Saç Uzatma Yöntemleri Aybusss Rapunzel Olma Yolunda

Eklentiler

• 5A819BB9-23E6-423A-8F67-B05E9F65BEB9.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 198
  • 8ACBA2A2-FBA2-4331-87E0-E9C9371B9B13.webp
    11 KB · Görüntüleme: 188
Herkese merhabalar
Biliyorum çok ihmal ettim ama merak etmeyin saçlarımı ihmal etmedim
Yakında fotoğraf eklemeyi düşünüyorum, bu zamana kadar ekleyemedim çünkü çok sıcaklar var ve bu sıcakta fön çektirmek istemiyorum. Saçlarım genelde örgülü dolaşıyorum, bazen bozulmasın diye saç spreyini abarttığım oluyor ama temizlemesini güzel yapıyorum ve arada sırada şampuan, krem ve maske işlemlerinden sonra elma sirkesiyle saçlarımı duruluyorum. Pantene nem terapisi şampuan, pantene 3 dakikada mucize kremi kullanıyorum. Restorex saç maskesini bitirdim ve şimdi onun yerine “Tony & Guy Damage Repair” maskesini aldım. Elseve mucizevi yağ içeren saç güzelleştirici kremim bitti, onun yerine elseve s.o.s bakımını kullanıyorum. Bir de Restorex argan yağlı saç serumunu kullanıyorum. Artık eskisi gibi yağ bakımı ya da saç uzatan maskeler yapmıyorum yani. Siz neler yapıyorsunuz ? Saricik3 sevdabuzer H Hayriye birdal @renksizgokkusagi izole Blackcatt1 ince topuk seyda586

Son düzenleme:
özele gel bi kızzz

kızzz

Ani bir kararla soğan suyunu tekrar denemeye karar verdim. Saçlarımı yıkadım ve pantene 3 dakikada mucizevi kremi sürerek baklettim. Duruladıktan sonra saçlarıma elma sirkesi döktüm ve biraz daha duruladım. Soğan suyunu hazırladım ve saçlarıma döktüm. Bir aksilik çıkmazsa saç kurutma makinesi kullanmadan kurumasını bekleyeceğim. Ve bir dahaki yıkamaya kadar soğan suyu saçlarımda kalacak, yani durulama falan yok.

20 Ağustos => 1. Soğan Suyu

Eklentiler

• 9D69A907-3B1E-47B7-94CB-1436A2CD1A7F.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 113
  • 89B3C47F-2332-49BA-AD2F-269BC62C75C4.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
Aybüşüm süper uzamış ya sen artık resmen uzun saçlısınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…