- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Ben kullandım onu mükemmelArkadaşlar az önce watsons’tan indirimde 12,90 ₺’ye Elseve’in mucizevi yağ içeren banyo öncesi maskesini aldım, önceden kullanmıştım ve saçta kalan kokusu, yumuşaklığı inanılmaz güzel. Herkese tavsiye ederim.
Banyodan önce uyguluyorum, şampuan ve kreme rağmen kokusu gitmiyor günlerce. Bu arada genelde akşamdan uygulayıp ertesi günü saçlarımı yıkıyorum.Ben kullandım onu mükemmel
Saçların ne durumda canım, yıpranmış mı ? Ben birkaç kutu bitirdiğimde paylaştığım fotoğraftaki saç rengine ulaşmıştım ve saç diplerinden kendi rengimiz çıkınca diplere sık, saç kurutma makinesiyle iyice kurut.Loreal sunkiss i tavsiye ediyor musun cnm almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım
Uçları sarı boyalı fakat ben dipleri doğal olarak açmak istiyorum kendi saç rengimde kumralSaçların ne durumda canım, yıpranmış mı ? Ben birkaç kutu bitirdiğimde paylaştığım fotoğraftaki saç rengine ulaşmıştım ve saç diplerinden kendi rengimiz çıkınca diplere sık, saç kurutma makinesiyle iyice kurut.
Uçları sarı boyalı fakat ben dipleri doğal olarak açmak istiyorum kendi saç rengimde kumral
Çirkin bir görüntü oluşturabilir yani kullanmayım o zamansunkiss kızıllık yapabiliyor, risk almamak için küçük bir kısımda deneyebilirsiniz
O zaman ben çok açık küllü kumral dip boyası yapmaya devam edeyim o daha koyu bir sarı elde etmemi sağlıyor diplerimde hemde turunculuk olmadanuçlar farklı renk olacağı için bence tuhaf olabilir. bir de aşırı yıpratıyor saçı
Hemen gecmes canim biraz zamanla bunu iste 3 ayda bir kucuk kucuk keserek zamanla duzeltirsin ama baya uzamis saclarin belki bu yazin sonuna dogru tamamen kurtulmusda olabilirsin.. sık sık kucuk kucuk kesersen sac cabuk uzuyor o sekilde :)Usturayla bozulan ve 3 sene geçmesine rağmen tiftik tiftik görüntüsünü kaybetmeyen saçlarımın boy ve uçlarındaki kırıkları kendim temizledim. Saçlarım yumuşacık, parlak ve sağlıklı ancak usturayla kesildiği için o görüntüsünü kaybedemiyor.Diktorya Secret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?