Saç Uzatma Yöntemleri Aybusss Rapunzel Olma Yolunda

Ara makas olduğu için uçlarımın yarısı yok, uzadıkça saçlarım güzel duracak
Uzar canım merak etme uzaması gayet iyi,üstelik zaten saç ayda 1 cm ve 1.5 cm uzar.yani saçının 1 cm uzaması gayet normal.bakım yaparken abartmamaya dikkat et mesela haftada 1 yada 2 bakım yeterli.bide saçını çok şampuanlama saç kendi yağıylada beslensin hatta bi kaç gün yağlanmasına izin ver.saçın en beslendiği zaman dilimi kendi yağıyla meslendiği zamandır.buna fırsat vermek gerekir.ısı işlemleri fön maşa kullanma elinden geldiğince doğal haliyle kalsınki yanmasın.saç telleri yanarsa nefes alamaz.gece yatarken salık bırak.gün içindede salık bırak,bitki çaylarıda işe yarıyor.ben mesela yeşil çay içiyorum saçlarım uzasın diye.lavanta çayıda içenler var oda saç için iyi diyorlar yani tavsiyelerim nacizane bunlar.

Sağol kuzum
O kadar bakım yapmama rağmen 1 cm uzaması bana çok az geliyor Yağ bakımı yaptığım günler zaten şampuanın çoğunu bitiriyorum, yağ falan kalmasın saçımda, bitlenmiyim diye
Saçlarımı buraya fotoğraf atacağım zamanlarda düzleştiriyorum sadece. Dediğin bitki çaylarını da içtim, onu geçtim biotin, çinko ve b12 haplarını kullanıyorum. Daha hızlı uzaması gerekiyor

Hımm Acaba saçın küstümüki bu saçlarda yaşanan birşey bazı saçlar küsüyor.bukadar takviye almana ramen böyleyse bence saçın ya dinlenme sürecine geçti yada ,küstü.

Hımm Acaba saçın küstümüki bu saçlarda yaşanan birşey bazı saçlar küsüyor.bukadar takviye almana ramen böyleyse bence saçın ya dinlenme sürecine geçti yada ,küstü.
Son zamanlarda daha hızlı uzadı, yandığı zamanlardaki gibi değil. Dinlenme süreci ne kadar sürüyor ?

Arkadaşlar 2 haftadır mola sürecindeydim, en son geçen cuma günü saçlarımı yıkamıştım bir de bugün yıkadım Hem mola sürecinden faydalanarak yağlanmasını bekledim hem de saçlarımı dinlendirdim diye düşünüyorum

Bu günlerde yağ bakımına tekrar başlamaya karar verdim. Bazı günler saçlarımı sirkeli suyla durulayacağım. Her yıkamadan sonra elimde olan saç serumlarını sürüyorum zaten, onlar olmazsa olmaz Her ay fotoğraf karşılaşması yapmaya devam

Serumların fotosuna bakabilir miyim aşko

Bugün saçlarıma 1 yumurta ve 1 yemek kaşığı zeytinyağını karıştırıp sürdüm. Saçlarımın dipleri gür olduğu için bir dahaki sefere 2 yumurta ve 2 yemek kaşığı zeytinyağından hazırlayacağım. Haftada birkaç kez de karışık saç bakım yağını süreceğim.

Saçlarımı yıkadım fakat çok kurudu ve aşırı derecede koparak döküldü Acaba sadece yumurtanın sarısını mı eklemem gerekiyordu ? Arkadaşlar vitamin hapları da kullanıyorum, saçlarıma serumlar kullanıyorum kurumaması için fakat fayda etmiyor Moralim çok bozuldu... Saçlarıma şekil veremiyorum, eski saçlarımı özledim... Saçlarım çok yavaş uzuyor Saricik3 prenses7 @ecca pakizee @renksizgokkusagi

Son düzenleme:
Saç diplerime barcelino saç bakım yağını, boylarına ise zeytinyağını sürdüm, masaj yaptım ve iyice taradım. Tek ümidim bu kadar emeğime değsin ve artık bu saçlarım uzasın

.
Arkadaşlar saçlarımın 1 aylık uzaması bu şekilde...
Yaza kadar 2 ci çizgiye gelir canım.saçına tam olarak neler uyguluyorsun.bence şampuan sonrası saç kremi ve mucizevi yağ kullan.bide dax spergro yada sinemaki en etkili bakımlar kullanabilirsin ama dökülme yapıyor saçı yenilediği için.

Saçlarımı arada bir sirkeli suyla duruluyorum, haftada birkaç kez diplerine karışık bakım yağı, boy ve uçlarına ise zeytinyağı sürüyorum. Bekletebildiğim kadar saçlarımda bekletiyorum, bazen 5-6 saat bazen 15 saat. Yani geceden sürüyorum ertesi günü öğleden sonraya kadar yıkamıyorum. Her banyodan sonra saçlarıma morfose keratinli serumunu sürüyorum. Pantene nem terapisi şampuanını ve kremini kullanıyorum. Ama uzaması nedense hep aynı Ayrıca biotin, B12 vitamini ve çinko hapı kullanıyorum her gün.

Özellikle keratinli ürünler çok işe yarıyor. bide pantene 3 dakikada onarıcı saç kremini internette yorumlara baktım hep olumlu yorumlar var.saçın işlem görmüşse bu ürünü deneyebilirsin.durulamasanda oluyormuş yorumlarda öyle yazıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar barcelino yağım bitmek üzereydi bu yüzden sevmesem de dax supergroyla karıştırıp benmari usulü eritip saç diplerime sürdüm, saçımın boy ve uçlarına ise her zamanki gibi hakiki zeytinyağı sürdüm, masaj yaptım ve taradım.

Arkadaşlar saçlarıma dax supergro (elimde sadece bu olduğu için) ve zeytinyağını benmari usulü eritip masajla birlikte sürdüm, boy ve uçlarına ısıtılmış zeytinyağı sürdüm. Yarın öğleden sonraya kadar bekleteceğim. Dax supergro'dan hiç memnun değilim ama bitirmek istiyorum Bir yandan saçlarımı çok döküyor, çöpe atayım diyorum. Ne yapacağıma karar veremedim Saricik3 prenses7 @ecca Blackcatt1

Bence saç uzatmaya yarayan tek ürün dax supergro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…