- Konu Sahibi KarKralicesi
-
selam kızlar bende uzun bir süredir takip ediyorum sizi.Bir ara diyete başladım sonra hamile olduğumu zannettimsonra maalesef olmadığımı anladım tabi o sürede dikkat etmedim yediklerime boşuna zaman kaybettim.kilolu hisseden herkesin yaşadığı sıkıntıları bende yaşıyorum.hiç alakam olmayan insanlar bazen kilolar yüzünden beni incitebiliyolar ve buna canım çok fena sıkılıyor.sizin yazdıklarınızı okuyunca cesaret geldi.kesin kararlıyım bugünden itibaren bende başlıyorum.kilom 65 ve 55e düşmek istiyorum.buraya yazdıklarınızla çok yardımcı oluyorsunuz şimdiden teşekkürler.
canim pirinc lapasi nasi yani ben bilmiyorum yani ne yapmam lazim yazarmisinreyyan ben bugun dayanamadım 1 kilo vermişim en sonunda :)
hem de reglim geciktiği şiştiğim halde, ohh yani darısı başına bacım
bir de sana bir tavsıyem olacak yarın pirinç lapası günü yapsana, metabolizmanı şaşırtır ödemini attırırsın vucudundan
teşekkürler canım bunu deniycemben eve kuru kayısı,kuru incir aldım
canım tatlı çektiğinde 2-3 adet yiyorum
hem de bağırsakları çalıştırıyo
aklınızda olsunyerimseniben
canım benim bünyemde hemen öyle kilo vermez inatlaşır sakın yılma veirsin bu hafta olmazsa kesin diğer hafta başlarsınsanirim bu hafta kilo veremeyen tek kisi ben olacam :)))
ben hic birsey yemeden nasil veremiyorum anlayamadim yahu...neyse bakalim böyle devam edecem sayenizde
günaydın arkadaşlar. ben sabahları lıght ekmeğe beyaz peynirli tost yapıp yesem olur mu? bide ben çok hızlı başladım galiba rejıme. şimdiden çok kıstım yediklerimi. acaba ileride kilo wermem yawaşlar mı?
birde arkadaşlar ben henüz 1 .200 verdim ama diyetin inceltme özelliği var sanki
merhabalar ben sabah iki dilim light ekmek arasında ince peynir, öğlen ise çorba, tavuk ızgara ve salata yedim, pilavda vardı ama ben yemedim, bizim işte öğlen yemeği çıkıyor, öğlen yemeği konusunda rahatım, akşam eve gidince düşünüyorum, ne yesem diye
sizce yediklerim nasıl, tavuk ızgara ya da çorba yemesemiydim, ekmek yemedim,
canim pirinc lapasi nasi yani ben bilmiyorum yani ne yapmam lazim yazarmisin
şişko demiyelimde hadi gayret diyelim canımhihoyyytSlm kızlar nasılsınız yaa benim motivasyonum buzulduuu-tatlicadiarzu-
şu diyete tekrar motive edin beni yaaakaydirigubbakcemile
şiiişkoo falan deyinnnnkaydirigubbakcemile5
ilk hafta çok güzel geçmişti şimdilerde hep boşladımmm
birde adetliyim hepten şiştimmm
yarın yine tartı günü ama kilo verdigimi sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?