- Konu Sahibi KarKralicesi
-
teşekkür ederim birde canım başlıyalı 5. günüm 1 kilo da hala ısrar ediyor normalmi acaba metobolizmaya göre değişsede haftalık kilo verimi kaç kilo acabahihoyyytcanım yumurta protein yerine geçiyor
aslında haftanın 2 günü belki peynir yerine haşlanmış yumurta da yenilebilir
birşey farkettireceğini sanmıyorumyerimseniben
ayyy kızlar tam 36 kişi olmuşuz. hiç bu kadar kalabalık bir grup yok .talincim valla işin zor sana kolay gelsin .ya ne kadar istemesemde tartılmadan yapamıyorum.ama 1 kilo daha gitti 75 oldum süper.
merhabalar kızlar
cici tartım gelmiş. annemi aradım az önce. laf aramızda eski tartıya göre fazla tartıyormuş. ahhh ahhh bozuk olup da eksik tartacağına fazla tartmış olsaydı ne olurdu sanki :)
bugün sabah 9,30 da evden çıktım. tam 9 vesait kullandıktan sonra (araba,metrobüs,tramvay,vapur,otobüs) işimi bitirip yaklaşık bir saat önce ofise dönebildim. kendimi çok yorgun hissediyorum. spor yaptım diyorsunuz. ben spor yapamıyorum ama bu kadar vesaite binebilmek için inip çıktığım merdivenler yürüdüğüm yollar beni acayip yoruyor zaten. öğle yemeğinde de simit yiyebildim vapurda. martılar da çok istedi ama vermedim ben. onlara bir dahaki sefere inşallah
arkadaşlar arada tatlı kırizm tutuyor napsak acaba aslında aramamda malum çocuklar çikolataları götürdükçe nefis işte
katren kilo vereceğine alıyorsun ama sen
olmuyor böyle:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?