulma ile ilgili birşey yazmıyorduYumurta sarısı şampuanın içinde bozulmaz mı
Sarıcık geçende vazelin aldım,sen vazelini nasıl kullanıyordun, içine bakım yağları katmak istiyorum, hatta yumurta sarısı, ama eritmek istiyorum, benmari usulü eritip, içine bu malzemeleri katsam, soğuyunca yine ,katılaşırmı? saçtan nasıl yıkanır,dax gibi saçı döküyormu,şimdilik sorularım bu kadarPrenses naptın kek malzemelerini saydın hep
Hepsini aynı şampuana dökersek çok karışık oluyor, ben hepsini denedim aksine saçlarıma bir faydası olmadıŞampuanınada kat ekstra bakım olsun,ben öyle yaptım elimdeki karışık bakım yağının yarısını ,şampuana ilave ettim,bir yumurta sarısını ekledim şampuana,limon suyuda eklicem daha sonra sarımsak eklicem bide bu şampuan okadar iyi geliyorki, iki gündür yıkıyorum saçta yağ,koku hiç bişey kalmıyo saç bildiğin kadife gibi yumuşacık oluyor deneyin farkı görün tavsiye ediyorum,bide mucize yağınız varsa katın ben keratinli pantene yağ vardı ondanda koydum biraz çorba gibi oldu ama fark oluyor kesinlikle,özellikle kuru saçlara birebir.
Aynen, ayrıca yumurtanın sarısı yıpranmış ve kuru saçlara da iyi geliyorbanyoda duruyor. yani hava kış ayı, ve serin yerde muhafaza edilmiş,oluyor,bide bunu ben bir saç bakım kitabım vardı ,ordan öğrenmiştim.yumurtanın sarısını şampuana katmak saçı protein bakımından besliyor diyordu,ama bozulma ile ilgili birşey yazmıyordubide saçı güçlendiriyormuş
Aynen canım saçuçlarıma sürüyorum bazen maske yapıyorumçokgüzel nemlendiriyor ve yumuşatıyor.Aynen, ayrıca yumurtanın sarısı yıpranmış ve kuru saçlara da iyi geliyor
Ben zeytin yağı falan katıyordum canım ama sinamekiyi saç diplerine uygula istersen uçlarda kuruma ve açılma yapıyor boya varsa saçlarındaKızlar sinemakiye badem yağı dışında,başka yağlarda katılırmı?hint yağı,karışık bakım yağı falan,daha etkili olurmu deneyen varmı?
Bence katma, diplerine sinameki kürünü sürüp boy ve uçlarına zeytinyağı, hindistan cevizi yağı falan sürebilirsin. Çünkü bu kür boy ve uçlara geldiğinde kuruma yapıyorKızlar sinemakiye badem yağı dışında,başka yağlarda katılırmı?hint yağı,karışık bakım yağı falan,daha etkili olurmu deneyen varmı?
Sprey şişe aldım,ona koyup saç diplerime uygulayacağım,saçım boyalıyken kupkuru yapmıştı, bu sene boya yok ,sinemaki saç rengimi açık kahve yaparmı? acaba ,saç rengini açıyor diyolarda,benim saçım koyu kahve,rengi açılsın istemiyorum.sinemakiye hiçmi yağ katmayayım canım badem yağı falandamı?öyle işe yararmıkiBence katma, diplerine sinameki kürünü sürüp boy ve uçlarına zeytinyağı, hindistan cevizi yağı falan sürebilirsin. Çünkü bu kür boy ve uçlara geldiğinde kuruma yapıyor
Saçımda boya yok yinede açılma yaparmı diplere uygularsam diplerde açılma yaparmı peki,ben sinemakiye hint yağı yada çam terebentin düşündüm ama badem yağı daha etkili diyorlar sizce napmalıyım?Ben zeytin yağı falan katıyordum canım ama sinamekiyi saç diplerine uygula istersen uçlarda kuruma ve açılma yapıyor boya varsa saçlarında
Sinameki kürüne badem yağı kesinlikle katılması gerekir, formülünde o var çünkü. Demek istediğim olması gereken malzemeler dışında bir şey ekleme. Bende hep saçlarım boyalıyken kullandım, boyasız saçı açar mı bilemiyorumSprey şişe aldım,ona koyup saç diplerime uygulayacağım,saçım boyalıyken kupkuru yapmıştı, bu sene boya yok ,sinemaki saç rengimi açık kahve yaparmı? acaba ,saç rengini açıyor diyolarda,benim saçım koyu kahve,rengi açılsın istemiyorum.sinemakiye hiçmi yağ katmayayım canım badem yağı falandamı?öyle işe yararmıki
Bugün annem mecitefendi saç bakım kürünü aldı bana, tekrar kullanmaya başlıyorum
En memnun kaldığım iki yağdan birisi bu, kesinlikle saç uzatmak için tavsiye ediyorum ama kokusuna dayanabilenler alsın çünkü kokusu çok kötü ve ağırHassas komşularım en son kullandığımda rahatsız olmuştu, öyle söyleyeyim Ama saçlarımı uzatma konusunda oldukça başarılı. Yağ bakımlarıma her zaman ya barcelino ya da mecitefendi saç bakım kürünü alarak devam edeceğim. Kokusu ağır olmasın diyorsanız barcelino da saç uzatma konusunda çok iyi. İlerleyen günlerde zaten bir aylık saçlarımın uzamasını fotoğraf olarak yükleyeceğim. Artık saçlarımın uzadığını hissedebiliyorum. Aslında uzama hızım aynıymış fakat tek keşkem geçen senelerde kuaförlere uyup uçlarından sık sık kestirmem Eğer çok fazla kestirmeseydim şimdi daha uzun saçlarım olacaktı
Evet bu, 20 ₺’ye aktardan alıyorum. Tam olarak kaç cm uzatıyor hesaplamadım ama gerçekten etkili.Eki Görüntüle 2111550 Bahsettiğin kür bumu canım fiyatı nekadar sinemaki kadar etkilimi,ayda kaç cm uzatıyor mesela tahminince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?