Saç Uzatma Yöntemleri Aybusss Rapunzel Olma Yolunda

Prenses naptın kek malzemelerini saydın hep

Yumurta sarısı şampuanın içinde bozulmaz mı
banyoda duruyor. yani hava kış ayı, ve serin yerde muhafaza edilmiş,oluyor,bide bunu ben bir saç bakım kitabım vardı ,ordan öğrenmiştim.yumurtanın sarısını şampuana katmak saçı protein bakımından besliyor diyordu,ama bozulma ile ilgili birşey yazmıyordubide saçı güçlendiriyormuş

Prenses naptın kek malzemelerini saydın hep
Sarıcık geçende vazelin aldım,sen vazelini nasıl kullanıyordun, içine bakım yağları katmak istiyorum, hatta yumurta sarısı, ama eritmek istiyorum, benmari usulü eritip, içine bu malzemeleri katsam, soğuyunca yine ,katılaşırmı? saçtan nasıl yıkanır,dax gibi saçı döküyormu,şimdilik sorularım bu kadar

Hepsini aynı şampuana dökersek çok karışık oluyor, ben hepsini denedim aksine saçlarıma bir faydası olmadı
Tek başına sarımsağı şampuanın içine rendelersek ya da bir miktar şampuanın içine yağ damlatırsak daha etkili oluyor dediğin gibi Geçen senelerde yani saçlarımı ilk kısa kestirdiğimde bende hepsini karıştırıyordum, her şeyi aynı anda yapınca hızlı uzayacakmış gibi geliyordu ama öğrendikçe anladım ki yanılmışım maalesef Aksine saçlarımızı yormamalıyız, atıyorum şampuana sarımsak rendeledik ekstra haftada birkaç kez yağ bakımı ve artı olarak seçeceğimiz saç bakım kürü (sinameki, hardal, sığır iliği, havuç, soğan vs.) fazlasıyla yeterli. Bunların hepsini aynı anda yapmak ya da bir iki kez yapıp sıkılıp başka bakıma geçmek de yanlış. Herkesin saçına her maske, kür iyi de gelmiyor, 2 ay aynı bakımları yapıp 2 hafta mola süresinden sonra uzama olmuşsa aynı bakımlara devam edilmeli ama saçlarımızı uzatmaya etkisi olmadıysa başka bir bakıma geçilmedi doğrusu. Eski konuma da bakabilirsiniz, nacizane bu zamana kadar o kadar çok şey öğrendim ki herkese yardımcı olmak istiyorum. Umarım hepimizin saçları en kısa sürede hızlıca uzar

Aynen, ayrıca yumurtanın sarısı yıpranmış ve kuru saçlara da iyi geliyor

Bu gece saçlarıma bakım yapmayı düşünüyorum, bir haftadır ihmal ettim...

Son düzenleme:
Kızlar sinemakiye badem yağı dışında,başka yağlarda katılırmı?hint yağı,karışık bakım yağı falan,daha etkili olurmu deneyen varmı?
Ben zeytin yağı falan katıyordum canım ama sinamekiyi saç diplerine uygula istersen uçlarda kuruma ve açılma yapıyor boya varsa saçlarında

Kızlar sinemakiye badem yağı dışında,başka yağlarda katılırmı?hint yağı,karışık bakım yağı falan,daha etkili olurmu deneyen varmı?
Bence katma, diplerine sinameki kürünü sürüp boy ve uçlarına zeytinyağı, hindistan cevizi yağı falan sürebilirsin. Çünkü bu kür boy ve uçlara geldiğinde kuruma yapıyor

Bence katma, diplerine sinameki kürünü sürüp boy ve uçlarına zeytinyağı, hindistan cevizi yağı falan sürebilirsin. Çünkü bu kür boy ve uçlara geldiğinde kuruma yapıyor
Sprey şişe aldım,ona koyup saç diplerime uygulayacağım,saçım boyalıyken kupkuru yapmıştı, bu sene boya yok ,sinemaki saç rengimi açık kahve yaparmı? acaba ,saç rengini açıyor diyolarda,benim saçım koyu kahve,rengi açılsın istemiyorum.sinemakiye hiçmi yağ katmayayım canım badem yağı falandamı?öyle işe yararmıki

Ben zeytin yağı falan katıyordum canım ama sinamekiyi saç diplerine uygula istersen uçlarda kuruma ve açılma yapıyor boya varsa saçlarında
Saçımda boya yok yinede açılma yaparmı diplere uygularsam diplerde açılma yaparmı peki,ben sinemakiye hint yağı yada çam terebentin düşündüm ama badem yağı daha etkili diyorlar sizce napmalıyım?

Sinameki kürüne badem yağı kesinlikle katılması gerekir, formülünde o var çünkü. Demek istediğim olması gereken malzemeler dışında bir şey ekleme. Bende hep saçlarım boyalıyken kullandım, boyasız saçı açar mı bilemiyorum

Bugün annem mecitefendi saç bakım kürünü aldı bana, tekrar kullanmaya başlıyorum
En memnun kaldığım iki yağdan birisi bu, kesinlikle saç uzatmak için tavsiye ediyorum ama kokusuna dayanabilenler alsın çünkü kokusu çok kötü ve ağır Hassas komşularım en son kullandığımda rahatsız olmuştu, öyle söyleyeyim Ama saçlarımı uzatma konusunda oldukça başarılı. Yağ bakımlarıma her zaman ya barcelino ya da mecitefendi saç bakım kürünü alarak devam edeceğim. Kokusu ağır olmasın diyorsanız barcelino da saç uzatma konusunda çok iyi. İlerleyen günlerde zaten bir aylık saçlarımın uzamasını fotoğraf olarak yükleyeceğim. Artık saçlarımın uzadığını hissedebiliyorum. Aslında uzama hızım aynıymış fakat tek keşkem geçen senelerde kuaförlere uyup uçlarından sık sık kestirmem Eğer çok fazla kestirmeseydim şimdi daha uzun saçlarım olacaktı

Bahsettiğin kür bumu canım fiyatı nekadar sinemaki kadar etkilimi,ayda kaç cm uzatıyor mesela tahminince.

Biraz önce saç diplerime mecitefendi saç bakım kürünü, boy ve uçlara ise hakiki zeytinyağı sürdüm. Masaj yaptım ve taradım, şifa olsun inşallah
Bu arada mecitefendi saç bakım kürünün kutusunda minimum 2 veya 3, maximum 5 saat saçta bekletilmelidir yazıyor fakat önceden gece boyunca bekletmiştim Yine öyle bekletirim belki

Sinamaki ilk kürümü uyguladım,acaba diyorum ki haftada 2 ,3 kere kullanıp, hızlıca bitirsem, 8 hafta falan bekleyip ara vermesem etkili olurmu?yani bakımları hızlıca yapıp bitirsem,8 hafta bana çok uzun geliyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…